Ayyy keşke ben 54 olsamBen iki çocuk annesiyim canim göbeğim zaten vardi sezeryan doğum yaptığım için ama ben sikayetci degilim hedef 60 suan ki kilom 54
Yaşla alakası varmi bilmiyorum ama sanirim 30 dan sonra almaya başlıyorsun geçersin insaAllah sende bi 55 olursun☺Ayyy keşke ben 54 olsam
Şaka bi yana ben 50 olsam çok şükür dicem hayatımda hiç 46nin üzerine geçemedim
O ilaclarin amaci yemek yedirip kalori yaktirmamak hareketsizlik iste uyku yapiyo ye ic yat o da olmuyor iste isi gucu var insanin salak gibi yapiyor insaniBende kilo alamayanlardanım .iştahım yok . Bi şurup var biraz içince fena halde iştahım açılıyor . Ama yan etkisi inanılmaz uyku
Bende düzenli olarak 2 ay kullanip 1 ay ara verdim 1 adaha kullandim gram etki etmedi canim insallah sana yarar2gün önce demir hapına başladım kızlar
Birazdan tartılıcam kaç kilo oldum acaba 1 ayda kaç kilo aldım
Ben çok geç uyurum 3-4 gibi.O ilaclarin amaci yemek yedirip kalori yaktirmamak hareketsizlik iste uyku yapiyo ye ic yat o da olmuyor iste isi gucu var insanin salak gibi yapiyor insani
Yasamak icin yemek :)):):):) bendeeeeAhahah aynen bende ihtiyaçtan yiyorum yaşamak için yani
Tabi kilodan iyi ama çok zayıflıkta kötü görünüyor
50 olsam yeter
Profileki sen misin sen isen gayet güzel
Birde ben saçlarımı uzatıyorum canım açtıgım konulara bi bakarsan orda topiğim varBende düzenli olarak 2 ay kullanip 1 ay ara verdim 1 adaha kullandim gram etki etmedi canim insallah sana yarar
Sen kaç kilosun canımYasamak icin yemek :)):):):) bendeeee
O ilaclarin amaci yemek yedirip kalori yaktirmamak hareketsizlik iste uyku yapiyo ye ic yat o da olmuyor iste isi gucu var insanin salak gibi yapiyor insani
Aynen insanı mala çeviriyor . Ama bir süre sonra bünye alışınca bi etki kalmıyor . Hafta da iki defa içiyorum yeter bana . İştahımı getiriyorBen çok geç uyurum 3-4 gibi.
Acaba ondan mı zayıfım
Kanka 47 çıktım az önceAynen insanı mala çeviriyor . Ama bir süre sonra bünye alışınca bi etki kalmıyor . Hafta da iki defa içiyorum yeter bana . İştahımı getiriyornormalde gece yemek yiyen kilo alır ama biz de tık yok sanırım :))
Bende 2 gün önce demir hapına başladım ben saçımı uzatma niyetiyle başladım da kilo da aldırıyo bazılarındaAynen insanı mala çeviriyor . Ama bir süre sonra bünye alışınca bi etki kalmıyor . Hafta da iki defa içiyorum yeter bana . İştahımı getiriyornormalde gece yemek yiyen kilo alır ama biz de tık yok sanırım :))
Ay bende oyle hayatim duzenliyken kiloluydum ama ne zaman okul bitti is huc yok kafama göre takilmaya basladim zayifladim 3 4 yat 12 de kalk sabah kahvalti ogle yemegini atliyoruz istahbzaten yok kiloyi nasil alayim alakimBen çok geç uyurum 3-4 gibi.
Acaba ondan mı zayıfım
Vayy bu azimle 50 de olursunKanka 47 çıktım az önce
Aynı durumdayız benimde okul bitti kpss çalışıyorum gece 3-4 gibi yatıp 11 gibi kalkıyorum düzensiz yani kalktıgımda öğlen yemeği yiyorum ama canım istemediği için çok azAy bende oyle hayatim duzenliyken kiloluydum ama ne zaman okul bitti is huc yok kafama göre takilmaya basladim zayifladim 3 4 yat 12 de kalk sabah kahvalti ogle yemegini atliyoruz istahbzaten yok kiloyi nasil alayim alakim
Yeni yeni icatlar çıkarıyoruzBende 2 gün önce demir hapına başladım ben saçımı uzatma niyetiyle başladım da kilo da aldırıyo bazılarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?