Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah. Gayet guzel.Merhaba kızlar bende dün gittim Dr.. 5+3 tüm 14.6mm çıktı kese haftaya cuma gel kalbini dinleyelim dedi.. Kese boyu normal mi sizce de.
Teşekkür ederim ilk gebeliği 3 ay önce kaybettim bunda da fazla korkuyorum yine.Masallah. Gayet guzel.
Canim muhtemelen karından bakıcaktır. Kalp atışlarını duymak için daha erken bildiğim kadar. Şimdilik sadece kese görünür. Ben 5+6 haftalık hamileyim. 5+0da gittim kontrole kesem 5.4mm di. senn doktordan gelince haber ver tmm mı kesenin boyu nekadar?:)merhaba arkadaşlar bende hamileyim,pazartesı dr gıdecegım suan 5+3 pazartesı 5+5 olacak kontrol nasıl yapılacak alttan mı karından mı bıraz korkuyorum da ilk gebeliğim.bılgı verırsenız sevınırım birde bebegımın kalp atısını duyabılır mıyım acaba
Canim muhtemelen karından bakıcaktır. Kalp atışlarını duymak için daha erken bildiğim kadar. Şimdilik sadece kese görünür. Ben 5+6 haftalık hamileyim. 5+0da gittim kontrole kesem 5.4mm di. senn doktordan gelince haber ver tmm mı kesenin boyu nekadar?:)
Çok sevindim canım.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah :))merhaba canım dr gıttım bugun hersey normal ve güzel kese 5 mm dedi haftana göre normal dedi,
çok teşekkür ederim :)Çok sevindim canım.. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah :))
Merhabalar 5+5 haftalık hamile yim.bugün doktora gittim kese 17 mm dedi.2 hafta sonra kalp atisi için gel dedi.birde SAT a gore geç döllenme olmuş dedi.2 hafta geri denmiş.inş bi sorun olmaz tedirginim(
Benim 5+5te 16.9mm idi cnm. Hic korkma. Masallahi var kese boyutunun. O dr biraz sasirmis sanirim sana gec dollenme derken. Benim oglum uyumluydu gayet. Suan 10 aylik cok sukur. Hatta 6+3te vajinal, 6+4te de karindan usg ile kalp atisini gorduk.Merhabalar 5+5 haftalık hamile yim.bugün doktora gittim kese 17 mm dedi.2 hafta sonra kalp atisi için gel dedi.birde SAT a gore geç döllenme olmuş dedi.2 hafta geri denmiş.inş bi sorun olmaz tedirginim(
Eminim gecen hafta 4+5 te 9 milimdi.yaklasik 2 karina cikmis dedimerhaba 5+5 de dr bana 5 mm deişti emin misin 17 mm olduguna ben şaşırdım acaba ben mi benımkını yanlış anladım
Merhabalar 5+5 haftalık hamile yim.bugün doktora gittim kese 17 mm dedi.2 hafta sonra kalp atisi için gel dedi.birde SAT a gore geç döllenme olmuş dedi.2 hafta geri denmiş.inş bi sorun olmaz tedirginim(
Benim 5+5te 16.9mm idi cnm. Hic korkma. Masallahi var kese boyutunun. O dr biraz sasirmis sanirim sana gec dollenme derken. Benim oglum uyumluydu gayet. Suan 10 aylik cok sukur. Hatta 6+3te vajinal, 6+4te de karindan usg ile kalp atisini gorduk.
Son adetime gore dediği doğru aslında.çünkü 18 ocakta oldum en son.doktor adeti gore değil bebegin boyutuna gore bakacağız dedi.tek dileğim saglikli olsun kalp atisini da inş 2 hafta sonra duyarim.allah bebklerimizi korusun
İlerleyen süreçlerde kesede büyüme varsa hic dert etme bence.kese büyüdükçe bebekte gelişiyor dur.allah sağ salim kucağına nasip etsin5+2 de kesem 6mm imiş. böyle olupta güzel sonuçlanan var mı? pazartesi kontrolüm sevinmek istiyorum. Tüp bebekti geç döllenme ihtimalide yok..
5+5 te dr bana 5 mm demıstı ama kesemı bebekmi anlamadım burda arkadaslar hep 16 17 mm den bahsedıyorlar.dr bana 5 mm normal dedı5+2 de kesem 6mm imiş. böyle olupta güzel sonuçlanan var mı? pazartesi kontrolüm sevinmek istiyorum. Tüp bebekti geç döllenme ihtimalide yok..
5+2 de kesem 6mm imiş. böyle olupta güzel sonuçlanan var mı? pazartesi kontrolüm sevinmek istiyorum. Tüp bebekti geç döllenme ihtimalide yok..
5+5 te dr bana 5 mm demıstı ama kesemı bebekmi anlamadım burda arkadaslar hep 16 17 mm den bahsedıyorlar.dr bana 5 mm normal dedı