- 8 Ekim 2017
- 130
- 40
- 13
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik 2 gunlukken bile kan testinde cıkıyo cevremde 3 gunlukken cok ogrenen var bende tabiki5 günlük hamilelik testte çıkmaz nasıl öğrendiniz
Malesef 2 günlükken kan testinde falan çıkmıyor. Sizin hormonlarınızı ve cevrenizdekilerin hormonlarını tebrik ediyorum.Gebelik 2 gunlukken bile kan testinde cıkıyo cevremde 3 gunlukken cok ogrenen var bende tabiki
Cıkıyo demekki soyluyorum bi arastirın derim bence gecen ay doktora bile sordugumda oyle dedi gorunur siz niye anlamak istemiyosunuz onu anlamadmMalesef 2 günlükken kan testinde falan çıkmıyor. Sizin ve cevrenizdekilerin hormonlarını tebrik ediyorum.
kan tahlili ile mi öğrendiniz değeriniz kacMrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
Uzun sure her şeyi araştırdım, bu konuda gayet ilgiliyim ve de bilgiliyim. O hangi doktorsa diplomasına sağlık.Cıkıyo demekki soyluyorum bi arastirın derim bence gecen ay doktora bile sordugumda oyle dedi gorunur siz niye anlamak istemiyosunuz onu anlamadm
Ben catlatma ignesi kullandim ondan sonra doktor bana 2 hafta sonrasi icin gun verdi bugun de test yap dedi yaptm ve cıktıAdetimiz mi 5 gecikti
İlişkiden 10 gün sonra en erken öğrenilir oda kan tahlilinde
Gityigim doktor gayet iyi bi doktor bulundugum sehirde tercih edilen bi doktor diplomasida gayet iyi merak etmeyin sizUzun sure her şeyi araştırdım, bu konuda gayet ilgiliyim ve de bilgiliyim. O hangi doktorsa diplomasına sağlık.
Ben doğru bildiğimi savunurum. Üzgünüm bilgileriniz yanlış. Yine de sağlıklı gebelikler dilerim tabi size
Tam olarak en son ne zaman adet gördünüz yani başlangıç tarihi nedir?Ben catlatma ignesi kullandim ondan sonra doktor bana 2 hafta sonrasi icin gun verdi bugun de test yap dedi yaptm ve cıktı
14 martTam olarak en son ne zaman adet gördünüz yani başlangıç tarihi nedir?
Ben catlatma ignesi yaptirdim ondan sonra doktor bana gun verdi git test yap dedi yaptm pozitifti 2 gun sonra tekrar test yaptik horman gayet yukselmistiTam olarak en son ne zaman adet gördünüz yani başlangıç tarihi nedir?
Canim o zaman suan tam 4 haftalık hamilesin14 mart
Iyi de 5 günlük gebelik diyorsunuz. Yok öyle birşey. Bi mesajda soylemissiniz çatlama ignesinsen sonra bilmem kaç hafta sonra yaptım testi diye. Böyle söylemiyorsunuz ki. O zaman 5 günlük değil. Son Adet tarihinize göre hesaplayin.Gityigim doktor gayet iyi bi doktor bulundugum sehirde tercih edilen bi doktor diplomasida gayet iyi merak etmeyin siz
Kan testinde cikiyomus bunu bilhassa ben test yapacagim doktora sordm soyledi ve bnm arkadasiminda 3 gunlukken cikti gebeligi simdi saglikli 2 aylik bi gebeligi varNasıl çıktı ki ya 5 günlük hamilelik merak ettim