İnşallah gider benim yapmama gerek yok o kadar fazla değil ama eğer almaya devam etsem benimde çok çıkardıKarin bölgesini çalıştırıyo mekik su şişlik gidene kadar çekicem ben o kadar kötü duruyo ki zayıf bi beden kocaman bi göbek
Çocuk düşünmüyorum :)Kızlar eğer bekarsanız hiç problem etmeyin ,evlenip çocuk olunca ister istemez kg alıyorsunuz .ben hep 44-45 idim.hamilelikler vücudu etnettiği için rahat kg alım oluyor.
Evet haklısın göbeğimizde birikmeye başladı bu dediklerini yapıyım mademo zaman ikinci tavsiyemi söyleyeyim.Düzenli eğzersiz yapman lazım.Mesela benim bir arkadaşım var kendisi zumbaya gidiyor .Kilo alımına yardımcı olduğu için.Sizin gece yedikleriniz karbonhidrat ağırlıklı olduğu için direk göbeklerinize birikiyordur ,Şeker ve karbonhidratın birikim yeri göbek bölgesidir.Sizin bol kuruyemiş ,kurumeyve ve yemeklerde mümkünse zeytinyağlı beslenmesi lazım.Diyetisyene giden kuzenim 3 öğün 3 ara +3 ekstrası vardı mesela süte nesquik koyarak içmesi vs gibi şeyler, salep te olabilir ,dondurma gibi kalorisi yüksek olsun diyorsanız tahin pekmez ikilisi.Ben dışımda herkes zayıf bir ben şişkoyum.Şuan 45 kg olsaydım da 77 olmasaydım diyorum kızlar .
Ben evliyim 2 yaşında oğlum var 65 doğuma girdim oğlum 6 aylıktı 55 kiloydumKızlar eğer bekarsanız hiç problem etmeyin ,evlenip çocuk olunca ister istemez kg alıyorsunuz .ben hep 44-45 idim.hamilelikler vücudu etnettiği için rahat kg alım oluyor.
Geçmiş olsun umarım istediğin kiloya ulaşırsın canımçocuklarım büyük canım .ben tedavi gördüm ilaç bana kilo aldırdı .asıl zor olan kiloyu vermeye çalışmak derlerdir inanmazdım.Bakalı başarılı olabilecek miyim.teşekkürler .İYİ geceler.
Annem çok kısa sürede bildiğiniz eridi 20 kilo civarı ve kendisi 50 yaşında onun yaptıklarını yazayim size ekmek tatlı abur cubur yemedi suyuna limon ve tarçın attı öyle içti gece yatmadan önce yoğurda pul biber zencefil ve zercal attı inanılmaz kilo verdi resmen boyu uzamış gibi oldu o kadar değişti ki isterseniz kilo verirsiniz yeterki azimli olun bi kadının kendini beğenmesi kadar güzel bişey yok annem kızım ozguvenim geri geldi bunun yaşla falan alakası yok kendimi sevmeye başladım dedi o kadar mutlu oldum ki o öyle söyleyinceçocuklarım büyük canım .ben tedavi gördüm ilaç bana kilo aldırdı .asıl zor olan kiloyu vermeye çalışmak derlerdir inanmazdım.Bakalı başarılı olabilecek miyim.teşekkürler .İYİ geceler.
Birde hibiskus cayi aktardan alabilirsin ödem ve siskinligi alıyor tadı da kuşburnu çayı gibi inşallah istediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın azimli olursan emin ol basarirsin ben kilo veremiyorum diye bir şey yok yeterince kilo vermek istemiyorum var emin ol buna basarirsinyoğurt göbek bölgesini eritiyor deneyim yaptım çok etkili ,keten tohumu koyup yedim bugün.
biberi yemeklerde acı tüketiyorum aşırı kaçmadan daha bugün 1. günümdü kızlar :) inşallah böyle güzel etkileşimler yaparak herkes istediği hedefe ulaşır.Annene kocaman maşallah diyorum canım.
Bende en son 54.400 çıktım... senin siskinlik gittimi canım devam ediyomusunKızlaaaar az önce tartıldım 47 diyor
Yüzüm de toplandı zaten biraz her gören söylüyor
Yarım kilosu içtiğim su falan diye düşsek 46 buçuk kilo civarındayım
O ilk gece yemeye başladıgım zaman ki şişkinlik yok geçti ama şöyle bir şey var ben çok tuvalete çıkıyorum o yüzden gitti sanırımBende en son 54.400 çıktım... senin siskinlik gittimi canım devam ediyomusun
Bende her gün mekik çekiyorum sguat yapıyorum gitti biraz şişkinliğim ama göbek var gibi birazO ilk gece yemeye başladıgım zaman ki şişkinlik yok geçti ama şöyle bir şey var ben çok tuvalete çıkıyorum o yüzden gitti sanırım
Benimde hedef 50
Kuruyemiş ve meyveye ağırlık verBende her gün mekik çekiyorum sguat yapıyorum gitti biraz şişkinliğim ama göbek var gibi biraz
Meyveyi çok yiyorum zaten kuruyemise dadanayim:) biraz yüzümde kilo aliverse yanaklarim çökük resmenKuruyemiş ve meyveye ağırlık ver
Tahin pekmezi eksik etmeyin.Kızlar 1.59 boy 45 kilom var 50 olmak istiyorum ama ben kendimi bildim bileli sabit 45 kiloyum napabilirim
İştahım açık değildir ama normal bir insan gibi masada çorbamı yemeğimi tatlımı yerim
Uykum düzensiz ama günde 8 saat uyuyorum
Nasıl 5 kilo alırım
Teşekkür ederim ona da başlayayım :)Tahin pekmezi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?