Ben 5 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyordum ve 34 yaşındayım. Eşimde ve bende belirgin bir sorun yok. Amh değerim 1.5-2 arası. 2 kez aşılama sonrası, 2 sene önce tüp bebeğe başladık. İstanbul’un en bilindik merkezlerinde yaptırdık. 11 yumurta toplanıyor, 8i olgun, 5i 3. Güne gidiyor 5. Güne hiçbirisi gitmiyor. Kısmet dedik başka yerde yaptırdık gene aynı… neyse sonra ben spontan gebe kaldım ama 8. Haftada kalbi durdu mucizemin.. sonrasında kadınlar klubunde birisinin başlığını okudum şu an aradım ama bulamadım teşekkür etmek için. Aret kamar dan bahsetmişti. Klomen ile tüp bebek yaptırdım vs. Kasım ayında biz Aret hocaya gittik. Klomen ile tüp bebek yapma kararı aldık ayrıca embriyoları 3. Gün dondurma.. klomen sonrasında 4 adetkaliyelü yumurtam gelişti. Hepsi kaliteli 3. Gün embriyosu olarak döndürüldü. Ocak ayında 2 tanesini transfer etti Aret hoca. Şu an 11 haftalık hamileyim. Bu mesajı da eminim benim durumumda olan çok anne adayı var. Belki diğer yazan hanımefendinin bana yol gösterdiği gibi, sizlere de yol gösterebilir diye yazıyorum .. Allah isteyen herkese nasip etsin