• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gunluk hamileyim

Benim kuzenim bana vişne suyu-haşhaş-mantar-çiğ et- çiğ salam- nane yeme zararlı demişti bende yemedim araştırmadımda çünkü o çok araştırıyordu ne kadar bildiği dr varsa görüşüyordu bende onun dediklerini yapıyordum

Evet cok heyacanliyim ve mutluyum da uzun zamandir tedavi goruyodum sonunda nasip oldu cok sukur ama ben bir doktora tek sormadim ki farkli doktorda ayni seyi soyledi cikar dedi o yuzden boyle konusuyorum tabiki tecrube baskadir ama yarin tekrardan gidicem zaten sorucam yine
Günlük değil canım haftalık o. Sekreterin büyük ihtimal boşluğuna gelmiş, günlük hesap olmaz hamilelikte, sen de son adet tarihinden itibaren hesaplayacaksın, tebrik ederim sağlıkla doğurmak nasip olsun.
Şimdi folik asit kullanıyorsundur, belli bir haftadan sonra karma vitaminlere calsiyumlara geçersin. Bu dönemde sakın kabız olmamaya çalış ıkınma, lekelenme olabilir yerleşme kanaması da denir ama doktoruna git ihmal etme.
Hryrcanlısın belli ama en iyi bilgileri buradakilerden alırsın.

Benim kuzenim bana vişne suyu-haşhaş-mantar-çiğ et- çiğ salam- nane yeme zararlı demişti bende yemedim araştırmadımda çünkü o çok araştırıyordu ne kadar bildiği dr varsa görüşüyordu bende onun dediklerini yapıyordum
Visne suyu ve hashasi bilmiyodum saolun zencefil hurma da yapiyomus bilginiz olsun yani

Bu kadar sayfa sorgulanmış 2-3-5 günden kastı battan itibaren sayiyor. Adet olması gereken gün adet olmayınca 1 günlük sayıyor üye. o kadar hanınlar

Uzun sure her şeyi araştırdım, bu konuda gayet ilgiliyim ve de bilgiliyim. O hangi doktorsa diplomasına sağlık.
Ben doğru bildiğimi savunurum. Üzgünüm bilgileriniz yanlış. Yine de sağlıklı gebelikler dilerim tabi size :KK24:
Bence konu sahibi 5 günlük derken 5 haftalık hamileliği kastetmiştir.
Olur böyle yanılgılar :)

Çok teşekkür ederim söylediğiniz için bende arastırıyorum doğumu kolaylaştırdıgını biliyodum ama düşüğe kadar sebep olacagını düşünemedim
Bende dogumu kolaylastirdigini bilmiyodum ☺ belki ilk aylar icin sakincalidır sonrasını bilmiyorum ama ☺

Dun

Test yaptim sonuca gore 4 yada 5 gunluk hamilesin dediler
Yok tatlım, 14 mart son adet tarihin olduğuna göre 4 haftalık hamilesin ( yani 5. haftanın içindesin )
Aslında doktor seni doğru bilgilendirmiştir ama sen haftayı gün olarak algılamış olabilirsin.

Catlatma ignesinden 10 gun sonra hemen ogreniliyo diye biliyodum sonra test yaptm negatif cikti gebe degildim gecen ay o zaman doktora sordum kac gunlukken kanda belli olur 2 - 3 gunlukken kanda cikar dedi ve bende bu ay catlatma ignesinden sonra 2 hafta gecti doktor 12 nisana gun verdi o zaman git test yap dwdi yaptm ve sonuc pozitif okey
Canım benim, çatlatma iğnesi yapıldığı esnada bile ortalama iki haftalık hamile sayılıyorsun.

Gebelik 2 gunlukken bile kan testinde cıkıyo cevremde 3 gunlukken cok ogrenen var bende tabiki
Öyle bir sey yok. 5 günlük hamileleik diye bir tanimlama yok. 5 gün önce döllenmis olsa bile "En Az " 8-12 günlük hemile olursunuz.

Ek : Sanci normal tabi. Agir kaldirmayin ilac almayin... vb. Dikkat edin o kadar. Saglikla alin kucaginza. Tebrikler

Öncelıkle tebrik ederim. Umarım saglıklı Bı sekilde kucağınıza alırsınız bebegı. Bu arada stresten uzak durun yediklerinıze dikkat edin. Agır şeyler kaldırmayın mümkün un mertebe uc ay cok onemlı buna dikkat edin doktor kontrolüne gıdın. Verilen ılaclara dikkat edin. Hayırlı olsun :)

Öncelıkle tebrik ederim. Umarım saglıklı Bı sekilde kucağınıza alırsınız bebegı. Bu arada stresten uzak durun yediklerinıze dikkat edin. Agır şeyler kaldırmayın mümkün un mertebe uc ay cok onemlı buna dikkat edin doktor kontrolüne gıdın. Verilen ılaclara dikkat edin. Hayırlı olsun :)
Cok saolun tesekkur ederim allah razi olsun amin rabbim hayirli saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip etsin rabnim isteyen herkeze de nasip etsin insallah

İyi de catlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlar ve dollenme gerçekleşir hazırda sperm var ise.. 2 hafta sonra yapılan testte nasıl 5 günlük çıkar anlamadım.. Bu hesaba göre 5 günlük hamile değilsiniz daha fazla. Allah tamamına erdirsin hcg değeriniz kaç çıktı merak ettim..

Back