5 haftalık gebelikte gebelik kesesi kaç mm olmalı

MRB hanımlar okuduklarımla bıraz moral buldum sanırım.ben doktorumun demesıne gore 5+5 haftalık hamıleyım kesemde dun 6 m di.ama doktorum pek umutlu konusmadı.her gısdımde vajına ultrason ıle muayene edıyordu.kese pek gelısmemıs bıraz sıkıntılı bı durum var dedı.hafta bırdaha gel takıp edecegız dedı.ama sızlerın yorumlarına bakıyorum doktorlarınız hep ıyı demıs.benım bırde kahve lekem cok var pıhtılı bırsekılde.Anlıcagınız can sıkıcı durumlardayım

Arkadaşlar 5+4 haftalık hamilelikte kese 12mm normal mi sizce

GS gebelik kesesi demekmiş ona göre bakınca ultrason kağıdında birinde 12.70mm diğerinde 12.11 yazıyo aynı gün ultrasonunda

Bn de 5+4um dün kese 12mm.yolk kesesi de gözüküyor hilal gbi.ama bebek gözükmüyor sanırım doktor da bsy demedi

Şuan 6+4 oldu sanırım bugün doktora gittim yolk göründü ama kalp atışı yok doktor büyük ihtimal kürtaj dedi ama için rahat etsin diye p.tesi ye kadar bekle dedi sanırım kürtaj olmam gerekecek ama yorumlarda okuyorum bir çok kişi kürtaj diye gidip bebeklerinin kalp atışlarını duymuşlar kafam çok karıştı :'(

Ve kese de sadece 1 mm büyümüş ama doktor aynı 5 günde kese hiç gelişmemiş bu durum canımı sıktı dedi sonra da zaten yolk var ama bebek ya da kalp atışı duyamadık

6+2 oluyorsun canm daha duyulur ya kalp atışı moralini bozma bnde de bebek gozukmuyor daha

Kafam çok karıştı 5+6 dıydı 5 gün önce dedi zaten olumsuz haberleri aldıkları duyduklarımı algılayamıyorum ama hayırlısı allahtan yine de p.tesi gitmek yerine bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum kürtaj olacaksam da en azından iyi ve netleşsin herşey

Ve kese de sadece 1 mm büyümüş ama doktor aynı 5 günde kese hiç gelişmemiş bu durum canımı sıktı dedi sonra da zaten yolk var ama bebek ya da kalp atışı duyamadık

canım kalp atısı ztn 7. haftada duyuluyor ki.. neden bu kdr karamsar bu doktorlar

ztn sağlıksız ve gelişmemiş gebeliği rahim kendisi dışarı atıyor.

sen sakın dokundurma kanama gelene kdr..

öle hiç bişiyin yok iken aldırma bebeği.. bende aynı şeyi yasadım 7 . haftada kanama gelene kdr dokundurtmadım.

yani bebek senden vazgecene kdr sen vazgecme sonra içinde dert olur bir ömür erken mi davrandım diye..

pembe kanama gelmezse de korkma

dediğim gibi 7. haftada kalp atısı duyulur.

Bende öyle beklemeyi düşünüyorum ve bu seferde başka doktora gidicem sanırım ama pek ümidim yok zaten kese de 5 günde neredeyse hiç gelişmemiş 5 gün önce gittiğim de kesenin şekli yeri ve boyu çok güzel diye övgüler duymuştum bu gün kese büyümemiş vs .yolk var ama kürtaj öneririm sanırım ama yine de 3 4 gün bekle yine gel için rahat etsin dedi 5 gün önce de 5+ 6 ise zaten bugün de 6 küsürlerdeyim aklım durdu aslında inşallah senin dediğin gibi pozitif haberler alıp sağlıklı bir şekilde bebeğim kavuşurum ama hayırlısı HERŞEY ALLAHTAN ne diyeyim bilemiyorum

Cnm cuma 5+4yazmisin ona göre hesaplamstim ama 6+4de küçük daha doktorlara bakma en baştan en kotuşunu söylüyorlar. Bn 7+3de gtcem kalp atisi na. Bnm bebekten büyük 3 tane miyom um var rahim içinde. Doktorlar bn den cok korkuyor düşük ypcm diye.rahat ol cnm kanama fln yok bnm o yüzden rahatım sen de rahat ol bi 7 haftalik olsun bekle inşallah görürüz kalp atislarini

Haftalar bende okadar karıştı ki sat 21 ocak ama ondan sonra olan bir durum geçen hafta farklı bir hafta söyledi bu hafta gittim üzerine 2 kattı 3 topladı çarptı böldü herşey oldu bende beyin yandı bende p.tesi gitmem kanaması vs lekelenme de hiç olmadı çikolata kisti var o büyümemiş aynı hep o da korkutuyor da doktor ondan sebep sunmadı ekstren bir durum olmaz sa beklicem sonra da netleşti zaten bu ara da canım teşekür ederim pozitifliğin çok güzel inşallah sen de çok güzel hayırlı haberler alır sağlıklı bir hamilelik geçirirsin :)

Bnm de sat 30 ocak ve bn tüp bebekle kalamadim kendiliğinden kaldm veren Allah inşallah korur da sabırla bekleyelim

Ben 5+4 haftalik hamileyim..dun dr gittim kagitta kese boyutu 6.1 cm yaziyo..siz hep milimlerden bahsetmissiniz..dr olumsuz bisey soylemedi..sizce neden bukadar buyuk kesem

Ben 5+4 haftalik hamileyim..dun dr gittim kagitta kese boyutu 6.1 cm yaziyo..siz hep milimlerden bahsetmissiniz..dr olumsuz bisey soylemedi..sizce neden bukadar buyuk kesem
Canim o kese boyutu değildir bn 11 haftalik hamileyim daha bebek 3 cm. GS mi yazıyor 6.1 yanında mm olmasi lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…