5 haftalık gebelikte kahverengi akıntı

Seda0710

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
176
40
298
İzmir
Kızlar şuan 5+4 hafta oldu. 4 gün önce kahverengi lekelenme oldu dün gittim doktora baktı kese yerleşmiş yeri de güzel dedi. Ama bugün yine oldu akıntı geliyor kahverengi. Korkuyorum tabi gördükçe kafaya takıyorum. Doktora sordum yerleşmeden veya miyom var 3 tane ondandır dedi. Başına gelen oldu mu ? Haftaya çağırdı kalp atışı için ama bu korku gitmiyor içimden her an bir şey olacakmış gibiyim.

Ben 2 gebeliğimide bu şekilde yerleşme kanaması ile öğrendim normal canım kafana takıp stres yapma

Benim de beşinci hafta ama kasık ağrısıyla kahverengi kanamam oluyo özellikle iş yaptıktan sonra. Mağazada çalışıyorum orda iki ayakkabı kutusu kaldırsam hemen ağrı ve kanama geliyo az az. Kese göründü ama beta yavaş yükseliyo nolcak bilmiyorum bende

Ben de 5 hafta gibi görünüyorum şu an, keseyi görmedik henüz ama benim inanılmaz ağrılarım var sağ kasığım böbreğim bacağım bile ağrıyo ve hiç
Kesinitisiz sizin de öyle ağrılarınız var mı?

Benim de hamilelikte olmuştu. Progestan başlamıştım. Bir süre kullandım. Bir kere de progestan iğne olmuştum. İnşallah sağlıkla gelsin sıkmayın canınızı. Kızım doğdu, sağlıklı maşallah. 1 buçuk yaşında.

Doktor bir şey dedi mi bu konu hakkında? Ben lekelenme oluyor dedim doktora öyle olunca dinlendir kendini dedi. Bende biraz yorulunca oluyor sanırım geçen gün doktora gittik dönüşte avm gezdik ertesi gün geldi kahverengi akıntı. Bende bir de miyom var onlar da yapabilir dedi. Sizin kanama nasıl rengi ?

Benim de bazen bacağım ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Kasıklarım da adet olacakmışım gibi ağrıyor

İnşallah teşekkür ederim ultrason da baktı doktor kanama falan olsa söylerdi galiba. Yerleşme ile ilgilidir veya miyomdan olabilir dedi. 4 gün sonra tekrar gideceğiz bakalım. Rabbim korusun evlatlarımızı

Benim de koyu kahverengi yattığım zaman gelmiyo benim de ayakta durdukça iş yaptıkça. İşten çıkıcam zaten ama dünden beri aşırı kasık ağrısı var leke de arttı çarşamba tekrar gittiğimde söyliycem o zamana kadar bişey olmazsa tabi

Merhabalar hayırlısı olsun inşallah sağlıklı ilerlesin benim de beta yavaş artmaya başladı kese gözüktü düşük önleyici fitil kullanıyorum ve sürekli yatıyorum düşük öykülerim olmasından dolayı Salı günü kontrolüm var inşallah güzel sonuçlar alırız

Sağolun sizin de hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bol bol dinlenin bende evde pek bir şey yapmıyorum basit işler. Zaten tiksinmeye başladım bazı şeylerden. Çay bile içemiyorum tatlı yiyemiyorum canım hep ekşi ve tuzlu istiyor içim bulanıyor.

Sağolun sizin ne kadarlık oldu bebeği ve kalp atışını duydunuz mu

Merhabalar sizinde hayırlısı olsun beta için farklı bir şey söyledi mi doktorunuz acaba

Benımde uc gün önce olmuştu kahverengı akıntım Damla damla çok az , peceteye de gelınce korkmuştum bugun hatta az önce yıne oldu korkmaya başladım yarın kontrolum var 6+3 , benımde aynı dert

Benımde uc gün önce olmuştu kahverengı akıntım Damla damla çok az , peceteye de gelınce korkmuştum bugun hatta az önce yıne oldu korkmaya başladım yarın kontrolum var 6+3 , benımde aynı dert
Korkma canım eğer sorun varsa ultrason da görür doktor ona göre ilaç verir yada iğne. Ben öyle olunca dinleniyorum geçiyor. Kadınların bi kısmında oluyormuş bu akıntı. Bizim bi komşu adet olur gibi kaç ay kanamam oldu dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…