- 17 Mayıs 2022
- 867
- 336
Genetige göndermiş miydinEvet hamile kaldim ama malesef gelişmedi ve düşük yapmak zorunda kaldim. Her şeye sil baştan başlıycam malesef tekrar. Siz moralinizi yüksek tutun bu dönemde moral çok önemli. Insallah size tutunucak ve sağ sağlim kucağınıza alıcaksınız
Yok ilk denememdi ve ikimiz de genç oldugumzdan istemedik ama bu sefer yapılacakGenetige göndermiş miydin
Benimde 9 yumurtadan 5. Güne ulaşan 2 embriyom kaldı ve pazartesi transferim var. Umutsuzluğa kapılmayalım sayısı değil kalitesi önemli5.güne 2 adet embriyom ulaştı
2.-3. Gün 6 adet vardı nasıl böyle az oldu anlamadım
Çok modum düştü
2. Tanesinden 1 tanesinin Embriyolog kalitesi gayet iyi dedi ama ben biraz üzüldüm
rahim dinlendirmedeyim muhtemelen temmuz sonu gibi olur transferim
Merhaba cok sevindim umut oldunuz hayırlı olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinMerhabaBenim mart ayında 17 ya da 19 yumurtam toplanmıştı, süreç sonunda 2 adet embriyom 5.güne kaldı. 2sini de dondurduk, mayıs ayında transfer oldum. Hatta dondurulan embriyolarımdan birinin kalitesi kötü olduğu için diğeri transfer edildi, yani yedek embriyom kalmadı. Ama çok şükür bebeğim tutundu ve 12.haftadayız Kac yumurta toplandigina, kaç embriyo dondurulduguna, kaçıncı gün embriyosu olduğuna hiç takılmayın. Eğer ki nasibimizde varsa Rabbim olmazları oldurur bebegimizi bize en hayirli vakitte verir 2 adet şansınız var ne güzel bu açıdan bakın, inşallah sağlıkla kavusursunuz bebeğinize
İnşAllah biz de güzel haberi alırız yarın transferim var dua eder misiniz miniğinizle bana ismim Merve allah razı olsun şimdidenMerhabaBenim mart ayında 17 ya da 19 yumurtam toplanmıştı, süreç sonunda 2 adet embriyom 5.güne kaldı. 2sini de dondurduk, mayıs ayında transfer oldum. Hatta dondurulan embriyolarımdan birinin kalitesi kötü olduğu için diğeri transfer edildi, yani yedek embriyom kalmadı. Ama çok şükür bebeğim tutundu ve 12.haftadayız Kac yumurta toplandigina, kaç embriyo dondurulduguna, kaçıncı gün embriyosu olduğuna hiç takılmayın. Eğer ki nasibimizde varsa Rabbim olmazları oldurur bebegimizi bize en hayirli vakitte verir 2 adet şansınız var ne güzel bu açıdan bakın, inşallah sağlıkla kavusursunuz bebeğinize
İnşAllah Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBenimde 9 yumurtadan 5. Güne ulaşan 2 embriyom kaldı ve pazartesi transferim var. Umutsuzluğa kapılmayalım sayısı değil kalitesi önemli
Rabbim inşallah bekleyen herkese bebeğini sağlıkla nasip etsinMerhaba cok sevindim umut oldunuz hayırlı olsun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinbizede dua edermisiniz yarın transferim var 3. Tup bebek denemem cok korkuyorum yine olmaz diye
Mervecim inşallah Rabbim hayırlı gebelik nasip etsin, bebeğinize saglikla kavusunİnşAllah biz de güzel haberi alırız yarın transferim var dua eder misiniz miniğinizle bana ismim Merve allah razı olsun şimdiden
Maşallah5. Gune kalan 2 embriyodan 1 tanesi gecti genetikten. O da simdi yanimda uyumamak icin direniyorSayiya hic takilmayin. Saglikla guzel haberler almanizi dilerim.
Allah razı olsun bugün transferim varMervecim inşallah Rabbim hayırlı gebelik nasip etsin, bebeğinize saglikla kavusunAllah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, çabalarımız bebeklerimizle taclansin inşallah