- 13 Mart 2015
- 4.051
- 8.844
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #19.381
bu diyeti il yapışım canım :) henüz bişey yemedim sabah espresso ve yeşilçay içtim biraz sonra acıkırım iki tane patates yemeyi düşünüyorum:) senin hedefin kaç bide spor yapacakmısın canım boy ve kilomuz gerçekten çok yakınmış:)olmadı bunu yapalım sıkılırsak değişik diyete geçeriz:)canım boy ve kilomuz çok yakın bende 160 boy
66.2 kiloyum bugün patatesle başladım bakalım ne kadar vericez bu senin ilk yapışın mı bu diyeti ben şimdiye kadar4 orta boy patates yedim sen ne kadar yedin ayyy çok soru sordum ama merak ediyorum yaaa
ilk günün mü canım boşver şunu düşün aklındaki estediğin her ne ise 5 günün sonunda ödül olarak yicem deValla benimde suan aklimdan neler geciyo anlatamam.insallah tutabilirim kendimi.suan direniyorum hala
benim hedefim hamile kaldığım kiloya 56 ya düşmek yaza kadar canım bu diyet için hedefim ise 5 günde 2 gitse yeter çünkü tiroid ve insülin direnci hastasıyım diyetisyenler bile kilo verdiremedi bana ne zmanki 2 ay önce yüzmeye başladım haftda 300-500 gr gitmeye başladı maalesef çalıştığım için spor yapamıyorum sadece haftada2 gün yüzmem var ama yapabilirsem 5 gün akşamlar 3 mil leslie yapmayı düşünüyorumbu diyeti il yapışım canım :) henüz bişey yemedim sabah espresso ve yeşilçay içtim biraz sonra acıkırım iki tane patates yemeyi düşünüyorum:) senin hedefin kaç bide spor yapacakmısın canım boy ve kilomuz gerçekten çok yakınmış:)olmadı bunu yapalım sıkılırsak değişik diyete geçeriz:)
canım inanılmaz benziyoruz:)bende haşimato hastasıyım ve insülin bağımlılığında artış çıktı ilaç kullanıyorum haftada 2-3 kilo veririz:)benim hedefimde 50:)benim hedefim hamile kaldığım kiloya 56 ya düşmek yaza kadar canım bu diyet için hedefim ise 5 günde 2 gitse yeter çünkü tiroid ve insülin direnci hastasıyım diyetisyenler bile kilo verdiremedi bana ne zmanki 2 ay önce yüzmeye başladım haftda 300-500 gr gitmeye başladı maalesef çalıştığım için spor yapamıyorum sadece haftada2 gün yüzmem var ama yapabilirsem 5 gün akşamlar 3 mil leslie yapmayı düşünüyorum
tamam o halde birbirimiizi gaza getiyoruz kesinlikle 5 gün diyeti bozmak yok sen burda herhangi bir takımda mısın ben 8. takım üyesiyim bizim takımda 4-5 kişi bu diyeti yapıyorlar ama onlar bugün 2.günüdeler sende herhangi bir takımda değilsen bizim takıma gelebilirsin hem orda daha çok birbirimize destek oluyoruzcanım inanılmaz benziyoruz:)bende haşimato hastasıyım ve insülin bağımlılığında artış çıktı ilaç kullanıyorum haftada 2-3 kilo veririz:)benim hedefimde 50:)
evet birbirmizi gaza getirelim :)ben herhangi bir takımda değilim geliyorum hemen orayada canım :)şöyle düşünelim 1. günün yarısı bitti bile :)tamam o halde birbirimiizi gaza getiyoruz kesinlikle 5 gün diyeti bozmak yok sen burda herhangi bir takımda mısın ben 8. takım üyesiyim bizim takımda 4-5 kişi bu diyeti yapıyorlar ama onlar bugün 2.günüdeler sende herhangi bir takımda değilsen bizim takıma gelebilirsin hem orda daha çok birbirimize destek oluyoruz
Evet iyi fikir.bakalim simdilik iyiyim kendimi frenliyorumilk günün mü canım boşver şunu düşün aklındaki estediğin her ne ise 5 günün sonunda ödül olarak yicem de
tamam canım kaptana haber verelim eğer takımda yer varsa alır seni zaten ama hergün oaraya gün sonunda yediklerimizi paylaşmak zorundayız cuma günleride kilomuzu yazıyoruz böylece hem takım içi hem takımlar arası yarışıyoruzevet birbirmizi gaza getirelim :)ben herhangi bir takımda değilim geliyorum hemen orayada canım :)şöyle düşünelim 1. günün yarısı bitti bile :)
tamam canım kaptana haber verelim eğer takımda yer varsa alır seni zaten ama hergün oaraya gün sonunda yediklerimizi paylaşmak zorundayız cuma günleride kilomuzu yazıyoruz böylece hem takım içi hem takımlar arası yarışıyoruz
Inşallah istediğin kiloya düşersin benimde hedefim 65 olmak. Kızlar diyet sonunda bira mayası kürünüde yapalım akşam biraz araştırdım çok faydalıymışSlm bayanlar bende bugün başladım 70 kgsabah orta boy bi patates yed im (pulbiber, tuz, kimyon kattım) 2 brdk şekersiz çay ve 2 bardak yeşil çay içtim şu ana kdr birde ebru şallıyla beraber yarım saat hareket yaptım bakalım ne olacak... hedefim 1 ayda 60a düşmek inş...
inş. canım hep beraber ulaşalım istediğimiz kilolara... bira mayası kürü nasıl bişey acaba?Inşallah istediğin kiloya düşersin benimde hedefim 65 olmak. Kızlar diyet sonunda bira mayası kürünüde yapalım akşam biraz araştırdım çok faydalıymış
3 öğün türlü yemeği (soğan, domates, patlıcan, biber, sarımsak,karabiber, pul biber), 8 yaprak kıvırcık, 2 adet salatalık yedim. Pul biber koyunca kebap oldu.bayanlar siz sebze gününde neler yaptınız neler yediniz aklıma birşey gelmiyor yarın için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?