- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
Alır merak etme benim azcık aldı ama ipin ucunu bi bıraksam hemen geri veririm eminim :)Meyveyi çok yiyorum zaten kuruyemise dadanayim:) biraz yüzümde kilo aliverse yanaklarim çökük resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alır merak etme benim azcık aldı ama ipin ucunu bi bıraksam hemen geri veririm eminim :)Meyveyi çok yiyorum zaten kuruyemise dadanayim:) biraz yüzümde kilo aliverse yanaklarim çökük resmen
Ben de kilo almak istiyorumm. Boyum 1.62, kilom 44.Kızlar 1.59 boy 45 kilom var 50 olmak istiyorum ama ben kendimi bildim bileli sabit 45 kiloyum napabilirim
İştahım açık değildir ama normal bir insan gibi masada çorbamı yemeğimi tatlımı yerim
Uykum düzensiz ama günde 8 saat uyuyorum
Nasıl 5 kilo alırım
Ben 2 kilo aldım canımBen de kilo almak istiyorumm. Boyum 1.62, kilom 44.
Takviye bir şey kullanıyor musun peki? Ben prakten denemiştim, işe yarıyordu ama uyku ve halsizlik vs yapmıştıBen 2 kilo aldım canım
Akşamüstü yemeye başlıyorum yatana kadar meyve kuruyemiş yemek pasta börek
İlk başta şişkinlik yaptı sonra göbeğim gitti yüzüm biraz kilo aldı her gören söylüyor
Hayır hiçbir şey kullanmıyorumTakviye bir şey kullanıyor musun peki? Ben prakten denemiştim, işe yarıyordu ama uyku ve halsizlik vs yapmıştı
Anladım, suya devam et bence, her türlü konuda faydasını görürsün mutlaka. Sn 50 olana kadar, ben de 47-48 olana kadar burada birbirimizi motive edelim bence :)Hayır hiçbir şey kullanmıyorum
Cips kola pizza falan da yiyorum
Eskiden hiç iştahım yoktu şimdi kilo alıyım diye bayağı yiyorum o yüzden almaya başladım tabi bırakırsam tekrar 45e düşüceğimden de eminim
Şuan bazen 46 bazen 47 geliyorum 50yi görene kadar devam edicem akşamdan geceye kadar yemeye
Bide bol su içiyorum bilmem faydası oluyo mu kilo almama
Senin boyun benden uzun 48 mi olmak istiyosun aslında 50 daha yakışır :)Anladım, suya devam et bence, her türlü konuda faydasını görürsün mutlaka. Sn 50 olana kadar, ben de 47-48 olana kadar burada birbirimizi motive edelim bence :)
Gözüm yükseklerde değil pek o kadar uzun zamandır kilo almaya çalışıyorum ki, 46-47 bile ideal geliyor bana açıkçası. Çünkü daha geçen sene bile 42 kiloydum, 45 bile imkansız geliyordu falan o yüzden 47-48 deyip geçiyorum :)Senin boyun benden uzun 48 mi olmak istiyosun aslında 50 daha yakışır :)
Benim programımı bi dene bence :) yüzümdeki değişikliği ben de farkediyorumGözüm yükseklerde değil pek o kadar uzun zamandır kilo almaya çalışıyorum ki, 46-47 bile ideal geliyor bana açıkçası. Çünkü daha geçen sene bile 42 kiloydum, 45 bile imkansız geliyordu falan o yüzden 47-48 deyip geçiyorum :)
Tamamdır deneyeceğim. :) kaç yaşındasın peki?Benim programımı bi dene bence :) yüzümdeki değişikliği ben de farkediyorum
21 canım senTamamdır deneyeceğim. :) kaç yaşındasın peki?
23 ben de :)21 canım sen
Evli misin :)23 ben de :)
Yok canımm, bana bayağı uzak görünüyor en azından bir 5 yıl falan imkansız.. öğrenciyim şu an, sen?Evli misin :)
Bekarım bendeYok canımm, bana bayağı uzak görünüyor en azından bir 5 yıl falan imkansız.. öğrenciyim şu an, sen?
Cici bebe olayını denemiştim ama ben yanlış yaptım galiba hiç kilo alamadımKizlar bende kilo alamayanlardandim lakin bundan 13 gün öncesine kadar benm formülümde tabiki cici bebe bisküvisi gece yatmadan mutlaka cicibebe bisküvisi yiyorum 13 günde 3 kilo aldim bnm gibi kilo alamayan bir insana müthiş bi kilo aa bu arada iştahım da yok
Kesinlikle canim bende gece yiyip yatiyorum yüzümden basenden almaya basladim bile icine istedigin herseyi katabilirsin mesela kalorisi yuksek yiyicekler ceviz muz damagina uygun her ne varsa kilo alman da kolaylıklar dilerimCici bebe olayını denemiştim ama ben yanlış yaptım galiba hiç kilo alamadım
Gece 1 kase sütle cici bebeyi ezip püre yapıp yiyodum
Teşekkür ederim canım bende tekrar deneyeceğim :)Kesinlikle canim bende gece yiyip yatiyorum yüzümden basenden almaya basladim bile icine istedigin herseyi katabilirsin mesela kalorisi yuksek yiyicekler ceviz muz damagina uygun her ne varsa kilo alman da kolaylıklar dilerim
Ben iki çocuk annesiyim canim göbeğim zaten vardi sezeryan doğum yaptığım için ama ben sikayetci degilim hedef 60 suan ki kilom 54Teşekkür ederim canım bende tekrar deneyeceğim :)
Peki göbeğin çıktı mı yani kilo alırken her yere eşit dağılmasını istiyorum sadece göbeğim çıkmasın bide