- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
Ayyyyy evet canım benim 4 senin 5..
senin nasıl gidiyor hamileligin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür iyiyiz, ama nedense dünden beri iştahım dehşet açıldı. Aşerme değilde, dünyayı verseler yerim o moddayım. Acaba diyorum psikolojik mi :)Ayyyyy evet canım benim 4 senin 5..
Ohhhh rahatladım tek değilmişizz :)))))Ayy hiç sorma hiç yemediğim şeyleri yiyorum misalen acı biber gördümmü midem bulanırdı şimdi kahvaltıda bile turşuluk acı biber yiyorum kızlar
Ohhhh rahatladım tek değilmişizz :)))))
Çalışıyor musun çok dikkat et bak benim düşük tehlikem oldu çok zorlamisim kendimi..izmirde oturuyorum ben canım
Ayy Allah korusun canım , elimden geldiğince dikkat ediyorum. İlk haftalarda kanamalar lekelenmeler olabiliyormuş..Önemli olan kanamanın dozu artmasın.. Sen çok dikkat et ve aman aman diyim , doktorunla iletişim çok önemli tatlım..Çalışıyor musun çok dikkat et bak benim düşük tehlikem oldu çok zorlamisim kendimi..izmirde oturuyorum ben canım
Ayy Allah korusun canım , elimden geldiğince dikkat ediyorum. İlk haftalarda kanamalar lekelenmeler olabiliyormuş..Önemli olan kanamanın dozu artmasın.. Sen çok dikkat et ve aman aman diyim , doktorunla iletişim çok önemli tatlım..
Ben İstanbuldayım.
Allah'ım hepimizi , bebeklerimizi korusun...
Haklısınız kızlar çok çok dikkatli olmam lazım..Aynen bide çalışan bir anne adayısın attığın adıma bile dikkat etmelisin en tehlikeli dünemlerden geçiyoruz
Bnde antalayada oturuyorum yakın oLsaydık gelirdiniz :))))
AmiiinnnnnnnnnUzakmisiz ya tüh amin canım allah yardımcımız olsun
bak sen öyle diyince ben de acıktımm :))))Kızlar sizinle sohpet ederken bile tıkınıyorum
bak sen öyle diyince ben de acıktımm :))))
Hepimize olsuuunnnn :))))Ye tatlım yeee şifa oLsunnnn :) ♥♥
İnşallah canım salı günü kontrolüm var inşallah duyarım bende kalp atışını. 6hafta 5 günlük olacak ozamanTatlım , ben de 5+3 iken gittim , sadece keseyi gördük. 2 hafta sonra için randevulaştık. Seni çok iyi anlıyorum, aynen kalp atışını duymadan benim de içim rahat etmiyor henüz. Sevgiler
Hayırlı güzel haberleini bekliyorum canımİnşallah canım salı günü kontrolüm var inşallah duyarım bende kalp atışını. 6hafta 5 günlük olacak ozaman