- Konu Sahibi incilideniz
- #2.141
selam kızlar bugün sebze günüm salatalık ve domates yiyorum içim kurudu akşama börek yapıcam ama yemicem ne zor bir durum hafta sonu pantolonlarımda fark olacakmı merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım banada iş yerindekiler hep vermemiş gibisin belli olmuyo ZATEN SANA ZAYIFLIK YAKIŞMAZbiz seni böyle gördük hep falan bisürü sey diyorlar
deli oluyorum ya en azından sende hiç bişi demiyorlarmıs bence daha sanslısın kilo kime yakısmıski bana yakısıcak diğmi ama kötükedihüso hatırlayınca cok sinirlendim cok aman boşver kıskansın herkes bizi çıtır olcaz biz çatlıcaklar ozamn da :teytey: :teytey: :teytey:
tebrikler tatlim :hooray: ekledim listeye opuyorumnanaktanozlemilker .!.:chatlaxx canım ben 4 kg verdim toplamda sabahtan bildiremedim ama şimdi bildiriyorum 76.5 oldum... bu benim için mucize.........:lepi:
sen yapmicak misin bu hafta?ozlemilker .!.:bzenim merak ettiğim tek birşey var acaba 2. haftada da aynı kilo veriliyor mu? yapanlardan göreceğiz bakalım:))
evet canım dün başladım sebzelerle aramı iyi tutmaya çalışıyorum biraz önce üzerimi değiştirirken dayanamadım tartıldım iki kilo vermeme 300 gram kalmış ama ben değişiklik hissetmiyorum ya normalmi acabaCADIARZU
sLmmm kızLarr bir aydır bakamıyordum bu gün bi qeLdim sizin mucize diyetle tanıştım...Yarın sabah annemle başlamaya karar verdik..ama benim bi sorunum var ben hayatta sebze yemem =( sebzenin alternatifi ne olabilir? yardımcı olursanız sevinirim... bu arada kilo verenleri kutluyorum =) süPersiniz =)))
ben tartilmiyorum canim,ama hic bi degisiklik hissetmiyorum kendimde,insallah kaybettiklerimiz kas deildirreyvahedigeldismile,hem cuma gunu tartiliyoruz az kaldi mutlulugu yasamaya![]()
kas olup olmadığını nasıl anlayabiliriz fisfisfis
Cok ilginc bir diyet yahu kaydirigubbakcemile3 akannehir
ilk defa boyle bir diyet gördüm..
kilo vermek isteyenlere bildiririm :1rolleyes:
evet canım var
sLmmm kızLarr bir aydır bakamıyordum bu gün bi qeLdim sizin mucize diyetle tanıştım...Yarın sabah annemle başlamaya karar verdik..ama benim bi sorunum var ben hayatta sebze yemem =( sebzenin alternatifi ne olabilir? yardımcı olursanız sevinirim... bu arada kilo verenleri kutluyorum =) süPersiniz =)))
ben mesela bugun evde ne cesit sebzem varsa (mantar,bezelye,y.fasulye,domates,biber vs. salcali su ve baharat ekledim sarmisakta...suyunu cekince sahane bir yemek oldu..eger sewmiosan karalahana,turp,domates,salatalik,maydonoz,salatasi yapabilirsin...cig veya haslama,firinda farketmez ama yag ve tuz yokkcokacimcoook
ben mesela bugun evde ne cesit sebzem varsa (mantar,bezelye,y.fasulye,domates,biber vs. salcali su ve baharat ekledim sarmisakta...suyunu cekince sahane bir yemek oldu..eger sewmiosan karalahana,turp,domates,salatalik,maydonoz,salatasi yapabilirsin...cig veya haslama,firinda farketmez ama yag ve tuz yokkcokacimcoook
kızlar ben salcanın yasak olduğunu sanıyordum salça yiyebiliyormuyuz CADIARZU