5 haftalık gebelikte gebelik kesesi kaç mm olmalı

Cnm sen yine de dikkat et sakın yorma kendini ağır kaldırma eğilme cok yere tedbir almakta fayda var progestan kanamayı önlemesi için hem de bebek tutunsun diye... Çarşamba gittiğinde kese ile birlikte yolk sac görünmüşmüydü varsa foto yüklermsn büyümesi iyi normal ilerliyor bebiş göründü mü onu da sorayım:))
Canım şimdi tekrar kontrolden geldim. Bugün yine çamur gibi lekelenmem oldu. Dr kesenin gelişmeye devam ettigini, 16 mm oldugunu, yolk sacın oluştuğunu soyledi.

Çok şükür canım çok sevindim, sagsalim geçer insallah 3 ayın benim de oluştu yolk sac cuma gidicem,

yok yaaa bende de yok bulantı...Sabahları midem ekşiyor çok az geçiyor sonra, ben de kasık agrısı çoktu şimdi o da azaldı, cuma günü kontrole gidiyoruz kalp atışı için :) Çok dikkat ediyorum yaptıklarıma ev işi yormadan yapıyorum hatta hiç yapmıyorum denecek kadar az yapıyorum, kasıklarım agrıyor yorulunca sen de agrı ne durumda

yok yaaa bende de yok bulantı...Sabahları midem ekşiyor çok az geçiyor sonra, ben de kasık agrısı çoktu şimdi o da azaldı, cuma günü kontrole gidiyoruz kalp atışı için :) Çok dikkat ediyorum yaptıklarıma ev işi yormadan yapıyorum hatta hiç yapmıyorum denecek kadar az yapıyorum, kasıklarım agrıyor yorulunca sen de agrı ne durumda
Benimde kasıklarım ağrıyor. Bazen acayip kramp giriyor. Bugün yine lekelenmem oldu ama doktor ultrasonda baktı, 3 günde 3 mm büyümüş, yolk sac oluşmuş dedi. Öyle avutuyorum kendimi. Yorulmamaya çalışıyorum... Ay hadi inşallah duyalım kalp atışlarını :)

L 1.05 cm yaziyor canim ne demk sizce
Zahmet olmazsa kagitta yazanlari tek tek yazabilir misiniz?
Crl varsa bebegin kendi boyutudur.
Eger crl yoksa tam hatirlamiyrm kese baska birseydi, o nedenle tumunu yazmanizi rica ediyrm.

Frq 5.0 mhz, Gn 42, E/A 2/2, Map D/0, D 17.0 cm, DR 93, FR 34 Hz, AO 100 % canimm yaa cok tesekkurler ilgilendigin icin :) sol alt kosedede L 1.05 cm yaziyo...

Frq 5.0 mhz, Gn 42, E/A 2/2, Map D/0, D 17.0 cm, DR 93, FR 34 Hz, AO 100 % canimm yaa cok tesekkurler ilgilendigin icin :) sol alt kosedede L 1.05 cm yaziyo...
Rica ederim. Ama faydam olmayacak sanirim. Cunku benim ultrason kagidina baktim. Kese icin GS 16.90mm yani 1.69cm yaziyr cnm.
Sanirim sendeki L 1.05cm de kese boyutun. Yani henuz bebek gorulmemis.

Ben o zaman 5+5haftalik gebeydim. Benim kesem baya buyuktu ;). Son adet tarihin ne zamandi?

Dis gebelik olabilir mi ki? Oyle birsey denilmedi ama
Rahimde kesen göründüyse, bu dıs gebelik olmaz. Çünkü dis gebelik tüplerde oluşuyor ve eğer diş gebelik olsaydı doktorun bunu mutlaka söylerdi. Zira bu gibi durumlarda hemen müdahale edilmesi gerekiyor. Eğer yolk sac oluşmaya başladıysa bu boş gebelik olmadıgını gösterir çünkü yolk sac Bebeğin oluşmaya başladığı zaman Görünür.

[QUOadetine goreheart, post: 39864883, member: 438089"]Benim 5+5te 16.9mm idi cnm. Hic korkma. Masallahi var kese boyutunun. O dr biraz sasirmis sanirim sana gec dollenme derken. Benim oglum uyumluydu gayet. Suan 10 aylik cok sukur. Hatta 6+3te vajinal, 6+4te de karindan usg ile kalp atisini gorduk.
Son adetime gore dediği doğru aslında.çünkü 18 ocakta oldum en son.doktor adeti gore değil bebegin boyutuna gore bakacağız dedi.tek dileğim saglikli olsun kalp atisini da inş 2 hafta sonra duyarim.allah bebklerimizi korusun[/QUOTE]
Merhaba benim 5+4 te 0.88 mm yazıyor ben anlamadım bu değerlerden bende sorun mu var

Son adetime gore dediği doğru aslında.çünkü 18 ocakta oldum en son.doktor adeti gore değil bebegin boyutuna gore bakacağız dedi.tek dileğim saglikli olsun kalp atisini da inş 2 hafta sonra duyarim.allah bebklerimizi korusun
Merhaba benim 5+4 te 0.88 mm yazıyor ben anlamadım bu değerlerden bende sorun mu var[/QUOTE]
Pardon 0.88 cm miş

Merhaba benim 5+4 te 0.88 mm yazıyor ben anlamadım bu değerlerden bende sorun mu var
Pardon 0.88 cm miş[/QUOTE]
Ama ben hiçbir şey anlamadım bu değerlerden Dr dan normalde 7 haftalık aslında ölçümlerde 5+4 çıktı 0.88cm olması gerekenden küçük dedi taz umutsuz konuştu

Merhaba kızlar bende bu değerleri anlamadım dr da bıse demedi dr a gıttıgımde 7haftalıktı bu kese boyutunu fln ultrason kagıdında mı goruyoruz crl mi kese boyutu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim ☺️

Pardon yazıları okuyunca anladım gs kese oluyomus tsk ederım benım ılk ogrendıgımde ki ultrasonda yazıyor sadece 4 hafta 5 gunluktu sanırım ondada gs 7.25mm yazıyor 7haftalık gittiğimde sadece crl var oda 0.98 cm nasıl sizce

Back