- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
Doktor keseyi ölçmemis canm o yüzden cikmams.bnmkinde keseyi olcmuş nokta nokta kesenin üstü cunkuSoyle gostereyim gs yazisi yok hcibiyerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor keseyi ölçmemis canm o yüzden cikmams.bnmkinde keseyi olcmuş nokta nokta kesenin üstü cunkuSoyle gostereyim gs yazisi yok hcibiyerde
evet bursadayım bende sahın beye tup oldum :) sızınde bebıs hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı ınsallah..Canim o yukarda yazan şeyde bnm de 11 cm yaziyo o başka bsy herhlde rahimle ilgili olabilir.bn de acibadem bursada tüp bebek yaptrmistim Şahin beye.bursada mi oturuyorsun bebisim hayirli olsn bu arada
Bnm tup tutmadı 4 ay snra kendiliğinden kaldım çok şükür. İnşallah sağlıkla devam eder Allah yardım etsin hepimize.evet bursadayım bende sahın beye tup oldum :) sızınde bebıs hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı ınsallah..
Cnm bnm de o dönemlerde devlete gtmstim hcg 7000di göremedim dedi hemen ozele gttm o bakar bakmaz gördü bska doktora da git bnce yarin.dış gebelik olmadığını hemen öğrenKizlarrr adet tarihime gore 5+1gunluk hamileyim hcg 6137 fakat kesem gorunmedi normalmi
Bn de miyom olduğu için ben hep vajinal oluyrm kontrol canım bsy olmz.nette de yaziuo bir zararı yok diye.bnm de 5+3te 12 mm di kesem.inşallah sağlıkla devam ederKizlarr vajinal ultrasonla 10mm gs ve 3.3mm yolk tespit edildi alttan muayene oldugu icon biraz tedirginim cunku dusuk riski oluyormuS ins hersey yolunda gider
Canim herkes kanama olunca hemen acile gidiyor bnm olmadı ama iğne vuruyorlar.progesteron ilaç verirler bnce acile gt.kahve nyse de pembe ve kırmızı daha onemliCanim ya az once kahverengi hafif kirmizi lekelenme olduuuu ne yapayimm
Canim benm kanamam olmadığı halde ben progestan kullanyrm düşük olmasın diye.sen de kullansan iyi olur.önemsiz bi kanama olabilir telaş yapma çoğu kişide oluyor ama sağlık ocağı fln da yazıyor progestan.pazartsi kadın doğuma gidebilirsen iyi olur bnce.ama telaş yapma kanama kırmızıya donmedikten snra doktorlar normal diyorHicbirsey vermediler eve yolladilar beni
İlacın adı progestan canım. Hala devam ediyor mu kanaman.bn de seni merak ediyrdm. Kanaman btti diye mi onemsenediler acaba.sağlık ocağı yazdı en son bana canım orayı da bi deneCnm ya senin kullandığın pregestoron ilacının ismi ne gittiigim hiç bi doktor onemdemedii sen ne kullanıyorsun