- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.801
Benim oğlum 4kilo doğdu,2hafta önce 7buçuk kiloydu.5mayıs da doğdu.ilgi alanlarımız aynı:)ama bence kızlar konunun dağılmasına kızabilirMAYISIN 21 DOGUM Yptım kızım oldu cnm senin bebiş kaç kg acaba kaç kg dogdu benm kız 3 kg dogdu şuan 6 kg
Valla ben et günü asla yapamam.protein olduğu için onuda yoğurt süt günü yapabilirsin...zaten bir gün lif bir gün protein.ben iki gün yaptım çok zorlandım,üçüncü gün az ye öz ye olayına geçtim:)ama haftada ikişer gün meyve sebze günü yapacağım..çünkü bende iki günde 2.2kg gitti.su da olsa vücut harekete geçti...ben günde en az 70dakika tempolu yürüyüş yapıyorum..400ckal anlamına geliyor bu.birde 3-4fincan demleme yeşil çay...bende dün basladım kızlar 76.5 ile basladım bu sabah 74.4 çıktım regl günümdeyim hemde :) yarın et günü et yerine yumurta yesek olur mu bayanlarrr???
adet gününde yapılmıodu bildigim kadarıyla bende çok kacamk yaptım ama 5 deilde 3 kg verdm o bile yeter bana hafifledm resmm midem rahatladıArkadaslar gecen hafta 4. Gunumde birakmak zorunda kaldim esim kucuk bir ameliyat gecirdi malesef devam edemedim bi arkdsm sormus gecen hafta kofte gunumde kilo aldgimi soylemistim kacamak yaptim evet iki tane etsiz cigkofte yedim bunun icinmi kilo aldim bilemiyorum ben tam 5 gun yapamadgim icin 3 gunde 2 kiloda kaldim. tekrar baslamak istiyorum ben suan regl donemindeyim asiri sislik var bana ne onerirsiniz kizlar adet doneminde yapayimmi yoksa bitisinimi bekliyeyim hepinize sevgiler kolay gelsin :)
Bence 3 kiloda gayet iyi :) tesekkur ederim canim verdgin bilgi icin :)adet gününde yapılmıodu bildigim kadarıyla bende çok kacamk yaptım ama 5 deilde 3 kg verdm o bile yeter bana hafifledm resmm midem rahatladı
Bunyeden bunyeye malesef degisiyor kilo verimi kimi kolay verebilirken kimi icin cok zor oluyor aslinda yavas kilo verimi daha iyi vucut icin ama bi an once zayiflamak istiyoruz bizde napalimBen 5. Gündeyim ama 3.günden beri kg veremedim :/ hazmı kolaylaştırması için sarımsak yuttum ondan mı acaba :/ neyse 3kg 100gr iyidir yine de umarım yarına kadar veririm biraz daha :/
Ben yumurta gunumu ikinci gun yapmistim patates gununde 800 gr yumurta gununde 900 gr verdim. Et gunu malesf tam aksine almistimet günü bende denedimde pek kg verdirmio patates ve salata günü kg verdirio bide meyve günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?