Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmazmı ben 4ay önce hayatımda ilk defa 49 kiloya cıktım onda bile herkes ne kadar kilo almıişssın dediki ki hedefim 52 arkadaşlar geçen yıldan beri doktor kontrolünde kan hapı demir ve vitamin hatta kilo aldırıcı iğne kullandım gercekten doktorum sagolsun (işyeri doktoru) 40 kilodan 48-49a kadar cıktım 1yılda ve yavaş yavaş aldım. nişanımda 49 kilo idim. sürekli cabuk hastalanan biriydim 49 kiloya cıkınca bir kere hastalanmadım (grip, kan şekeri düşmesi vs.) doktor bünyen kuvvetli olması icin 52olmalısın dedi.
boyum 1,56 neyse bu sene nasılsa yeterli kilodayım iyi hissediyorum diye oruc tuttum 5günde maf oldum.(doktor cok kızdı)
3kilo verdim 46ya düştüm ve ozamandan beri alamıyorum ilaçlara devam ediyorum
iştahsızlık problemimde yok iştahım yerinde ama canım yemek yemek istemiyorum nasıl desem karnım ac yiyesim yok.
psikolojik mi anlamadım ama cok moralim bozuluyor napıcam şuan 46yım. ve 1kilo bile bende cok farkediyor cabalayasımda yok bunalımagirdim sanırım Allah rızası icin biri birşey tavsiye etsin.
Çok sağol canım.Bakıcam şimdi o dediğin iğneye. İyi ki yaptırmamışım kortizonu...
Sakuura inan aynen senin gibiyim.En sevdiğim yemekten bile ancak 1 tabak yiyiorum.İstediğim gibi kıyafet alamıyorum,hep aynı model giymek zorundayım zayıflığım belli olmasın diye tabi sağlıklıyım şükrediyorum bunun için.
Çok sağol canım.Bakıcam şimdi o dediğin iğneye. İyi ki yaptırmamışım kortizonu...
Sakuura inan aynen senin gibiyim.En sevdiğim yemekten bile ancak 1 tabak yiyiorum.İstediğim gibi kıyafet alamıyorum,hep aynı model giymek zorundayım zayıflığım belli olmasın diye tabi sağlıklıyım şükrediyorum bunun için.
Ben ekmeksiz bi kaşık çorba bile içemem midem bulanır. Her sofrada da en az 3-4 bardak su içerim yoksa yemek yiyemem..canım benim doktor dediki. yemek yerken meşrubat içme miden şşişmesin birde ekmeği azalt cünkü ekmek mideni cabuk doyurur ekmeği azalt yemeği cogalt deedi birde öyle denicem inşallah işe yarar.
Ben ekmeksiz bi kaşık çorba bile içemem midem bulanır. Her sofrada da en az 3-4 bardak su içerim yoksa yemek yiyemem..
Hani ekmek kilo aldırıyodu ya
Şunu gözönünde bulundurun. Hiç bir pantolonunuz olmayacak. Belki en bolları olur. Yani %80 pantolon kaybı. Ceket trençkot tarzında dar giyilen şeylerin kollarının dirsekleri sıkacak. Giyebildiğiniz son pantolonların orası burası patlayacak. Kollarınız bacaklarınız kalınlaşacak. Alışkın olduğunuz bedeni mağazada denediğinizde ve olmadığında siniriniz bozulacak. Kısaca kilo almak alamamak kadar sinir bozucu. Ayaklarınız bile yarın ölçü büyüyebilir...
Haftada bi ekmek azmış ben günde bir ekmekten fazlasını yiyorum...Ekmek kilo aldırmıyor yaa... Haftada bir anca ekmek alıyoruz. Ama ben kendimi durduramıyorum artık. Artışı durduramıyorum. Stres içindeyim. Kilomu söyleyemez oldum.