5 gunluk bebek memeyi almiyor

Cilvelikedicik

pisi pisi🐱
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
936
1.402
33
Herkese selam yiğenim daha 5 günlük cok zor meme ucunu alıyor emmiyor basini alamıyor ne yapmamiz lazım annenin sütü de var gayet iyi alamayinca sa sinirleniyor yardimci olabilir mısınız lütfen boyle sorunla karsilasan çözen anneler yardim etsin

Insta. Emzirme_danismanligi sayfasina bakabilirsiniz cok guzel anlatimlari var. Ben daha anne olmadan takip etmis bircok sey ogrenmistim.

Meme uclari var kelebek seklinde e bebekte benim bebegimde alamadi onunla kavradi cene kasi gelistikten sonra kelebegi cikartirsiniz ben oyle yaptim simdi normal emiyo insallah faydasi olur

özel gögüs uçları satılıyor Silikon sakın pes etmeyin direk ondan alıp deneyin kalitesiz marka almayın meme de durmuyor düşüyor kaliteli bir marka alın içine biraz süt doldurun hemen kavrayacaktır benim bebeğim de 15 günlük olana kadar onunla emdi sonrasında kendini toparlayınca Silikonsuz emmeye başladı

Ucunu değil zaten kanverengi kısmın tamamında alabildiği kadarının tamamını almalı ağızına. Pes etmeyin ağızına sağsın sürekli oradayken sağdıkça yapışır memeye..

Alttan destek vererek kahverengi alanın tamamını verin ağzına. Bı de göğüs çok sertse alamaz biraz sağın yumusasın eğer öyle bir durum varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…