5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Fatmacim targildim bugün 56.6 ciktim bunada şükür mutluyum ins diyet sonunda 55i görürüm :)

Sende durumlsr ne
Çok sevindim Demetcim, bende durum hiç iyi değil. Başladığım kilonun üstünde çıktım bugün. 1 çorba ve 1 simitle kilo alınır mı anlayamadım?

Çok sevindim Demetcim, bende durum hiç iyi değil. Başladığım kilonun üstünde çıktım bugün. 1 çorba ve 1 simitle kilo alınır mı anlayamadım?
Çorba iyi de keşke simiti yemeseydin...Tüm motivasyon bitti demi??2 badem atsaydın ağzına bastırırdı..tüh. ..zor bi diyet biliyorum bende yapıyorum arada 2 günlük 3 günlük. .çok fenalık gelince badem ceviz atıyorum ama oda tek sefere mahsus,aklıma geldikçe değil. ..bence bidaha başla. ..

Evet bencede simit yanlis tercih olmus form biskuviler falan olabilirdi bende aksam dayanamayip cayin yaninda badem findik fistik atıyorum bu arada allah aratmasin ama gune tavukla baslamak iğrenç uzulme bunu bitirelim baska diyet yapariz vucut onlari gorunce ac kalicam die hemen depo yapti demekki

Günaydın kızlar,
Zeynepcim 2 gün aradan sonra toplamda kaç kilo verdiğini yazabilir misin?

Akkat 500 gr. almissim ama normal bence sabah ve öglen normal yedim aksam da abartmadan hafif yemeye calistim bugün yarin reglim basliyacagi icinde kilo da degisiklik olabilir morel bozmak yok yani :) yarin tekrar patatesle baslamak istiyorum ama emin deillim uzun bir is günü olcak cünkü yarin bakalim

iyi kilo vermeler bayanlar

Evet simit yanlış oldu, biraz da zamanlama yanlış oldu sanırım. Dün çok fazladışardaydım, alternatifim pek yoktu. Bugün gün içinde başlangıç kiloma düştüm tekrar :) demetcim kusura bakma, sana iyi bir arkadaş olamadım bunu telafi edelim, bidaha yapmak istersen bir kez daha yapmayı düşünüyorum.

Estagfurullah fatmacim ya ne olacak ama ben bu diyeti bir daha yapmayi düşünmüyorum cok zor ya imdat diyeti var netten arastir onu yapmayi düşünüyorum tabi biraz kendime gelip 2.3 gun

Estagfurullah fatmacim ya ne olacak ama ben bu diyeti bir daha yapmayi düşünmüyorum cok zor ya imdat diyeti var netten arastir onu yapmayi düşünüyorum tabi biraz kendime gelip 2.3 gun
Adı çok ilginçmiş, biraz baktım internetten Ayça Kaya'ya aitmiş. kendisini çok severim. Haberleşelim birlikte yapalım istersen yine. Bu arada bugün nasıl geçti?

Ya bide çoğu uzman bu tarz diyetlere karşı 5 günde bırak 5 kiloyu haftada 2 - 3 kilo bile verilmesi çok zararlıymış kas ve sudan gidiyormuş :S

Ya bide çoğu uzman bu tarz diyetlere karşı 5 günde bırak 5 kiloyu haftada 2 - 3 kilo bile verilmesi çok zararlıymış kas ve sudan gidiyormuş :S
Canim ben oyle abarti kilolar veremiyorum zatenn bugun meyve gunum 900 grm gitti cok sukur tavuk gununden kurtuldum ama sabah uyandigimda cok kotuydum bi biskrem bi elma yedim hemen kendime geldim tmm haberleselim aslinda fatmacim face kullaniyorsan haberlesmemiz daha kolay olur

ben bugün tekrar basladim bu diyete 2 gün aradan sonra
sabah 6 patates kaynattim bütün gün icinn hepsini yiemedim amalesef kacamaklarda yaptim isyerimde
yarin sebzelerle daha iyi gececegini umut ediyorum :)

kizlar suan bu diyeti yapan yokmu baska?

benim son günüm 57.2 ile başlamıştım bugün 55.8 çıktım çok gaza geldim bugün yumurta günü fakat bir kez daha bu diyti yapmayı düşünmüyorum çok zorlandım çünkü :)

Zeynep ben yapacağım bu diyeti... 4 Kasım da yapmaya başlayacağım ama.. sende ara vermiş olursun istersen 4 kasımda beraberbismillah diyelim

TE="merlininin, post: 37526803, member: 610361"]Bende 3 kilo fazlam için düşünüyorum bu diyeti[/QUOTE]
Eger diyeti beraber yapmak istersen yapabiliriz. 4 KASIMDA başlayacağım ben. .

4 Kasım da bende katılabilirim kızlar,hele bi Ogün gelsindiyetlerden bıktım da,ogün kendimi hazır hissedersem bende varım..ben bu diyeti bikaç kez yarım bıraktım,çok ağır,patates günü kesin baş ağrısı oluyor,meyve günü iyi geçiyor, sebzede iyi ama ben et yemiyorum,yerimde öyle sabahtan akşama mümkün değil.ayda bir yesem yetiyor:)ama işte Zayıflamak istiyosan etde şartbol baharatlı köfteyle bu ihtiyacı gidermeye çalışıyorum.

Bu dıyetle en fazla 4 kilo vereni okudum belki bizde veririz:) kişiden kişiye değişiyor çünkü

Ben geçen aymı yapmıştım ne tam hatırlamıyorum,ama 3 ncü günün sabahı 2.2 kg gitmişti bende.yani 2 günde .sanırım 3 ncü günün sonuna doğru bozdum.bikac gün sonra 300-400 geri geldi,sonra lahana suyu falan derken bikaç kilo daha gitti.su an yine bir harekete gecmeliyim devam etmek için kii kesinlikle bu diyet çok hızlı verdiriyor..ben en iyisi kendimi hazırlayım bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…