- 1 Kasım 2023
- 212
- 48
- 29
- Konu Sahibi karbonfiberkapli
Ben dün düşük yaptım canım sen nasıl oldunson durumunuz ne oldu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün düşük yaptım canım sen nasıl oldunson durumunuz ne oldu acaba?
5 gun once dr gittim 7+3 olmasi gerekirken bebegim 6 haftaliga uygun gorundu. Kalp atisida yavas dedi doktorum. Dakikada 94pm.son durumunuz ne oldu acaba?
Goruntuyu atabilir misiniz kese boyutunuz kactiRabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eylesin hepimize. Benim 4+6da kese göründü 6.haftada kese büyümüş göründü doktor bi sorun yok görünüyor dedi fakat ultrason görüntüsünde sanki hiçbir şey gibi korkuyorum:/ 7.hafta gel kalp atışı için dedi bekliyorum şimdi hayırlısı inşallah
Canm benm cok uzuldum. Rabbim en kisa zamanda boslugunu doldursun. bende cok endiseliyim yarin dr gorunecegim insallah bebegmin kalbi guclenmistir .gelisimi iyidir (Ben dün düşük yaptım canım sen nasıl oldun
Görüntüyü aldık kese boyutu 6 haftalıkken 1,56cm dedi doktor şu an 6+3Goruntuyu atabilir misiniz kese boyutunuz kacti
Canim kese mi 1.56 yoksa bebek mi 1.56mm kalp atisi duyabildin miGörüntüyü aldık kese boyutu 6 haftalıkken 1,56cm dedi doktor şu an 6+3
Canım Kese 15,6 mm dedi doktor henüz almadık 7.haftada çağırdı 4 gün sonra inşallah duyarızCanim kese mi 1.56 yoksa bebek mi 1.56mm kalp atisi duyabildin mi
İnsallah canim duyarsin endiselenme kese boyu cok uygun masallah. Guzel haberlerini bekliyorum.Canım Kese 15,6 mm dedi doktor henüz almadık 7.haftada çağırdı 4 gün sonra inşallah duyarız
Allah razı olsun canım inşallahİnsallah canim duyarsin endiselenme kese boyu cok uygun masallah. Guzel haberlerini bekliyorum.
İnşallah canım güzel haberler ver bana inşallah dualarım seninleCanm benm cok uzuldum. Rabbim en kisa zamanda boslugunu doldursun. bende cok endiseliyim yarin dr gorunecegim insallah bebegmin kalbi guclenmistir .gelisimi iyidir (
Ben doktordan dondum canim bebegim hala 6 haftalikta kalmis. Gelismemis kalbide yavas atiyor bi duzelme yok . Doktor bekleyelim yine bir hfta dedi .simdi sadece bu aciyi nasil kaldiracagmi duusnuyorum.ve tekrar tekrar yasarmiyim bu durumu korkusu var icimde.İnşallah canım güzel haberler ver bana inşallah dualarım seninle
Canım avokado ceviz ve bademi bol tüketmeye çalış bir de sabahları pekmez ya da siyah çekirdekli kuru üzüm ye 7 adet. Rabbim şafi ismi ile yardım etsin hayırlısıyla güzel haberler alın inşallahBen doktordan dondum canim bebegim hala 6 haftalikta kalmis. Gelismemis kalbide yavas atiyor bi duzelme yok . Doktor bekleyelim yine bir hfta dedi .simdi sadece bu aciyi nasil kaldiracagmi duusnuyorum.ve tekrar tekrar yasarmiyim bu durumu korkusu var icimde.
Sonra ne oldu nekadar zaman sonra hamile kaldiniz cok gecmis olsun8.haftada netleşiyor,bende ilk gebeligim boştu aynı şeyleri söylemişti doktor
bir hafta sonra gel dedi ,benim birkac gün sonra kanamam başladı ve sancilanip düşük yapmistim
Ben 1 adet gecirdim tekrar gebe kaldım o boş dgildi fakat kan pıhtılaşmasını yatkinlik olduğu için 3 aylıkken kalbi durduSonra ne oldu nekadar zaman sonra hamile kaldiniz cok gecmis olsun
Hay allah gecmis olsunBen 1 adet gecirdim tekrar gebe kaldım o boş dgildi fakat kan pıhtılaşmasını yatkinlik olduğu için 3 aylıkken kalbi durdu