5 haftalık gebelik ve bel ağrısı

PRENSESS1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
216
88
13
26
Merhaba kızlarr tüp bebek transferimin 18. Günü 5 haftalık gebeyim bugünlerde ara ara bel ağrısı yaşamaya başladım normalmi yaşayanlar varmı ?

Duydum canım çok şükür hersey yolunda 6 hafta 5 günlük olmus sen nasılsın herşey yolunda inşallah doktor birdaha ne saman çağırdı seni
Çok sevindim canım sağlıklıcada kucağına alırsın inşallah
Bende dün gitmiştim canım tekrardan ben tüp bebek doktoruna gitmiyordum artık normal doktora gidiyordum oda dün beni korkuttu biraz haftasına göre küçük kalbi yavaş ama sonuçta tüp bebek die bende tüp bebek yaptırdım hastaneye gittim geri hersey yolundaymış kalbide iyi atıyormuş normal doktor bize 7+1 diyordu ama henüz 6+4 müşüz tüp bebek hastanem daha bilgili acı badem doğumuda orda yapcam artık doktorumda değiştirdim tekrardan .

Anladım canım evet benimde hesaplamalarına göre bugün 7 haftalık olucaktim ama dün 6 hafta 4 günlük dedi doktor hayırlısı inşallah kan tahlillerin nasıl çıktı herşey yolunda inşallah

Anladım canım evet benimde hesaplamalarına göre bugün 7 haftalık olucaktim ama dün 6 hafta 4 günlük dedi doktor hayırlısı inşallah kan tahlillerin nasıl çıktı herşey yolunda inşallah
Ferritinim baya yüksek çıktı normalde en yüksek değer 208 benimki 6200 çıktı hematolojiye git dedi ama bizde genetik bu durum ailemde falanda yüksek bakalım dahada gitmedimde haftaya gitcem hematolojiye diğer tüm sonuçlarım iyi çıktı çok şükür

Anladım canım olsun genetikte olsa sen git doktora ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…