5 kilo almak istiyorum

Ben iki çocuk annesiyim canim göbeğim zaten vardi sezeryan doğum yaptığım için ama ben sikayetci degilim hedef 60 suan ki kilom 54
Ayyy keşke ben 54 olsam
Şaka bi yana ben 50 olsam çok şükür dicem hayatımda hiç 46nin üzerine geçemedim

kilo almak için herkes çok yemek gerektiğini düşünse de,aslında doğrusu yağ almak için çok yemektir.kilo almak daha doğrusu sağlıklı kilo almak için kalori açığını kapatmak ve günde harcanan kaloriyi doğru hesaplayıp sonrada ona göre bir tık fazla kalori almaktır. hemen olmasada bir süre sonra sağlıklı kilo almanız kaçınılmaz. veya gidin takviye kullanın,gainer mesela

Merhaba bayanlar inanın sizler kadar bende kilo almak istiyordum 44 dim kendimi hiç sevmezdim giydiğim hiç bir kiyafet yakışmazdi herkesin çok zayifsin kelimesi beni cildirtiyordu karar verdim arastirdim endokrin bölümü ne gittim hiç kilo alamadigimi söyledim tahlil yapıldı tsh çok yüksek çıktı hipertiroidi varmış ameliyat oldum hap kullandım yine kilo alamadım.iki doğum yaptım yine alamadım.annem yaptığı tur sudan getirmiş bana değişik tur su zeytinyağlı onu yedikten sonra iştah çok arttı bende 44 'den 54 oldum tabi 1 yıl içinde.cok mutluyum sizde ilk ekdokrine görünün sonra bu tur sudan deneyebilirsiniz

2gün önce demir hapına başladım kızlar

Birazdan tartılıcam kaç kilo oldum acaba 1 ayda kaç kilo aldım

Bende kilo alamayanlardanım .iştahım yok . Bi şurup var biraz içince fena halde iştahım açılıyor . Ama yan etkisi inanılmaz uyku
O ilaclarin amaci yemek yedirip kalori yaktirmamak hareketsizlik iste uyku yapiyo ye ic yat o da olmuyor iste isi gucu var insanin salak gibi yapiyor insani

Bende düzenli olarak 2 ay kullanip 1 ay ara verdim 1 adaha kullandim gram etki etmedi canim insallah sana yarar
Birde ben saçlarımı uzatıyorum canım açtıgım konulara bi bakarsan orda topiğim var
Saçlarımın uzamasına etki etmesi için başladım ama kilo da aldırıyo belki alırım
48-49olsam bana yeter

Şimdi tartıldım 47 ama tokum şuan
Yarın sabah açken tartılıyım bide
Yinede ilk defa 47yi gördüm bu da bi başarı

O ilaclarin amaci yemek yedirip kalori yaktirmamak hareketsizlik iste uyku yapiyo ye ic yat o da olmuyor iste isi gucu var insanin salak gibi yapiyor insani
Ben çok geç uyurum 3-4 gibi.
Acaba ondan mı zayıfım
Aynen insanı mala çeviriyor . Ama bir süre sonra bünye alışınca bi etki kalmıyor . Hafta da iki defa içiyorum yeter bana . İştahımı getiriyor normalde gece yemek yiyen kilo alır ama biz de tık yok sanırım :))

Kanka 47 çıktım az önce

Bende 2 gün önce demir hapına başladım ben saçımı uzatma niyetiyle başladım da kilo da aldırıyo bazılarında

Ben çok geç uyurum 3-4 gibi.
Acaba ondan mı zayıfım
Ay bende oyle hayatim duzenliyken kiloluydum ama ne zaman okul bitti is huc yok kafama göre takilmaya basladim zayifladim 3 4 yat 12 de kalk sabah kahvalti ogle yemegini atliyoruz istahbzaten yok kiloyi nasil alayim alakim

Ay bende oyle hayatim duzenliyken kiloluydum ama ne zaman okul bitti is huc yok kafama göre takilmaya basladim zayifladim 3 4 yat 12 de kalk sabah kahvalti ogle yemegini atliyoruz istahbzaten yok kiloyi nasil alayim alakim
Aynı durumdayız benimde okul bitti kpss çalışıyorum gece 3-4 gibi yatıp 11 gibi kalkıyorum düzensiz yani kalktıgımda öğlen yemeği yiyorum ama canım istemediği için çok az
Akşama kadar acıkmıyorum gece de iştahım açılıyo yiyorum ama 1 aydır akşamdan geceye çok yemeye başladım demir hapına da başladım
1 kilo almıiım 46ydim 47 olmuşum tabi şuan tokum 47 geldim yarın sabah da tartılıyım bi
Uykumu düzenlemem lazım birde 1 gibi yatıp 10 gibi kalksam yeter

Merhaba kızlar bende zayıfım ya boy 165 kilo 46 ben önceden 60 kiloydum 43 e düştüm şimdi 46 kaldım alamıyom bi ama bende iştah sorunu var canım yemek istemiyo ya ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…