Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veriyim kiz ben sana. 10 bile veririm bak gerekirse gercektenKızlar 1.59 boy 45 kilom var 50 olmak istiyorum ama ben kendimi bildim bileli sabit 45 kiloyum napabilirim
İştahım açık değildir ama normal bir insan gibi masada çorbamı yemeğimi tatlımı yerim
Uykum düzensiz ama günde 8 saat uyuyorum
Nasıl 5 kilo alırım
Keşke alınıp verilse hemen alırdım senden :)Veriyim kiz ben sana. 10 bile veririm bak gerekirse gercekten
Vala butun kk ya yeterdim ben fazlalik olarak :)Keşke alınıp verilse hemen alırdım senden :)
Fotodaki sen isen fazlalık pek yok gibi :)Vala butun kk ya yeterdim ben fazlalik olarak :)
Fotodaki sen isen fazlalık pek yok gibi :)
Çok şekersin ya umarım istediğin kiloya düşersin :)Benim evet. Klasik sisman kiz pozu oalrak sadece yuz var fotoda o yuzden
Aa ben bu mesajı görmemişimBende alamiyorum kilo ne derttir yaa 46 47 kiloda benimm 160 boyum 53 54 olmak istiyorum
Bende geceleri yiyorum kilo almak için 2 kilo aldım ama benimde karnım şişGece uyumadan önce 15.20 tane cici bebeyi 1 bardak sute bandirarak yedim yaklaşık 2 haftada 51 kilodn 53.600 yalnız sadece gobegimde birikti kilo sanki resmen hamile gibi bi göbek kafayı yiycem yaa
Evet öyle böyle sis deyil ya bıraksam mi diye düşündüm benim en nefret ettiğim şeydir göbek bu göbek böyle kalırmı dağılirmi hizli aldigimizdan mi böyle napsam bilemedimBende geceleri yiyorum kilo almak için 2 kilo aldım ama benimde karnım şiş
Benim şişlik biraz indi de tamamen geçer mi bilmiyorum ben artık zorlamıcam almıyosam almıyım göbekten iyidirEvet öyle böyle sis deyil ya bıraksam mi diye düşündüm benim en nefret ettiğim şeydir göbek bu göbek böyle kalırmı dağılirmi hizli aldigimizdan mi böyle napsam bilemedim
Ya aynen bacaklar yüz falan aynı kocaman bi göbek ve nasıl rahatsız ediyo bende bırakayım kilo alıyorum diye seviniyodum haksızlık yaaBenim şişlik biraz indi de tamamen geçer mi bilmiyorum ben artık zorlamıcam almıyosam almıyım göbekten iyidir
Aynen aynen bende aynı durumdayımYa aynen bacaklar yüz falan aynı kocaman bi göbek ve nasıl rahatsız ediyo bende bırakayım kilo alıyorum diye seviniyodum haksızlık yaa
Hesabıma 5 kilo havale lütfenBende var seve seve veririm
Bende var seve seve veririm
Ben mekik çekmeye başlayım en iyisi çok uzuldum şuanda ya 57 olsam çok iyi olcaktiAynen aynen bende aynı durumdayım
Ben 46-47 geliyorum neyseki çok fazla almadım
Ben mekik çekmeye başlayım en iyisi çok uzuldum şuanda ya 57 olsam çok iyi olcakti
Karin bölgesini çalıştırıyo mekik su şişlik gidene kadar çekicem ben o kadar kötü duruyo ki zayıf bi beden kocaman bi göbekBen 46-47 geliyorum neyseki çok fazla almadım
Mekik çekersen de sadece karnın mı gider yoksa zayıflamayalım olan kilomuzdan da olmayalım