- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.021
ben şekersiz 2 bardak çay ve nescafe içtim sorun olmaz değil mi?
patateslerede pulbiber,karabiber ve kimyon ekledim azcıkta limon sorun olmaz değil mi?
merhaba arkadaslar ya bu diyet hoşuma gıttı dün gördüm fazla okuyamadım aama sormak ıstedgım sey o gün hangısı olursa olsun gerrcekten sınırsız mı? bazılarını okudum bugun 6 patates falan dıyor yanı benımkı 26 patates olursa ne olcak sorun oluyormu bırde sebze gününde sebzelere yogurt koyablrımyız bırde tuz nasıl olcak ya kızlar bı soleyınde bende baslıyıımm 67 kılo oldumm:bbo:
merhaba arkadaslar ya bu diyet hoşuma gıttı dün gördüm fazla okuyamadım aama sormak ıstedgım sey o gün hangısı olursa olsun gerrcekten sınırsız mı? bazılarını okudum bugun 6 patates falan dıyor yanı benımkı 26 patates olursa ne olcak sorun oluyormu bırde sebze gününde sebzelere yogurt koyablrımyız bırde tuz nasıl olcak ya kızlar bı soleyınde bende baslıyıımm 67 kılo oldumm:bbo:
benim tartı benimle dalga geçiyo galiba,şimdi de fazla tartıyo.ben dayanamam dakkada bir tartılırım ama buraya yazmıcam ctsye kadar bi daha.ya bi de o kadar kilo farkını görünce herkese duyurdum bu dieti hemen başlayın diye,şimdi fazla tartıyo.Allahım utandırma beni bolur
a.s.tatlım tüm sebze ve yağsız dedeğimiz etlerde, hatta haşlanmış yumurtada bile bir miktar yağ var. ayrıca iki gün serbest günümüz var ya, abartmadan herşeyi yiyebiliyorduk hani... bu günlerde hiç kısıtlama yok, 5 gün iste tek tip gıda ve yağsız besleniyoruz. metabolizma oluyor şaşkınkafamçokkarıştı sonrada o beş gün depodaki yağdan yakıyor.... tarafımdan denenmiştir. giden yağ olmasaydı 8 yıl incecik dolaşamazdım dimi[/QU
keşke incili ablacım biz de senin gibi hiç bozmadan versek şu kiloları da bir daha almasak kaydirigubbakcemile5 bir de yarın misafirliğe davetliyim okuldan bir öğretmen arkadaşa ben özellikle perşembe olsun dedim meyve günü olduğu için ya yarın inşallah kazasız kaçamaksız geri evime dönerimya msafirlikte napıyorsunuz kızlar nasıl dayanıyorsunuz azıcık destek olun:)))))))))))
canım hang günündeysen o yiyeceğini yanında götür bence
insanlar ısrar edr anlamazlar çünki ama sen yemeee sonra çok pişman olursunnnlmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
kızlar bende bugün çok yedim herhalde kıymayı kavurdum az sarımsak ve baharatla yedim çokda güzeldi doydum valla bir bardakta y yağlı süt içtim nasıl çokmu kaçmış sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?