• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gunluk hamileyim

Yarin keain sormam lazm ilk degerimi ogrendigimde netten baktm 3 haftalik yaziyodu ama sekreter 5 gunluk dedi bnm arkadasta 3 gunlukken ogrenmisti baska doktorda 2 ya da 3 gunlukken kan testinde cikar demisti yemin ederim kafam karisti sadece sancim var ama bulanti filan yok onlar ne zaman basliyo acaba
Benim bulantım 7. Hafta gibi başladı.. Bazılarının olmuyor, bazılarının 12 hafta, bazılarının 16. Hafta, benim 20. Hafta da, yine bazılarının gebelik boyu sürüyor.. İlla bulanacağım diye şartlama canım.. İnşallah bulanmazsın hiç..
Bu arada emin ol, sata göre belirleniyor.. Hele yazdığın kan değerleri ile zaten kesin 28 günlüksün.. Şimdi 5 günlük dersen, 9. Ayda değil 8. Ay da olur doğumun, bu mantıkla.. İnternetten araştırabilirsin.. Bu kadar sık kan vermeni doktorun mu istiyor? Cuma günü filan gitsen, kesen görünür..

Kız alt tarafı heyecanını paylaşmak istedi yahu.. Aman hep aynı şeyler..

Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Gebelik son adet gününün ilk gününden hesaplanır 5 günlük gebelikte nesi ..töbe yarabbim aklımızla alay ediyorlar cidden

Yok yok benim niyetim sizi ikna etmek degil zaten. Sadece dogrusunun ne oldugunu belirttim ben. Yoksa bilmemkac kadin ikna edememis ben mi edicem. Ama hayata genel bakisiniz "bilmiyor olabilir miyim acaba, veya doktorumi yanlis mi anladim acaba" gibi biraz daha ilimli bir bakis olursa daha saglikli bilgi edinme imkaninizi da yok etmemis olursunuz. Bebeginiz icin tebrikler ayrica, saglikla kucaginiza alirsiniz umarim :)
yanlış hatırlamıyorsam 11 günden önce sadece kan tahlili ile belli olur demişti dr

Adetinizin üzerinden tam 1 ay geçmesi lazım ki hem idrar hem kan testinde çıksın. 5 günlük gebelik diye birşey olamaz
Adetin üzerinden tam 1 ay geçmesine gerek yok. Ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan testinde öğrendim hatta öğrenmeden 3-4 gün önce kendimde hissetmiştim hamile olduğumu

Mrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
Benim hamileliğin ilk ayında kasıklarda çok ağrım olmuştu. Yürümek işkenceydi benim için. belki seninde öyle bir durumun vardır

Mrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
5 günlük gebelik diye birşey yok :) ayy resmen güldüm

Canım işin içinde biri olarak 5 günlük gebelik olmaZ ha adetin üzerinden 5 gün geçtiyse yanlış telaffuz ediyorsundur. Şiddetli ağrın varsa bir doktora görün b hcg ve usg bakılsın . Dış gebelik olabilirsin

Adetin üzerinden tam 1 ay geçmesine gerek yok. Ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan testinde öğrendim hatta öğrenmeden 3-4 gün önce kendimde hissetmiştim hamile olduğumu
kan testi idrara göre daha hızlı yanıt verir doğru ama onun bile belli vakti vardır. 5 günlük gebelik imkansız kanda çıkması

Cıkıyo demekki soyluyorum bi arastirın derim bence gecen ay doktora bile sordugumda oyle dedi gorunur siz niye anlamak istemiyosunuz onu anlamadm
2günlük 5günlük hamilelik ckmaz adetinizi 2gün veya 5 gün gecmistir o cikar o zamanda en az 4haftalık oluyor

Bence kan degerii 10 20 civari birsey cikti doktorda tahmini 5 günlük falan demistir.kizin ustune gitmeyin fazla :) hayırlı olsun

Degerim ilk ogrendigim gun 51 di 2 gun sonrasi 150 cikti kac gunluk bebek dedigimde 4 yada 5 gunluk dedi sekreteri yarin kontrole gidecem yine zaten tekrar sorarim belki o anda karmasada bana tlfnda yanlis soylemiste olabilir
Benim sat 19agustos doktora 2eylülde gttm 15günlükken 19falandi betahcg ve ultrasonda gözükmedi bile kese sen rahat 4haftalik varsn doktora gdince emin ol hak verıceksn sekreter yanlıs söylemş olabilir neyse maydanoz yeme adacayi icme ananas cok tüketme günde 1dilim falan ödem atıci seylerdn uzak dur tam pismemis etten uzak dur cig et tavuk balık elleme

Bende adetime 2 gün vardı test yaptim kanda doktor 1 haftalık hamilesin dedi değer 19 cıktı
Ama malesef benim ki kötü sonuçlandı kimyasal gebelikmis
Bazen geç dollenme olunca olabiliyormuş bthcg düşük çıkması seninki e öyle olabilir inşallah yükselir canım içini ferah tut dua et

Nasıl anladın 5 günlük hamile olduğunu söyleyebilir misin

Düşüğümde cok agrım kanamam olmuştu

Yani hamileligimi ogrendigimden beri hep sorunluydu.
Hep agrım, aşağıya doğru baskı, kanamam vardi ki zaten dustu.

4 ay sonra tekrar hamile kaldim suan Allaha sukur iyiyim.
Bebeğimde gayet saglikli.
Yani doktora gidip sıkıntinizi anlatmaniz gerek.
Muayine olmanız gerek.
Onlar anlıyorlar sağlıklı gebelik mi vs
Ama kese falan görünmez cok erken.

Tebrikler .... Bebek yerleşme sancıları olabilir. Maydonoz dan uzak durun .

Back