- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.401
Valla ben guzel coban salata yaptim.bol limonla yedim.cok tokum suan ve diyet super gifiyo.yarinda tavuk yiycem.belki baligada donebilirim.tam karar veremedimbayanlar siz sebze gününde neler yaptınız neler yediniz aklıma birşey gelmiyor yarın için?
Ooo kacamak demek haa.valla ben tam gaz devam.en ufak bi kacamak bile yapmadim.73le baslamistim.bugun 71.7 ciktim yeehuuuMarul Salatalık maydanoz zeytin Yağlı taze fasulye. Allah'ın bildiğini kuldan saklamıyım iki Çatal kek
Kizlaar bu diyet super.71.1 ciktim bu sabahOoo kacamak demek haa.valla ben tam gaz devam.en ufak bi kacamak bile yapmadim.73le baslamistim.bugun 71.7 ciktim yeehuuu
NATHMAN diyeti nasıl birşey ilk defa duydum,nette de aradım bulamadım.Merhaba
dün son günümdü. Bu sabah tartida
-2kg 900 gördüm. Hiç yoktan iyi. Tekrar belirtiyorum , ben 20 günden beri diyetteyim.
Ve bugüne kadar 1kg 800 verdim.
İki gün dinlendikten sonra NATHMAN diyetini tekrar edicem. Çünkü çok kolay ve parlak sonuçlar aldım.
Bu diyet bana uzun geldi ve daha doğrusu çok sıkıcı. Son iki gün harbiden kendimi zorladım. Tek bir baharat bile eklemedim gıdalara. Her gün Squats ve 1 saat Leslie yaptım.
Herkese iyi günler. ve kolay gelsin
Super super bende 73den 71.1 e dustumBen de 3 günde 87.3 'ten 84.6' ya indim. Tam 2.7 kg verdim. 2 günüm kaldı bakalım dedikleri gibi 5 kg verilecek mi...
Bu sabah 70.2ydim.gercekten gunede 1 kg gidiyo nerdeyse.yarin 69lari gorebilirim sanirim.ama bugun bozmayi dusunuyorum acikcasi.bu sabah.acayip kalp carpintisi oldu.dakikada 101 atiyodu dusunun.bi meyve yiyeyimde durumuma gore birakabilirimSuper super bende 73den 71.1 e dustum
Ondandir tabi.enaz 3 4 kilo ekliyo uste.hic sevmem o donemde tartilmayi.ama bide diyetteysem o donemde adetim bitince tartilmak super oluyoBen busabah ilk başladığım kiloya geri gitmişim adet oldum ondan olabilir mi acaba moralim bozuldu
ay inş yarın 4.günüm bakalım 5.gün sonuna kadar tartılmıyım en iyisi gerçi bugün moral bozukluğu bir de misafirliğe gdince biraz kaçamak oldu ama hayırlısı artıkOndandir tabi.enaz 3 4 kilo ekliyo uste.hic sevmem o donemde tartilmayi.ama bide diyetteysem o donemde adetim bitince tartilmak super oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?