• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileyim ama...

sivaslı 58 meraba canım. allah tamamına erdrsn. sakın kafanı takma benımde dune kadar kese gorunmedı ve dıs gebelık dedıler baska bsıı demedıler ama yenı oldugu ıcın gorunmedıgı ortaa cıktı bende 7 haftaık hamıleyım.bulantılar kusmalar tıksınmeler ortaya zamanla cıkar cıkmasada bı sorun oldugu anlamına gelmez merak etme. allah kucagına almayı nasıp etsın

hacercim saol tatlım...bunları yazdıgım günü hatırlıyorum :) hiç bi sıkıntım yoktu şimdi ise allahım nolur bian önce bitsin bulantılarım diye yalvarıyorum perişan oldum kusmaktan...allah seninde tamamına erdirsin cnm...

slm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
canim gec dollenme olabilir yada bebisin cok kucuktur ins hayirli saglikli olur benim 4 hafta 3 gunlukken gorunmustu kesem falan hersey normal yni sukur ama mide bulantim cok kotu inan sonra dua edeceksin olmasin diye yasayanlar daha iyi bilir cok kotu bulanti falan yani uzulme sanslisin aslinda saydigin hersey var bende suan 7 haftayadayim ikinci kontrolum var sali gunu kalp atisini duycaz cok heyecanliyim cok konustum kib hersey yoluna girer umarim

mrhb arkadaşlar benede 6+2 günlük gebeyim.6+0 günlükken gittim doktora kese göründü ama kalp atımı için 2 hafta sonra gel dedı.bu normal mi.daha önce bir düşük yaptım.faktör 5 tahlili yaptırdım mutasyon çıktı.o yüzden şimdi karından hergün iğne yapıyorum ve çokkk korkuyorum gene kalp atımı olmaz dıye.bu konu hakkında bılgısı olan varmı?veya aynı tedaviyi gören acillll yardıımmmmmm

mrhb arkadaşlar benede 6+2 günlük gebeyim.6+0 günlükken gittim doktora kese göründü ama kalp atımı için 2 hafta sonra gel dedı.bu normal mi.daha önce bir düşük yaptım.faktör 5 tahlili yaptırdım mutasyon çıktı.o yüzden şimdi karından hergün iğne yapıyorum ve çokkk korkuyorum gene kalp atımı olmaz dıye.bu konu hakkında bılgısı olan varmı?veya aynı tedaviyi gören acillll yardıımmmmmm

hayırlı olsun bebişin.kalp atımı 7 veya 8.haftalarda başlıyor.yani çoğu kişide.diğer durumun hakkında malesef bilgi sahibi değilim ama bizim topikte karından iğne yapan arkadaşlar var.onlara danışabilirsin.bak maşallah onların hepsi 6.ayında.2009 ağustos anneleri topiği.geçmiş olsun canım.

esterya hayırlı olsun bende hemen hemen okadardım öğrendiğimde şimdi 19 uncu hafta bitio:)
Allahım kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi :) ( AMıN)

Ben de üç haftalıkken öğrenmiştim.
(Kan testinde çıkıyor arkadaşlar, ben bi sağlık sorunu nedeni ile önceden öğrenmek zorundaydım, o nedenle yaptırmıştım testi)

Bugün 6 haftalık olduk. Ama ben de henüz çokça ve sürekli uyuma isteği dışında belirti yok.

Allahım inşallah tüm hamilelere sağlıkla kucaklamayı, sevdikleriyle beraber büyütmeyi, isteyenlere de tez zamanda hamile kalmayı nasip eder.

slm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
canım ben iki kez hamile kaldım ve ikiside çok farklıydılarzemuszemus,birinci ben hamile olduğnu bile farkında değildim:utangac:(adetlerim normalde düzensizdi,ve bazen iki-üç ayda bir oluyordum)benim görümcem ve onun kız çocukları yane kız kıza yemek yemeye gittik,hava çok sıcaktı,ben nefes alamıyordum,biz lokantaya girdik ve aniden benim midem göümcemin üzerine boşala verdi:kedi:,lokantada insanlar yemek yemeye bıraktılar herkez eee diyordu:sinifsinif:,görümcem baştan aşağı kirlendimafoldumben,eşimi aradı al bu kız beni mahvetti dedisırnaşık şey,eşim beni hemen dr götürdükaydirigubbakcemile,ve orda ben 12 haftalık hamileymışım öğrendim:1shok:,ikinci sie hamilelikte ilk haftadan beri taaa 5 aya kadar ben mutfağa giremedim:gitme:,hiç birşey yemıyordum:1no2:,zaten 5 ayakadar hiç kg almadım dr endişelendi:utangac:,ondan sonra 19 kg aldım:jeyyar:,her hamilelik farklı,ve bir not daha benim iki bebeği erkeklerdıCADIARZU,yane bebeğin cinselikle ve mide bulantı ile bağı yok..:nazar:

canım görmene sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.hamilelik belirtisi herkesin aynı olmuyor sen her okuduğuna yada her duyduğuna takma kafayı

Kızlar merhaba 4+3 te beta hcg yaptırdım 200 cıktı
4+5 te yaptırdım 770 cıktı.. fakat ne mide bulantım ne gogus hassasiyeti veya agrısı hicbir belirtim yok sadece kasıklarımda hafif agrı var , dha once 2 dusuk yaptım cok korkuyorum

Kızlar merhaba 4+3 te beta hcg yaptırdım 200 cıktı
4+5 te yaptırdım 770 cıktı.. fakat ne mide bulantım ne gogus hassasiyeti veya agrısı hicbir belirtim yok sadece kasıklarımda hafif agrı var , dha once 2 dusuk yaptım cok korkuyorum

canım merhaba o dediklerinin hiçbirini şükürlker olsun bende yaşamadım doktorumda sevinmelisin dedi hafif mide bulantılarım oluyodu o kadar canım içini ferah tut illa belirti arama canım benim rabbim meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eğler inşallah:Saruboceq:

zeyracım cok tesekkur ederim cnm.. Allah her isteyene saglıklı hayırlı evlatlr verisn.. inan ellerim hep goguslerimde acaba hassasiyet ve agrı varmı diye

Back