- Konu Sahibi BenmasMavi
-
kazen bey oğlunuzun tüp bebekle olduğunu yazmışsınız, allahım torunlarınızın torunun görmeyi nasip etsin işallah .sorum burada tüp bebek deneyip negatif alan bayanlar için ne düşünüyorsunuz ,elinizden gelse ne yaparsınız yada ne söylersiniz.bide tüp bebek çekilişi yapmıştınız yine düşünüyormusunuz?
aklıma gelmişken sorayım bi ara bizim yaptığımız elişlerini satabileceğimizi söylemiştiniz niye vazgeçtiniz.bide hamile kıyafetleri ile ilgili planınız vardı ona ne oldu?
en çok görmek istediğiniz yer peki?
sitenin tam kuruluş tarihini hatırlıyormusunuz?
Kadının beklediği ilgi alakaya karşı, duygusuz ve ruhsuz oluşunu hiç bir gayret göstermeden sürekli "Benim yapım değil" diyerek geçiştirmeye çalışan bi eş nasıl kurtarılır kazen ?
hiç ümit yok mu böylelerinden ? delikafadulden
bu anlamda nasıl bir yol katedilmeli? sengözlerimebaksanab
cilt bakımı yaptırıyor musun, yada yapıyor musun..
bu hususta nelere dikkat edersin... ve hangi ürünleri kullanırsın mesela? :jeyyar:
hiç hayatında her şeyden tiksindiğin oldu mu? olduysa ne?aklinialirimsmile
daha önce sorulduysa özür...hangi parfümü kullanıyorsun?
Eski sevgilin sana dese ki ''Gel darma dumana bir teselli ver dağılan parçaları birleştir hastalandı kalbimi iyileştir'' ne yaparsın
kaydirigubbakcemile3
Will Smith*in yedi yaşam filmini izledin mi?
eğer 7 kişinin yaşamlarını yinelemek gibi bir şansın olsa,kendi yaşamından vazgeçer miydin?
10 yıldır ISSEMIYAKE kullanıyorum...
Onun kalbini söker alır köpeklere veririm : ) Kendimden korktum bu nasıl bir sinirdir yahu : )
Malesef izlemedim oysa bu adamı takip ediyorum ...
Kazen abi,gittikaydirigubbakcemile3
kaçırdın sorularınla kazeni,:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?