- 10 Aralık 2022
- 2.844
- 1.465
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Merhaba kese görmüş müydünüz? Benimde 4. Ve 8. Haftalarda kanamam olmustuArkadaşlar merhaba, 5 haftalık hamileyim. Kanamam oluyordu doktor dün yine beta istedi.
İstediğimiz gibi artmamış dedi yarın kontrol var.
Normalde düşük önleyici iğne vuruldum Salı günü ve her gün progestan vuruluyorum
Şimdi aşırı derece adet sancısı başladı ve kıpkırmızı kanama başladı bunu yaşayan var mı?
Yok daha çok küçük göremeyiz dediMerhaba kese görmüş müydünüz? Benimde 4. Ve 8. Haftalarda kanamam olmustu
Beta değeriniz nasıl artıyorduMerhaba kese görmüş müydünüz? Benimde 4. Ve 8. Haftalarda kanamam olmustu
Evet artısınız biraz az artmıs benim 7. Gün 49 12. Gün 456 ydı 20. Gün kese görmüştükBeta değeriniz nasıl artıyordu
Benim 99 çıktı
3.gün sonra yaptırdım 205 cikti
2 gün sonra yaptırdım 242 cikti doktor betayı beğenmedi
7.gün dediğiniz tüp bebek miEvet artısınız biraz az artmıs benim 7. Gün 49 12. Gün 456 ydı 20. Gün kese görmüştük
Evet7.gün dediğiniz tüp bebek mi
Bebeğiniz dünyaya geldi mi düşük mü olduMerhaba kese görmüş müydünüz? Benimde 4. Ve 8. Haftalarda kanamam olmustu
Cok sükür hala gebeliğim devam ediyor 34. HaftadayımBebeğiniz dünyaya geldi mi düşük mü oldu
Kanamanız nasıldı benimde dün oldu acile gittim kese düzgün içerde kanama yok rahimagzi kapalı dediler ama çok korkuyorumCok sükür hala gebeliğim devam ediyor 34. Haftadayım
Benim ilki yerleşme kanamasıydı daha keseyi bile görmemiştim 8. Haftamdaki bianda kan boşaldı içimden adet kanı gibi 1-2 saat devam etti o gece hastanede kaldım takip ettiler gittikçe azaldı ama hep koyu renk kahverengi ve pıhtı seklinde devam etti tahminimce 10 gün kadar benim biraz kanama alanım vardıKanamanız nasıldı benimde dün oldu acile gittim kese düzgün içerde kanama yok rahimagzi kapalı dediler ama çok korkuyorum
Yerleşme kanaması nasıl oluyor bana da yerleşme kanaması olabilir dediler sizinkinin fazlalığı felan ne kadardiBenim ilki yerleşme kanamasıydı daha keseyi bile görmemiştim 8. Haftamdaki bianda kan boşaldı içimden adet kanı gibi 1-2 saat devam etti o gece hastanede kaldım takip ettiler gittikçe azaldı ama hep koyu renk kahverengi ve pıhtı seklinde devam etti tahminimce 10 gün kadar benim biraz kanama alanım vardı
İlk yasadıgım kanama gibi değildi ara ara acık pembe yada koyu kahverengi lekeler geliyorduYerleşme kanaması nasıl oluyor bana da yerleşme kanaması olabilir dediler sizinkinin fazlalığı felan ne kadardi
İkincisi nasıldıİlk yasadıgım kanama gibi değildi ara ara acık pembe yada koyu kahverengi lekeler geliyordu
8. Haftmda olan tek seferde sanki içimden kan bosalmıs gibiydi 2-3 saat sonra oda lekelenmeye döndü bi süre sonra gectiİkincisi nasıldı
O neden olmuş nasıl geçti doktor ne dedi bende bugün yine kanama başladı öğlen hastaneye gitcem düşük yaptığımdan korkuyorum hiç parça gelmedi ama8. Haftmda olan tek seferde sanki içimden kan bosalmıs gibiydi 2-3 saat sonra oda lekelenmeye döndü bi süre sonra gecti
Sürekli yatıp dinleniyodum ama yinede kanama alanım oluşmuş o yüzden kanamam olmuştu bende kanamayı ilk görünce düştü sanmıstım ama bebek iyiydiO neden olmuş nasıl geçti doktor ne dedi bende bugün yine kanama başladı öğlen hastaneye gitcem düşük yaptığımdan korkuyorum hiç parça gelmedi ama
Kanama alanım yok ama kanamam var anlayamıyorum korkuyorum doktora geldim şimdi bekliyorumSürekli yatıp dinleniyodum ama yinede kanama alanım oluşmuş o yüzden kanamam olmuştu bende kanamayı ilk görünce düştü sanmıstım ama bebek iyiydi
Ne dedi doktorunuzKanama alanım yok ama kanamam var anlayamıyorum korkuyorum doktora geldim şimdi bekliyorum
Küçük kanama alanı var dedi bebeğin kalp atışlarını duyduk hafif şekilde daha beş haftalık iğne vuruldum cuma tekrar gel dedi çok korkuyorum düzelir miNe dedi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?