5 haftalık düşük yaptım....

bende 5 hafta 3 günlük hamileyim daha şimdi doktordan geldim

HAYIRLI olsun çok dikkatli ol bol bol dinlenmeye bak çok önemli bu haftalar çünkü... ben dikkat etmedim gerçi olacak olduktan sonra hertürlü oluyor ama en azından önlem aldıgın zaman çok üzülmüyorsun...inş hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini.....

8 ay önce bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar 7 haftalıktı kürtaj oldum
çok acı bi olay tekrar aynı acıları yaşamaya korkuyorum ve cesaret edemiyorum :44:

8 ay önce bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar 7 haftalıktı kürtaj oldum
çok acı bi olay tekrar aynı acıları yaşamaya korkuyorum ve cesaret edemiyorum :44:
merhaba 6 haftalik gebeyim dusuk olacak sende nasil oldu afedersin caresiz ve bilgisizim

6 haftalik gebeyim ama kanamam cogalmaya başladi kan pirtisi kus parmagi kadardi halen kanama var 6 haftalik dusuk nasil olur

merhaba evet artti 15 gun surdu son 3 gun pirti seklinde kanama oldu doktora gittim bebekte plesenda normal dedi hala devam azaldi ama napcam ben bilmiyorum bebege bisey oldumu olmadimi cunku 2 ozele gittim doktor kalp atisi yok dedi 5.10 gunluk devlette gittim 2 doktor kucuk dedi napcam ben caresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…