- 15 Mayıs 2019
- 2
- 0
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde 4 e 3.61 idi kese boyutum banada 2 hafta sonra gel bebeği görelim kalp atışını dinleyelim dedi.Son adet tarihine göre hesaplamadık biz yumurtlama sonrasna göre hesapladık anormal bi durum olsa söylerdi herhalde banada dusuk gelıyo kese boyutları ama doktor olumsuz birşey söylemediMerhabalar. Son adet tarihine gore 4+5 te kesem 4.5 mm gözüktü doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi sizce kesenin boyutu küçük mü
yani 4 mm ve 3.61 mm di 4-5 haftalık bsey dedi doktor 14 gun sonra tekrar cagırdı bebegı ve kalp atısını gormek ıcın ınsallah hayrlı haberler alrıızMerhabalar. Son adet tarihine gore 4+5 te kesem 4.5 mm gözüktü doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi sizce kesenin boyutu küçük mü
Merhaba canim benimde yarin doktor kontrolum varda sat a gore bende 4+5 deyim senin kesen vajonal ultrasonlami gorundu yoksa karindanmiMerhabalar. Son adet tarihine gore 4+5 te kesem 4.5 mm gözüktü doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi sizce kesenin boyutu küçük mü
Karından göründü canimMerhaba canim benimde yarin doktor kontrolum varda sat a gore bende 4+5 deyim senin kesen vajonal ultrasonlami gorundu yoksa karindanmi
Tesekurler cevap icin canim cogu arkadasimda yeni olunca karindan gorunmuyo diye duymustum oyuzden sordumKarından göründü canim
benimki karından gozukmemişti mesela hemen hemen aynı haftalardaydı gittiğimde vajinal ultrason ile gorundu birazda cihazlarının durumlarına göre oluyo o gozukup gozukmeme durumuTesekurler cevap icin canim cogu arkadasimda yeni olunca karindan gorunmuyo diye duymustum oyuzden sordum
Olabilir canim yarin benimde kontrolum var insallah hersey yolundadir goruruz Allahin izniylebenimki karından gozukmemişti mesela hemen hemen aynı haftalardaydı gittiğimde vajinal ultrason ile gorundu birazda cihazlarının durumlarına göre oluyo o gozukup gozukmeme durumu
kacıncı haftadaısn canım keseyimi gorceksinz bebişimiOlabilir canim yarin benimde kontrolum var insallah hersey yolundadir goruruz Allahin izniyle
Evet canim keseyi gorucez insallah yarin 4+6 olucaz son adet tarihime gore. Hayirlisi bakalim cok heycanliyim ilk hamileligimkacıncı haftadaısn canım keseyimi gorceksinz bebişimi
Bende 2 hafta sonunda yani cuma günü kalp atışı icin gidicem inşallah duyulur icim bi tuhaf olmaya basladi gün yaklaştıkça dua edin lutfenbenimki karından gozukmemişti mesela hemen hemen aynı haftalardaydı gittiğimde vajinal ultrason ile gorundu birazda cihazlarının durumlarına göre oluyo o gozukup gozukmeme durumu
Canımm Allah güldürsün yüzünü insallah bende perşembe gidicem nasıl heyecan var şimdiden insallah guzel haberler vririrzBende 2 hafta sonunda yani cuma günü kalp atışı icin gidicem inşallah duyulur icim bi tuhaf olmaya basladi gün yaklaştıkça dua edin lutfen
Allaha şükür bugün duyduk kalp atışlarınıCanımm Allah güldürsün yüzünü insallah bende perşembe gidicem nasıl heyecan var şimdiden insallah guzel haberler vririrz
Ay maşallah nasıl sevndmm gozun aydın canımAllaha şükür bugün duyduk kalp atışlarını
Tsh biraz yüksekmiş sanırım normal doktoruma gidip ilac yazdiricam ozel doktor yazinca para odeniyormus galiba. Allah sana da nasip etsin isteyen herkese göstersin insallah
Yaaa kaç haftalıktı canım ozaman gördüğünüzde yaa Perşembe günü randevum var bebeği görüp kalp atıısnı dnlicez vakit geçmiyo bana Bide 5 haftalık flan vardır demişti ilk kesemi gördüğünde 14 gün sonra gelirsinz dedi ama miinnak bsey baksana buda beni çok telaşlandırıyo ya içinde bebek olusmazsa vs diye ayyy kafayı yicemBen ilk keseyi gördüğümde 0.48di çok minnakmis size göre
Valla kuzum 5 buçuk haftalkkti ,doktorum 4 haftalık gözüküyor kese gelisimi çok kötü ve çıkıntılı demişti..hiç umutlu konuşmadı desem yeridir .. 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dediğinde kalp atışını bile duydum ilk haftalarda çok hızlı gelisiolar hiç korkma stres yapma benceYaaa kaç haftalıktı canım ozaman gördüğünüzde yaa Perşembe günü randevum var bebeği görüp kalp atıısnı dnlicez vakit geçmiyo bana Bide 5 haftalık flan vardır demişti ilk kesemi gördüğünde 14 gün sonra gelirsinz dedi ama miinnak bsey baksana buda beni çok telaşlandırıyo ya içinde bebek olusmazsa vs diye ayyy kafayı yicem