5 haftalık gebelikte gebelik kesesi kaç mm olmalı

Kızlar merhaba
Dün dr a gittim 5+3 günlük hamileyim kese 5 mm civarında hersey yolunda haftaya kalp atıslarını duyarız insallah dedi. Karından gördü keseyi alttan bakılmadı bu sefer. Normal mi sizce ?? Bitmiyor bu endiseler.. :KK43:

merhaba, ikimizin de degerleri, gunleri ayni.sizin sat 10 mart mi?
ben dun gittim keseyi gordu, sat a gore 6.2, usm e gore 5.2 hafta dedi, sadece keseyi gordu, bebek gorunmuyor dedi. haftaya rv yazdi, siz bebegi gordunuz mu? sadece keseyi gormek icinde bebek varmidir anlamina geliyro?

Günaydın melekler
Bende bu sabah kontrole gittim ve keseyi gördüm Şükürler olsun. Son adet tarihim 24 martti, yani adet tarihime göre 6+1 olmam gerekiyordu ancak geç Döllenme olduğu icin 5. Haftada olduğumu ve kesemin de 7,5 mm oldugunu söyledi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim...

Ben de 5 haftalikken gittiğimde 4,33 mm demişti doktor biraz küçük bi değer gibi geldi bana ama ☺

Ben de 5 haftalikken gittiğimde 4,33 mm demişti doktor biraz küçük bi değer gibi geldi bana ama ☺
Banada 5. Haftada olduğumu ve kesenin 7,5 mm oldugunu söyledi. Seninde küçük Dediğin büyümüş bak ne guzel :)

Evet bu hafta tekrar gideceğim bakalım ne kadar olacak :) çok değişik bir duygu Allah kucağımiza almayi nasip etsin inş hepimize ☺

Günaydın melekler
Bende bu sabah kontrole gittim ve keseyi gördüm Şükürler olsun. Son adet tarihim 24 martti, yani adet tarihime göre 6+1 olmam gerekiyordu ancak geç Döllenme olduğu icin 5. Haftada olduğumu ve kesemin de 7,5 mm oldugunu söyledi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim...
Canım MaşAllah keseyi görmüşsün.. haftaya kalp atışları için mi çağırdı acaba doktorun tarihlerimiz yakında o yzden soruyorum :)

Canım MaşAllah keseyi görmüşsün.. haftaya kalp atışları için mi çağırdı acaba doktorun tarihlerimiz yakında o yzden soruyorum :)
Evet, cok teşekkür ederim :) haftaya tekrar kesenin büyüklüğüne bakacak. Hayırlısı bakalım...

Kızlar keseme sizde bi bakabilir misiniz?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 2.563
  • image.jpg
    image.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 2.163
kızlar ben de bugün gittim 4+6 dayım ama kesem 8 mm, yolk sac da görünmüyor henüz. Kese büyük gibi geldi bana ama doktor normal dedi yolk sac'da görünmemiş, şekli de oval gibi korkuyorum, haftaya cuma gidicem tekrar :(

Merhaba arkadaşlar,
Dün aksam pembe akıntım oluştu. Bugün kahverengi kanamam oldu. Doktora gittim, hiçbir sorun yok dedi. Çarşamba günü 7,5 mm olan kesem, 3 gun sonra yani bugün 12,9 mm olmuş. Gayet guzel büyümüş hatta günlük ortalama 1 mm büyümesi gerekir, kesen gayet guzel gelişiyor dedi. Tedbir Amaçlı progestan verdi. Gece yatmadan önce 2 tane fitil olarak kullan dedi.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 4.245
Merhaba arkadaşlar,
Dün aksam pembe akıntım oluştu. Bugün kahverengi kanamam oldu. Doktora gittim, hiçbir sorun yok dedi. Çarşamba günü 7,5 mm olan kesem, 3 gun sonra yani bugün 12,9 mm olmuş. Gayet guzel büyümüş hatta günlük ortalama 1 mm büyümesi gerekir, kesen gayet guzel gelişiyor dedi. Tedbir Amaçlı progestan verdi. Gece yatmadan önce 2 tane fitil olarak kullan dedi.
Cnm sen yine de dikkat et sakın yorma kendini ağır kaldırma eğilme cok yere tedbir almakta fayda var progestan kanamayı önlemesi için hem de bebek tutunsun diye... Çarşamba gittiğinde kese ile birlikte yolk sac görünmüşmüydü varsa foto yüklermsn büyümesi iyi normal ilerliyor bebiş göründü mü onu da sorayım:))

Cnm sen yine de dikkat et sakın yorma kendini ağır kaldırma eğilme cok yere tedbir almakta fayda var progestan kanamayı önlemesi için hem de bebek tutunsun diye... Çarşamba gittiğinde kese ile birlikte yolk sac görünmüşmüydü varsa foto yüklermsn büyümesi iyi normal ilerliyor bebiş göründü mü onu da sorayım:))
Yok canım Çarşamba günü sadece 7,5 mm kese görünmüştü. Şimdi 12,9 mm olmuş :) haftaya cuma tekrar çağırdı...

Yaa kizlar bn ultrasondan hic birsey anlamadm 1.05 cm yaziyo ama o bebek mi kese mi anlamadm ultrasonda kese falan da goremedm kac haftalik hamile oldugumu da cozemedm devlete gittim ama hic ilgilenmedi en iyisi ozele gideym
20150512_100246.jpg

Net okunmuyr. Sol alt kosede ne yaziyr?

Back