5 Hafta Gebelik

Ayyyyy evet canım benim 4 senin 5..
senin nasıl gidiyor hamileligin?
Çok şükür iyiyiz, ama nedense dünden beri iştahım dehşet açıldı. Aşerme değilde, dünyayı verseler yerim o moddayım. Acaba diyorum psikolojik mi :)
Şuan işyerindeyim , bebek çalıştırıyorum anlayacağın işyerinde :)) kimseye de diyemiyorum henüz çok yeni diye..
Allah sağlık sıhhatli, en en en güzel ve rahat şekilde bu süreci geçirmeyi nasip etsin bizlere...

Çalışıyor musun çok dikkat et bak benim düşük tehlikem oldu çok zorlamisim kendimi..izmirde oturuyorum ben canım

Aynen bide çalışan bir anne adayısın attığın adıma bile dikkat etmelisin en tehlikeli dünemlerden geçiyoruz :nazar::nazar:

Bnde antalayada oturuyorum yakın oLsaydık gelirdiniz :))))

Çalışıyor musun çok dikkat et bak benim düşük tehlikem oldu çok zorlamisim kendimi..izmirde oturuyorum ben canım
Ayy Allah korusun canım , elimden geldiğince dikkat ediyorum. İlk haftalarda kanamalar lekelenmeler olabiliyormuş..Önemli olan kanamanın dozu artmasın.. Sen çok dikkat et ve aman aman diyim , doktorunla iletişim çok önemli tatlım..
Ben İstanbuldayım.
Allah'ım hepimizi , bebeklerimizi korusun...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy Allah korusun canım , elimden geldiğince dikkat ediyorum. İlk haftalarda kanamalar lekelenmeler olabiliyormuş..Önemli olan kanamanın dozu artmasın.. Sen çok dikkat et ve aman aman diyim , doktorunla iletişim çok önemli tatlım..
Ben İstanbuldayım.
Allah'ım hepimizi , bebeklerimizi korusun...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Aminnnnn :anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::KK200:

Aynen bide çalışan bir anne adayısın attığın adıma bile dikkat etmelisin en tehlikeli dünemlerden geçiyoruz :nazar::nazar:

Bnde antalayada oturuyorum yakın oLsaydık gelirdiniz :))))
Haklısınız kızlar çok çok dikkatli olmam lazım..
Hepimizde baya bir dağılmışız :))) İzmir-İstanbul- Antalya

:emir_bebek::anneadayı::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tatlım , ben de 5+3 iken gittim , sadece keseyi gördük. 2 hafta sonra için randevulaştık. Seni çok iyi anlıyorum, aynen kalp atışını duymadan benim de içim rahat etmiyor henüz. Sevgiler❤️
İnşallah canım :KK43: salı günü kontrolüm var inşallah duyarım bende kalp atışını. 6hafta 5 günlük olacak ozaman

Mrb ben hamile olduğumu henüz yeni öğrendim geçtiğimiz pazar günü yani 5 gün oldu kanda değerim 960.3 cıktı wcde idrarda bakmıştım öle doktora gittim hamile oldugumu söyledi 20 günlük falan dedi pazartesi günü gittiğimde bunları öğrendim cuma günü tekrar cagırdı keseyi görebilirmiyiz bakarız dedi olması kanda bakıcaz tekrar dedi kasık agrım var tek taraflı korkum boş gebelik olmasından yana ilk hamileliğim.1,5 yldr evliyim 6 aydr korunmuyordk 6.ayda tuttu.inşallah boş değildir basına gelen risksz atlatan arkadaslar varmı

X