5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Zeynep ben yapacağım bu diyeti... 4 Kasım da yapmaya başlayacağım ama.. sende ara vermiş olursun istersen 4 kasımda beraberbismillah diyelim

süper olur beraber yapalim cok sevinirim 22.11 nisanim var biraz daha kilo vermem lazim destek olalim bayanlar birbirimize verelim kilolari :)))

Kızlar ben yeni bir başlık açıp pazartesi günü başlayacağım bu diyete.. katılmak isteyen buyursun gelsin

5 günde 5 kilo kulaga cok hos geliyor. Merak ettigim birsey var. Cok hizli kilo verdinmi ayni hizda geri gelmiyormz kilolar?? Herkes koruya bildimi kilosunu??

Beraber dewam edelimmi senin ilk gununmu?neyedik neictik yazalim bu gibi diyetlerde arkadas iyi oluyo
Tabiki beraber devam edelim ben ilk günü anlattım sayılır sadece patates yedim bu saate kadar 1 tane patatesim kaldı onuda yiyecek eve gidince biiti yanında sebze günü salatalık domates biber ve marul yemeyi düşünüyorum ya senin nasıl gecti

Oh be ilk gün biti 2. Gün bastadı salatalık domates biber ve marul günlük yiyeceğim bugunude bitirip et günune gecsem baya rahatlatacak bakalım şimdilik guzel

bu diyetle çok kg verdm ve yine baslicm 70 kg oldm offffff yemeden kısmassam olmuo alıorum çok aşırı yiyorum abur cubur yemek derken mide azıma çıkıo ne yapacamı şaşırdım pis nefsimi bi öldürseydm kızlar bende baslamak istiyorum benimle bu diyete baslamak isteyen varmı 1 hafta yanlız bırakmıcak

Ben de başlamak istiyorum ama arkadaş bulamadım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…