Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 12 ağustos ta düşük yaptım 5 haftalıktı kürtaja gerek kalmadı... Doktorum ilk kanamadan sonra görüşelim dedi...benimle aynı durumda olan varmı....
cnm merhaba çok üzüldüm ama kısmet bölemiş.. Rabbim bidaha yaşatmasın hiçbirimize..
bende mayıs ayında bi düşük yaşadım.2 haftalık demişti dr. bende kanama yoluyla vücuttan attım. şükürki kürtaja gerek kalmadı.. zaten bu tarz olaylar kimyasal gebelik die değerlendiriliyormuş ve kürtaja gerek kalmıomuş..:26: ama çok yıpratıcı bi durum. şükürki içimde seyirmelerini hisetmeden gitti. ya daha büyük olsaydı diede düşündüm hep şükür ettim. şimdi bekliyoruz hala tık yok.. aradan 3 ay geçti Rabbim hayırlısıyla, acısını birdaha göstermemek üzere inşallah tez vakitte verir..
teşekkür ederim evet allahtan daha fazla büyümeden düştü yoksa daha kötü olurdum herhalde....benim doktorum bekle felan demedi ilk kanamandan sonra görüşelimdedi beklemelimiyim bilmiyorum
cnm bana bekle bi adetini gör ilk adeti en azından dedi. çünkü adetinde düzensizlikler olacak dedi. ilk adetim tam zamanında geldi sonraki 7 gün gecikti tabi bende bi panik haldır haldır dr lara koştur hamilemiyim dieesonuç negatif çıktı tabi sonraki ayda 10 gün ewelden geldi.. bu ay eski zamanına döndü inşallah bu ay kalırım
aynı durumu 2kere yaşadım Allah bidaha da yaşatmaz inş çok zor bi durum çünkü sizede geçmiş olsun tekrar olur inş
cnm bana bekle bi adetini gör ilk adeti en azından dedi. çünkü adetinde düzensizlikler olacak dedi. ilk adetim tam zamanında geldi sonraki 7 gün gecikti tabi bende bi panik haldır haldır dr lara koştur hamilemiyim dieesonuç negatif çıktı tabi sonraki ayda 10 gün ewelden geldi.. bu ay eski zamanına döndü inşallah bu ay kalırım
aminn canımm inşallah bu kez sağlıklı bi gebelik yaşarız..aynı durumu 2kere yaşadım Allah bidaha da yaşatmaz inş çok zor bi durum çünkü sizede geçmiş olsun tekrar olur inş
inşallah canım .....bende beklim ozaman biraz tekarar aynı şeyi yaşamak istemiyorum çünkü...
aminn canımm inşallah bu kez sağlıklı bi gebelik yaşarız..Rabbim kimseye yaşatmasın böle acıları.. psikolojikman çökmüştüm kendimi suçlamıştım günlerce..
bigün adetime 1 hafta kala sancılarım olur benim.. neyse migrende var bende oda tuttu delircem.. işten çıktım ewe gittim ilaç içmeden ewel dedim test yapayım negatifse içerim pozitifse zaten havalara uçacağımdan ağrı mağrı kalmaz die düşündüm ve testi yaptım sonuç negatifbende içtim migren hapımı yattım ertesi gün nasılsa hamile değilim die ewi bi güzel sildim süpürdüm koltukların yerlerini değiştirdim.. o hafta sonu eşimle alkol aldık nasılsa hamile değilim yaaa.. :26: ve benim beklenen adetim tam gününde geldi.. ama 2-3 gün derken 5 gün oldu devam edio dedim hava değişimindendir.. sitrestendirr... 7 gün olunca kesin bişi var dedim ve dr a gittim kan testi istedi yaptırdık ve 2 haftalık hamilesiniz ama şuan düşük yapıosunuz demezmiii
oanı hayatım boyunca unutamıyacağım sanırım. dünya başıma yıkıldı sandım.. okadar iste tutsun ve ne olduğunu anlayamadan ellerinden kayıp gitsin.. ki ogün çok özel bi gündü bizim için. 3 .ewlilik yıl dönümümüzdü.. hep bi özel günde eşime hediye olarak böle bi haberi vermeyi istemiştim ama nasip olan bana layık görülen bebeğimizi kaybettiğimizin haberini vermek oldu. hastaneden çıktım yürüyemedim. eşimi aradım işten çıkıp geldi yanıma.. oda kötü oldu ve hayatımızda geçirdiğimiz en iğrenç ewlilik yıl dönümümüz oldu. tüm programları iptal ettik bişi yapasımızmı vardı sankim
aman canım yaşamıyalım tekrardan yaa..Allah korusun. dünde benim arkadaşım 4 aylık hamile idi.. bebeğin kalp atışları durmuş..bugün bebeği alıcaklar ya o nedesin 4 ay kadar zaman umutlan ve sonuç hüsran [/Q
çok üzüldüm ya birşey soracam sen dedin ya tam gününde geldi adetim ama hamileymişim die bir ara bende de ağrı vardı benim 2 gün sürdü sonra 2 gün leke leke geldi kahverengiydi ben adet oldum diye düşündüm ama düşük yaptıgımda da 2 gün
geldi sonraki 2 gün damla damla geldi acaba ben o zaman da mı düşük yaptım adetoldum diye umursamamıştım
aminn canımm inşallah bu kez sağlıklı bi gebelik yaşarız..Rabbim kimseye yaşatmasın böle acıları.. psikolojikman çökmüştüm kendimi suçlamıştım günlerce..
bigün adetime 1 hafta kala sancılarım olur benim.. neyse migrende var bende oda tuttu delircem.. işten çıktım ewe gittim ilaç içmeden ewel dedim test yapayım negatifse içerim pozitifse zaten havalara uçacağımdan ağrı mağrı kalmaz die düşündüm ve testi yaptım sonuç negatifbende içtim migren hapımı yattım ertesi gün nasılsa hamile değilim die ewi bi güzel sildim süpürdüm koltukların yerlerini değiştirdim.. o hafta sonu eşimle alkol aldık nasılsa hamile değilim yaaa.. :26: ve benim beklenen adetim tam gününde geldi.. ama 2-3 gün derken 5 gün oldu devam edio dedim hava değişimindendir.. sitrestendirr... 7 gün olunca kesin bişi var dedim ve dr a gittim kan testi istedi yaptırdık ve 2 haftalık hamilesiniz ama şuan düşük yapıosunuz demezmiii
oanı hayatım boyunca unutamıyacağım sanırım. dünya başıma yıkıldı sandım.. okadar iste tutsun ve ne olduğunu anlayamadan ellerinden kayıp gitsin.. ki ogün çok özel bi gündü bizim için. 3 .ewlilik yıl dönümümüzdü.. hep bi özel günde eşime hediye olarak böle bi haberi vermeyi istemiştim ama nasip olan bana layık görülen bebeğimizi kaybettiğimizin haberini vermek oldu. hastaneden çıktım yürüyemedim. eşimi aradım işten çıkıp geldi yanıma.. oda kötü oldu ve hayatımızda geçirdiğimiz en iğrenç ewlilik yıl dönümümüz oldu. tüm programları iptal ettik bişi yapasımızmı vardı sankim
aman canım yaşamıyalım tekrardan yaa..Allah korusun. dünde benim arkadaşım 4 aylık hamile idi.. bebeğin kalp atışları durmuş..bugün bebeği alıcaklar ya o nedesin 4 ay kadar zaman umutlan ve sonuç hüsran
kendini suçlama canım sakın bazen ne yaparsan yap düşücekse düşüo Allah bidahaki olucak bebeklerimize ömür versin benimde biri 4+2günlüktü diğeri 7haftalıktı ikincisi hatta kesesiyle elime düştü düşükler çok farkında deilim ama beni çok yıprattı sanki zaman zaman öle olduğunu düşünüorum ara ara ağlama krizlerim gelio ağlamak istiorum bazen ellerimde falan titremeler oluo ben onlara bağlıorum ama tabi başka bişeyde olabilir
çok üzüldüm ya birşey soracam sen dedin ya tam gününde geldi adetim ama hamileymişim die bir ara bende de ağrı vardı benim 2 gün sürdü sonra 2 gün leke leke geldi kahverengiydi ben adet oldum diye düşündüm ama düşük yaptıgımda da 2 gün
geldi sonraki 2 gün damla damla geldi acaba ben o zaman da mı düşük yaptım adetoldum diye umursamamıştım
patalojiye falan gönderdi mi dr ya da test falan yaptı mı size eşinize
eşimden test istedi onu yaptıracak ben düşükten önce gitmiştim birsorun yok demişti adet olursan eşini görelim dedi olmadım düşük yapınca şimdi eşimden tahlil istedi
[sıze=3]eşten neden istenioki tahlil? Sperm sayılarını ve hareketliliği ölçmek içinmi acaba :26:
çünkü bizim yaşadığımız kimyasal gebeliklerde sebepsiz interbilite miş yada kadının yumurtası yada erkeğin spermlerinin kalitesizliğinden oluşamayıp düşüomuş :26: Acaba ondanmı dedi düşükten sonra eşinden tahlil alalım die [/sıze]:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?