5 haftalık hamileyim ama...

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
6.937
3.265
slm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)

cnm aynen bende senin aynısı hiç bulantı tiksinme yok sadece
gaz kasık bel ağrısı göğüs şişliği...
bu arada benimde kesem gözükmedi
yarın 6+3 doktora gidicez ama beta tam 6+0 da 1652 idi yani normal dedi doktor..
anlamadım yaaa bende...

sıvaslı senınle gunlermız aynı canım..bende hıc bır sıkıntı yok..mıde bulantısı tıksınme vs...
tek kasık agrısı hatta adet sancısı gıbı oluyor..
gaz cok fazla bırde goguslerım hassaslatı..
konuya acmana cok sevındım..
bende takıp ederım...
ama vajınal muayene olsaydın kese gozukurdu.normal ultrason oldugu ııcn gozukmesıtır kese..

Son düzenleme:
arkadaşım 5 aylık bebğim var benim...benim tam 5+3 de gebelik kesesini görmüştük ama vajınal ultrasoda...bende hiç bi rhamilelik belirtii olmadı...göğüs hassasiyet bile olmadı....herkeste herşey olacakdiye birşey yok...bulantım hatta hiç olmadı....

benimde hiç bulantım,ağrım sızım olmadı hamileliğim boyunca
karından ultrasonla 7.haftaya kadar kese görünmeyebilir.
her zaman daha iyi sonuç için vajinal ultrasonu tavsiye ederim hiçbir zararı yok...

arkadaşlar ben 4 haftalık hamileyken bhcg yaptırdığımda 758 çıkmıştı değer göğüslerim, belim ve kasık ağrılarım dışında pek belirti yoktu 5 haftalıkken vajinal ultrasonda keseyi gördük 7 haftalıkkende kalp atışlarını gördük şu anda kızım Allah'a şükür 4.5 aylık Allah sizede bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.bugun keseyi gördük karından ultrasonla.rabbim herkese saglıklı çocuklar nasip eylesin.hepimizin tamamına erdirsin amin...

Allaha şükür bizde dün karından keseyi gördük...
sivaslı arkadaşım tebrikler hadi hayırlı olsun bakalım inşallah geri kalan evrelerde sorunsuz bi şekilde tamamlanır...
dün 6+3 tü 2 hafta sonraya randevu verdi ancak o zaman kalp atışı duyulur dedi..

selam bende 5 + 1 haftalik hamileyim sali günü gittim böyle kücück balon gibi bisey gördük karindan o kese oluyor dimi? 2 martda randevüm gene kalp atislarini duymak icin heycandan ölüyorum ve endiseliyim neden bilmiyorum. kasiklarim agriyor dün cok agridi basim döndü belim cok agridi.. bide bacaklarimda artik derman yoktu.. ^bacaklarim cok agridi.. sanirim kalbi gelisiyor ve kan sistemlerim hizlaniyormus.. ilk hamileligim :).. bu agrilar nomal degilmi? bide hic ama hic istahim yok..

umarim hepimiz bebislerimizi saglikli bir sekilde dünyaya getiririzz..

selammm,
sivaslı hayırlı olsun bebeğin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..kızlar bende 10haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim.:nazar: bu haftaya gelene kadar çok sıkıntı çektim bulantım çok fazlaydı ama kusma olmuyordu bende yemek yapamıyordum yiyemiyordum galeta tek besiinimdi ama Allaha şükür kalmadı bu sorunlar hemen hemen normale döndüm şimdi sadece gaz problemi ve bel agrısı cekiyorum..
bu dönemleri her anne adayı farklı şekilde yaşıyormuş hatta kimisi hamile oldugunu 3 ay boyunca anlamıyormus bile o yuzden tum sıkıntıları kafaya takmamak lazımm herşeyin iyi olduğunu düşünelimm :emir_bebek:

merhaba

bende 5+4 hamileyim bendede bulantı tiksinme felan yok ama çok ihtahsızlık ve acayip yorgunluk hissi var. bide karnım çok ağrıyor.

selam bende 5 + 1 haftalik hamileyim sali günü gittim böyle kücück balon gibi bisey gördük karindan o kese oluyor dimi? 2 martda randevüm gene kalp atislarini duymak icin heycandan ölüyorum ve endiseliyim neden bilmiyorum. kasiklarim agriyor dün cok agridi basim döndü belim cok agridi.. bide bacaklarimda artik derman yoktu.. ^bacaklarim cok agridi.. sanirim kalbi gelisiyor ve kan sistemlerim hizlaniyormus.. ilk hamileligim :).. bu agrilar nomal degilmi? bide hic ama hic istahim yok..

umarim hepimiz bebislerimizi saglikli bir sekilde dünyaya getiririzz..

evet cnm o balon gibi görünen şey kese....kalp atışlarınıda biz 6 haftalıkken gördük...sıkıntılar tabiki olcak.şuan bende çok muzdaribim...bulantılarımla başım dertte...hep kusuyom..halsizim ve hep uyyom....ama bunların hepsi olagan şeyler...takma kafaya.bunlar bebegimizin geliştigini gösteriyomuş...:CüvCüv:

merabalar.bende sizlerin arasına yeni katıldım .5 haftalık hamileyim ama sat a göre 6 haftalık.inş.bisorun olmaz.keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık .birde progesteron kullanan varmı .bebeğin gelişimine bietkisi oluyormu acaba .bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.allah hepimize hayırlı hamilelik nasip etsin:ecrin_bebek:

slm kızlar bende 11 haftalık hamileyim 7 haftaya kadar bendede hiç bir belirti yoktu ne tiksinme ne iştahsızlık nede kusma ama 7.haftada bir başladı hala devam ediyor herşeyden tiksindim yemek kokusu,parfüm vs. bütün kokulardan yemek yiyemiyorum yediğim tek şey zeytin ekmek :) vede kusma var her gün.4 kilo verdim 1 ay içinde çok zor bir durum inşallah geçer 12 haftadan sonra ama genede insan bebeğini düşünüce herşeye katlanıyor o iyi olsunda başka bişey istemem... allahım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah....

canım hemen telaşlanma 5 haftalıkken üstten yapılan muayenede kese görünmeyebilr.bana dr vajinal ultrason ile baktı ve gördü. 9 haftalık hamileyim ve benim de ilk başlarda gögüslerimde acayip hassaslaşmalar olmuştu.

ben progestan kullaıyorum canım düşük tehdidi için.ama şuanda bir sorun yok 9 haftalık hamileyim ve yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum.bebek için bir sakıncası yok dedi dr.

arkadaslar iyi aksamlar ben 5 hafta 5 gunluk hamıleyım fakat agrılarım oluyo ara ara bende dış gebelık? var ama doktorum normal dedı ama 2 kese gordu dıgerı dış gebelıgın olabılır dedı cok endıselıyım cuma kontrole gıdıcem ama cok korkuyorum tesekkurler..:1no2:

X