5 haftalık gebelikte gebelik kesesi kaç mm olmalı

Canım zaman çok geçmiş ama merak ettim benimde değerler aynı doktorda sağlıksız gebelik olabilir dedi bana yardımcı olur musun bebeğini kucağına almış sındır inşallah.

Merhaba bu konuyla alakalı bir cevap arıyordum , siz bunu yazalı çok uzun zaman olmuş ama sonuç ne oldu beni bilgilendirirmisiniz , bebeğiniz doğdu mu

Merhabalar çok önceden yazmissiniz ama bende şuanda ayni durumdayim keseniz buyudu mu?

Merhabalar. Son adet tarihine gore 4+5 te kesem 4.5 mm gözüktü doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi sizce kesenin boyutu küçük mü

Merhabalar. Son adet tarihine gore 4+5 te kesem 4.5 mm gözüktü doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi sizce kesenin boyutu küçük mü
Canım benimde 4 e 3.61 idi kese boyutum banada 2 hafta sonra gel bebeği görelim kalp atışını dinleyelim dedi.Son adet tarihine göre hesaplamadık biz yumurtlama sonrasna göre hesapladık anormal bi durum olsa söylerdi herhalde banada dusuk gelıyo kese boyutları ama doktor olumsuz birşey söylemedi

yani 4 mm ve 3.61 mm di 4-5 haftalık bsey dedi doktor 14 gun sonra tekrar cagırdı bebegı ve kalp atısını gormek ıcın ınsallah hayrlı haberler alrıız

Merhaba canim benimde yarin doktor kontrolum varda sat a gore bende 4+5 deyim senin kesen vajonal ultrasonlami gorundu yoksa karindanmi

Tesekurler cevap icin canim cogu arkadasimda yeni olunca karindan gorunmuyo diye duymustum oyuzden sordum😊😘
benimki karından gozukmemişti mesela hemen hemen aynı haftalardaydı gittiğimde vajinal ultrason ile gorundu birazda cihazlarının durumlarına göre oluyo o gozukup gozukmeme durumu 😊

benimki karından gozukmemişti mesela hemen hemen aynı haftalardaydı gittiğimde vajinal ultrason ile gorundu birazda cihazlarının durumlarına göre oluyo o gozukup gozukmeme durumu 😊
Olabilir canim yarin benimde kontrolum var insallah hersey yolundadir goruruz Allahin izniyle

Bende 2 hafta sonunda yani cuma günü kalp atışı icin gidicem inşallah duyulur icim bi tuhaf olmaya basladi gün yaklaştıkça dua edin lutfen 🙏🏻

Bende 2 hafta sonunda yani cuma günü kalp atışı icin gidicem inşallah duyulur icim bi tuhaf olmaya basladi gün yaklaştıkça dua edin lutfen 🙏🏻
Canımm Allah güldürsün yüzünü insallah bende perşembe gidicem nasıl heyecan var şimdiden insallah guzel haberler vririrz 🤲🤲

Canımm Allah güldürsün yüzünü insallah bende perşembe gidicem nasıl heyecan var şimdiden insallah guzel haberler vririrz 🤲🤲
Allaha şükür bugün duyduk kalp atışlarını 😍
Tsh biraz yüksekmiş sanırım normal doktoruma gidip ilac yazdiricam ozel doktor yazinca para odeniyormus galiba. Allah sana da nasip etsin isteyen herkese göstersin insallah

Allaha şükür bugün duyduk kalp atışlarını 😍
Tsh biraz yüksekmiş sanırım normal doktoruma gidip ilac yazdiricam ozel doktor yazinca para odeniyormus galiba. Allah sana da nasip etsin isteyen herkese göstersin insallah
Ay maşallah nasıl sevndmm gozun aydın canım🤲🤲🤲🌸🌸

Ben ilk keseyi gördüğümde 0.48di çok minnakmis size göre :KK37:
Yaaa kaç haftalıktı canım ozaman gördüğünüzde yaa Perşembe günü randevum var bebeği görüp kalp atıısnı dnlicez vakit geçmiyo bana 😣😣 Bide 5 haftalık flan vardır demişti ilk kesemi gördüğünde 14 gün sonra gelirsinz dedi ama miinnak bsey baksana buda beni çok telaşlandırıyo ya içinde bebek olusmazsa vs diye ayyy kafayı yicem 🤯🤯

Eklentiler

• 3479FCA2-99B8-4F05-8EF8-5ECEE725092C.jpeg
    3479FCA2-99B8-4F05-8EF8-5ECEE725092C.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 1.245
Yaaa kaç haftalıktı canım ozaman gördüğünüzde yaa Perşembe günü randevum var bebeği görüp kalp atıısnı dnlicez vakit geçmiyo bana 😣😣 Bide 5 haftalık flan vardır demişti ilk kesemi gördüğünde 14 gün sonra gelirsinz dedi ama miinnak bsey baksana buda beni çok telaşlandırıyo ya içinde bebek olusmazsa vs diye ayyy kafayı yicem 🤯🤯
Valla kuzum 5 buçuk haftalkkti ,doktorum 4 haftalık gözüküyor kese gelisimi çok kötü ve çıkıntılı demişti..hiç umutlu konuşmadı desem yeridir .. 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dediğinde kalp atışını bile duydum ilk haftalarda çok hızlı gelisiolar hiç korkma stres yapma bence

Eklentiler

• 20190912_121733.jpg
    20190912_121733.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 956
Back