5 haftalık gebelikte gebelik kesesi kaç mm olmalı

kızlar merhaba, bhcg 4.978 son adet tarihinin ilk gününe göre 6 haftalık hamileyim, yaklaşık iki haftadır hamile olduğumu öğrenmenin sevincini yaşarken, bu sabah moral bozucu bir durumla karşılaştık eşimle, ilk ultrason için doktora gittik, kese 11 mm ancak, embriyoyu göremediğini, geç döllenme olabileceğini söyledi, ayrıca kese boyu olması gerekenden küçükmüş,haftaya gel tekrar bakalım dedi. şöyle de bir durum var eşimin şehir dışında olması sebebi ile ilk adet günümden neredeyse 25 gün sonra filan birlikte olmuştuk, bu sebepten geç döllenme olabilir mi? ilk gebeliğim 11. haftasın dayken kalp atışlarının durması ile sonlanmıştı, şimdi yine aynı şeyleri yaşayacak olmaktan çok korkuyorum

Kızlar merhaba.
Sat 29 nisan
Doktora gore gec dollenmeyle 6+2 yim suAnda ve bebek 4mm

Ama kese 10mm. Doktor küçük oldugunu soyledi kafam cok karsıık

Merhaba kızlar. 7 yıl aradan sonra ikinci bebegime hamileyim. 5+4 haftalık, ama buradaki yorumları okudukça endişelendim. Benim kesemin boyutu 1,11 cm. Normal midir bu

Sana tavsiyem hiç birini okuma daha kötü oluyorsun herkes in yapısı fiziği ve kaderi farklı bende çok okudum okuma bence akışına bırak

Hic birsey anlamadim doktorum bana 4-5 haftalik dedi ama kesemin boyu yanlis anlamadiysam 19,5mm iyide bu imkansiz gibi daha buyuk bu bebek sanirim, ayrica ince bir cizgi ve noktada belirgindi..

Merhaba bugün doktora gittim sat göre 5+4 olması lazımken 4 haftalık dedi sat a göre kese küçük 5.8 mm çıktı. Biraz korktum açıkçası

Bende bugun gittim..5 haftalik tam kese 12.1 hersey normal dedi dr um
Meraba, benim de 5+0 da 12.2 mm di kesem..yolc kesesi de vardi..5 +2 de vajinal ultrasonda bebek ya da kalp atisi yoktu..burda okudugum arkadaslarin 5 haftaya gore kese boyutu küçük. ..bizim ki anormal mi acaba..kalp atisini ne zaman aldin canim

Anormal degil korkmayin. 5+5 te 16.9du benimki. Simdi 16aylik

Arkadaşlar ban yardım edin beta hcg degerım 13455 kese 16 mm ancak içinde birşey görünmüyor basına böyle bişey gelen oldu mu boş gebelik mi bu

Kac haftalik hamilesin..kese varsa bos gebelik degildir ..haftani yaz ve muayne altdan mi ustden mi oldun ultrasyon yani arkadasim..

4+6 haftamdayim. Bugün keseyi gördük cok şükür. 8.06 mm. Sizce normal mi? Doktorun yaninda basiretim baglaniyor resmen. Bütün sorcaklarimi unutuyorum

kızlar gecen hafta gittim keseyi gördük ilk kez 6 mm.. bu hafta gittim kalp atışı almak için henüz yok tu. kese boyutu 12 mm civarı idi.. normal mi sizce yaaa.. 4 5 haftalık dedi doktor, haftaya tekrar gel dedi

Kizlar ben de bugun dra gittim 5haftalik dedi ve kese 1cm ultrason goruntusu de var sizinkiler hep mm bendeki sorun ne acaba 2hafta sonra da kalp atislari icin gidicez ins.gecen hafta b hcg 300du bugun bakmadi degere hepatit icin tahlil verdim.sikinti yok demisti dr ama bnm gibi olan var mi aranizda

Merhaba arkadaşlar bugün dr gittim kese 15 mm ama embriyo göremedi dr.dunyam basima yikildi.6 haftalik demisti ne yapıcam bilmiyorum

bende şuan 5+3 um çarşamba gunu dr gittim keseyi görmeye kese 2,94 gözuktu çok dusuk geldi bana sizin değerlerinizi gördkten snra kan tahlilimide en son 18 ocakta yaptırdım 1180 di sizce normalmi dr haftaya tekrar gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…