Çatlatma iğnenin kaçıncı günü canımBakalim insallah öyledir. Pazar gunu bi daha test yaparim varsa cikar zaten sali günü de regl tarigim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnenin kaçıncı günü canımBakalim insallah öyledir. Pazar gunu bi daha test yaparim varsa cikar zaten sali günü de regl tarigim zaten
Bu 10. Gün daha cok erken test icinÇatlatma iğnenin kaçıncı günü canım
13. Günü yap canımBu 10. Gün daha cok erken test icin
Bekleyebilirsem insallah diyeyim bende 12. Gün yaparim diye dusunuyodum ama13. Günü yap canım
Gerçi afedersin ben silik cizgimi 12. Gün gördüm özür dilerim 12 ve 13 test yaptım 14 HCG verdim kuzumBekleyebilirsem insallah diyeyim bende 12. Gün yaparim diye dusunuyodum ama
Valla zaten dayanamicam gibi kardesim yanimda yarin gidicek o gitmeden ilk idrarla yapmayi planliyorum eger varsa ve cikarsa. Yoksada adet olmazsam sali günü yaparim artik. Ama insallah varsa yarin azda olsa ciksa o kadar güzel olur kiGerçi afedersin ben silik cizgimi 12. Gün gördüm özür dilerim 12 ve 13 test yaptım 14 HCG verdim kuzum
Yaptın mı canimm hadi hayırlı haber verValla zaten dayanamicam gibi kardesim yanimda yarin gidicek o gitmeden ilk idrarla yapmayi planliyorum eger varsa ve cikarsa. Yoksada adet olmazsam sali günü yaparim artik. Ama insallah varsa yarin azda olsa ciksa o kadar güzel olur ki
Evet yaptim o kadar silik bi cizgi ki görmek imkansiz ama brnim icime bi umut isigi oldu. Dikkatli bakinca az bisey görünüyo. Sali veya dayanabilirsem carsamba günü tekrarlarim varsa kan vericemYaptın mı canimm hadi hayırlı haber ver
Kuzum var ise vardır benim de oyleydiEvet yaptim o kadar silik bi cizgi ki görmek imkansiz ama brnim icime bi umut isigi oldu. Dikkatli bakinca az bisey görünüyo. Sali veya dayanabilirsem carsamba günü tekrarlarim varsa kan vericem
Kuzum var ise vardır be
Evet yaptim o kadar silik bi cizgi ki görmek imkansiz ama brnim icime bi umut isigi oldu. Dikkatli bakinca az bisey görünüyo. Sali veya dayanabilirsem carsamba günü tekrarlarim varsa kan vericem
nim de oyle
Canım ben göremedim birkaç gün daha bekle dilersenEki Görüntüle 3337619 gölge gibi degil mi bi baksana
Adet oldum zaten yokmusCanım ben göremedim birkaç gün daha bekle dilersen