Merhaba arkadaşlar, 2 gebelik yasadım ve 5. Hafta da kese içinde göründü bebek, suan 3. Ye gebeyim fakat korkum var BT HCG 10.000 5. Hafta daha yeni kese olusuyormuş küçük Fka net izlenemedi. Dedi Dr.. 4 gün sonra tekrar gideceğim tedirginim.. Bos cıkar mı sizce fikir almak istedim başına bu durum gelen varmı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık BT HCG 10.000 cıktı
- Konu Sahibi tokat3460
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek ne zaman gorulur bthcg kese bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
Hcg çok yüksek çıkmış bende korkuyordum boş gebelik diye kesenin içinde görünmüyordu 6 hafta sonra göründü korkma ins birşey olmazMerhaba arkadaşlar, 2 gebelik yasadım ve 5. Hafta da kese içinde göründü bebek, suan 3. Ye gebeyim fakat korkum var BT HCG 10.000 5. Hafta daha yeni kese olusuyormuş küçük Fka net izlenemedi. Dedi Dr.. 4 gün sonra tekrar gideceğim tedirginim.. Bos cıkar mı sizce fikir almak istedim başına bu durum gelen varmı?
Benim de 4+5 te 8 bin çıkmıştı beta dış gebelik olabilir dediler ama sağlıklı doğum yaptım sizin de öyle olur inşallahMerhaba arkadaşlar, 2 gebelik yasadım ve 5. Hafta da kese içinde göründü bebek, suan 3. Ye gebeyim fakat korkum var BT HCG 10.000 5. Hafta daha yeni kese olusuyormuş küçük Fka net izlenemedi. Dedi Dr.. 4 gün sonra tekrar gideceğim tedirginim.. Bos cıkar mı sizce fikir almak istedim başına bu durum gelen varmı?
Ayy inşallahHcg çok yüksek çıkmış bende korkuyordum boş gebelik diye kesenin içinde görünmüyordu 6 hafta sonra göründü korkma ins birşey olmaz
Benim de 4+5 te 8 bin çıkmıştı beta dış gebelik olabilir dediler ama sağlıklı doğum yaptım sizin de öyle o
Umarım.. Pers günü kontrol var güzel gecer insallah tesekkurlerBenim de 4+5 te 8 bin çıkmıştı beta dış gebelik olabilir dediler ama sağlıklı doğum yaptım sizin de öyle olur inşallah
- 30 Temmuz 2017
- 29
- 25
- 88
- 33
Merhaba nereye yazacağımı bilemedim. Ben doğum kontrol hapı kullanarak korunuyordum. Beyaz haplar bitmesine rağmen adet olmadım ve üzerinden 10 gün geçti 3 tane idrar testi yaptım birer gün arayla önce silik daha sonra belieginleşerek devam etti. En son kan testi yaptırdım ve değerim 1525 çıktı. Yaklaşık 5 6 hafta görünüyor yarın da doktora gidicem. Gecikme dışında hiç bir belirti yaşamadım ne göğüste hassaslık ne sık idrara çıkma bulantı hiç bişey nedeni nedir sizce
Yüksek cıkmıs degeriniz, yeni oldugu için belirti yasamamış olabilirsiniz acıkcası kullanmadım hiç bilğim yok, İstediğiniz haberi alırsınız umarım siz deMerhaba nereye yazacağımı bilemedim. Ben doğum kontrol hapı kullanarak korunuyordum. Beyaz haplar bitmesine rağmen adet olmadım ve üzerinden 10 gün geçti 3 tane idrar testi yaptım birer gün arayla önce silik daha sonra belieginleşerek devam etti. En son kan testi yaptırdım ve değerim 1525 çıktı. Yaklaşık 5 6 hafta görünüyor yarın da doktora gidicem. Gecikme dışında hiç bir belirti yaşamadım ne göğüste hassaslık ne sık idrara çıkma bulantı hiç bişey nedeni nedir sizce
- 30 Temmuz 2017
- 29
- 25
- 88
- 33
Merhaba hanımlar tekrar, sabahki moral bozuklugu ile ümidim kırılmışken.. renkli doppler için çam sakuraya gittik ve acil deki Dr hanım alttan muayene etti.. 25 mm kistin oldugunu söyledi daha sonra kese içinde bebegi ve kalp atışını gördü bi kaç defa daha baktı.. 5+6 mış cok sevindim.. Dr cevabına inananamadım 2_3 defa sordum var oldugunu söyledi neden diger doktor bakmadı dedi cihaz yokmus deyince her hastanede vardir dedi.. neyse önemli olan benim mutlu ayrılmamdı Rabbime sonsuz sükürler olsun güzel haber aldım.. Sağ salim kucagımıza almak nasip etsin..Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Benim de kesem gec oldu 10 gün bekledim yeni olusuyordu.. bugün de bebek vb karından görünmedi.. diger türlü bakıldı bebek öyle göründüBugün doktor kese göremedi kan tahlili yapıldı değerim 3500 olmuş ama kese yoktu beni yarın tekrar muayeneye çağırdı sizce neden olabilir dış gebelik mi
- 30 Temmuz 2017
- 29
- 25
- 88
- 33
Vajinal bakıldı karından bakılmadı görünmesi gerekirdi dedi yarın bir daha gidicem bakalımBenim de kesem gec oldu 10 gün bekledim yeni olusuyordu.. bugün de bebek vb karından görünmedi.. diger türlü bakıldı bebek öyle göründü
- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Yaa çok sevindim bende yarın ultrasona gircem 5+4 yarın 5+5 olacak çok korkuyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu dua edin lütfen tek tüple hamile kaldım ama korkuyorum bi yandan heyecanlıyım çok karışığımMerhaba hanımlar tekrar, sabahki moral bozuklugu ile ümidim kırılmışken.. renkli doppler için çam sakuraya gittik ve acil deki Dr hanım alttan muayene etti.. 25 mm kistin oldugunu söyledi daha sonra kese içinde bebegi ve kalp atışını gördü bi kaç defa daha baktı.. 5+6 mış cok sevindim.. Dr cevabına inananamadım 2_3 defa sordum var oldugunu söyledi neden diger doktor bakmadı dedi cihaz yokmus deyince her hastanede vardir dedi.. neyse önemli olan benim mutlu ayrılmamdı Rabbime sonsuz sükürler olsun güzel haber aldım.. Sağ salim kucagımıza almak nasip etsin..Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Hadi insallah güzel haberler alırsın canım yazarsın bizedeYaa çok sevindim bende yarın ultrasona gircem 5+4 yarın 5+5 olacak çok korkuyorum ilk gebeliğim dış gebelik oldu dua edin lütfen tek tüple hamile kaldım ama korkuyorum bi yandan heyecanlıyım çok karışığım
İnsallah görülür canımVajinal bakıldı karından bakılmadı görünmesi gerekirdi dedi yarın bir daha gidicem bakalım
- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Kesem göründü çok mutluyum yaHadi insallah güzel haberler alırsın canım yazarsın bizede
Cok sevindim Allah saglıklı sekilde kucagına almak nasip etsinKesem göründü çok mutluyum ya
- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Yükselmesi güzel bence ikiz degildir 5. Haftada 10.000 olması gerekiyormusKızlar ya ben pazartesi beta hcg verdim de 2340 dı bugün yine beta hcg verdim 10197 çıktı normal mi çok mı hızlı yükseliyor anlamadım arkadaşlarım da ikiz mi acaba diyo şaştım kaldım keseyi gördüm tek kese vardı
- 24 Ekim 2022
- 52
- 7
- 6
- 31