- 22 Ağustos 2013
- 54
- 2
- 18
canım geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 12 ağustos ta düşük yaptım 5 haftalıktı kürtaja gerek kalmadı... Doktorum ilk kanamadan sonra görüşelim dedi...benimle aynı durumda olan varmı....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 12 ağustos ta düşük yaptım 5 haftalıktı kürtaja gerek kalmadı... Doktorum ilk kanamadan sonra görüşelim dedi...benimle aynı durumda olan varmı....
bende 5 hafta 3 günlük hamileyim daha şimdi doktordan geldim
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 12 ağustos ta düşük yaptım 5 haftalıktı kürtaja gerek kalmadı... Doktorum ilk kanamadan sonra görüşelim dedi...benimle aynı durumda olan varmi
Canim bende ayni durumdayım şuan senin düşükten sonra kanaman nekadar oldu ve nekadar sonra hamile kalabilirsin dedi
merhaba 6 haftalik gebeyim dusuk olacak sende nasil oldu afedersin caresiz ve bilgisizim8 ay önce bebeğimin kalp atışları olmadığı için aldılar 7 haftalıktı kürtaj oldum
çok acı bi olay tekrar aynı acıları yaşamaya korkuyorum ve cesaret edemiyorum :44:
merhaba geçmiş olsun ALLAH şifa versin tekrar yaşatmasın inşallah doktora gidin lütfen ihmal etmeyin6 haftalik gebeyim ama kanamam cogalmaya başladi kan pirtisi kus parmagi kadardi halen kanama var 6 haftalik dusuk nasil olur
6 haftalik gebeyim ama kanamam cogalmaya başladi kan pirtisi kus parmagi kadardi halen kanama var 6 haftalik dusuk nasil olur
Allah razı olsun herkesten dua bekliyorum çaresizlik cok zormuş kanama halan var ama kese ve bebekte bisey yok deniliyo gittim acile ben anlamadimmerhaba geçmiş olsun ALLAH şifa versin tekrar yaşatmasın inşallah doktora gidin lütfen ihmal etmeyin
Doktora gidin genelde acil de öyle derlerAllah razı olsun herkesten dua bekliyorum çaresizlik cok zormuş kanama halan var ama kese ve bebekte bisey yok deniliyo gittim acile ben anlamadim