- 11 Eylül 2009
- 320
- 165
- 133
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.941
Zeynep ben yapacağım bu diyeti... 4 Kasım da yapmaya başlayacağım ama.. sende ara vermiş olursun istersen 4 kasımda beraberbismillah diyelim
Beraber dewam edelimmi senin ilk gununmu?neyedik neictik yazalim bu gibi diyetlerde arkadas iyi oluyoBen başladım bakalım hayırlı olur ins
Slm Fezay, başlamadıysan yarın birlikte başlayabiliriz.Beraber dewam edelimmi senin ilk gununmu?neyedik neictik yazalim bu gibi diyetlerde arkadas iyi oluyo
Tabiki beraber devam edelim ben ilk günü anlattım sayılır sadece patates yedim bu saate kadar 1 tane patatesim kaldı onuda yiyecek eve gidince biiti yanında sebze günü salatalık domates biber ve marul yemeyi düşünüyorum ya senin nasıl gectiBeraber dewam edelimmi senin ilk gununmu?neyedik neictik yazalim bu gibi diyetlerde arkadas iyi oluyo
etkilemio cnm ben yaptım hatta daha çok sütün artıo6.5 aylik bi bebegim var ve emziriyorum bu diyeti yapmak sutumu etkiler mi acaba?
Ben de başlamak istiyorum ama arkadaş bulamadım kendime.bu diyetle çok kg verdm ve yine baslicm 70 kg oldm offffff yemeden kısmassam olmuo alıorum çok aşırı yiyorum abur cubur yemek derken mide azıma çıkıo ne yapacamı şaşırdım pis nefsimi bi öldürseydm kızlar bende baslamak istiyorum benimle bu diyete baslamak isteyen varmı 1 hafta yanlız bırakmıcak
bende bulamadım yarın baslayalımmı canım günlük rapor verelim burayaBen de başlamak istiyorum ama arkadaş bulamadım kendime.
Süper olur. Bugün başlıyoruz o zaman. Patatesleri haşlamakla başlıyorum. :)bende bulamadım yarın baslayalımmı canım günlük rapor verelim buraya
evet cnm bende bugün basladım patateslerle artık tiksindim ama çarem yok :))Süper olur. Bugün başlıyoruz o zaman. Patatesleri haşlamakla başlıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?