• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gunluk hamileyim

Mrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
Canım bulantılar konusunda bilgi sahibi değilim doktoruna sor bence boşver hayırlı olsın inşallah
Beş günlük 10 günlük meselesine de takılma
Kan testi vb de takılma
❤️

1 yaşıma daha girdim:oha:
Peki betahcg sonucunuz kaç acaba?
(İNŞALLAH kucağınıza da alırsınız)

Sana yanlış söylemişler ya da sen yanlış anlamışsın. 14 mart itibariyle gebeliğin hesaplanı sana 5. Haftadasın demiş olabilirler.

Iyi de 5 günlük gebelik diyorsunuz. Yok öyle birşey. Bi mesajda soylemissiniz çatlama ignesinsen sonra bilmem kaç hafta sonra yaptım testi diye. Böyle söylemiyorsunuz ki. O zaman 5 günlük değil. Son Adet tarihinize göre hesaplayin.

Yalan yanlış bilgi verip burada bir de iddialasiyorsunuz. Catlatma ignesini şu kadar hafta önce yaptım şu zaman test yapmam söylendi yaptım vs.deyin biz de size öyle uzaylı gibi muamele yapmayalim güzelce fikrimizi söyleyelim dimi?
Catlatma ignesinden 10 gun sonra hemen ogreniliyo diye biliyodum sonra test yaptm negatif cikti gebe degildim gecen ay o zaman doktora sordum kac gunlukken kanda belli olur 2 - 3 gunlukken kanda cikar dedi ve bende bu ay catlatma ignesinden sonra 2 hafta gecti doktor 12 nisana gun verdi o zaman git test yap dwdi yaptm ve sonuc pozitif okey

Sana yanlış söylemişler ya da sen yanlış anlamışsın. 14 mart itibariyle gebeliğin hesaplanı sana 5. Haftadasın demiş olabilirler.
Degerim ilk ogrendigim gun 51 di 2 gun sonrasi 150 cikti kac gunluk bebek dedigimde 4 yada 5 gunluk dedi sekreteri yarin kontrole gidecem yine zaten tekrar sorarim belki o anda karmasada bana tlfnda yanlis soylemiste olabilir

Bişey değil
Senin sorunun bulantılar normal mi sancılar vb
Bunun cevabını Verenlerle ilgilen❣️
Simdi kendi kafamdan bisey soylesem tamam dicem yanlis ama testler doktorlarin dedikleri hersey tıbbi sonuc yani simdi bide millete anlatmaya calisiyorum doktor gorunuyo dedei diyorum doktorun diplomasi yok diyolar

Degerim ilk ogrendigim gun 51 di 2 gun sonrasi 150 cikti kac gunluk bebek dedigimde 4 yada 5 gunluk dedi sekreteri yarin kontrole gidecem yine zaten tekrar sorarim belki o anda karmasada bana tlfnda yanlis soylemiste olabilir
2 gün arayla değerin güzel yükselmiş. hamilelikten dolayı adet olmasanda o günlerde adet ağrısı çekebiliyorsun.

Back