5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba ben de yarın başlamayı düşünüyorum birlikte uygulayabiliriz :)
Çok sevinirim :) o zaman yarın haşlanmış patateslerle başlıyoruz
Ben sabah aç karnına tartılacağım ama sanırım 55 kg civarındayım, boyum kısa malesef.. sen de yaz da beraber bakalım neler başaracağız :)

59.5 Kg çıktım sabah aç karnına. Daha sonrasında 1 fincan yeşil çay ardından 1 haşlanmış patates yedim bakalım ne kadar vericez :)

59.5 Kg çıktım sabah aç karnına. Daha sonrasında 1 fincan yeşil çay ardından 1 haşlanmış patates yedim bakalım ne kadar vericez :)
Ben de şimdi uyandım, bir haşlanmış patates ve çay içeceğim, yanıma da üç -4 alacağım gün içinde akşama kadar dışarıda olduğum için

Ay gerçi evet gına geldi bugün, yarın için ben salatalık donates kabak mantar düşündüm gün boyu
Suyunu çıkarıp içmek de iyi olabilir sebzelerin ama doyurur umarım

Mantıklı. Ben bugün toplamda 3 adet patates yedim. Hiçbir oğünde de doyduğumu hatırlamıyorum Yarında aynısı olacak bence. Sen doyana kadar yiyor musun ?

Mantıklı. Ben bugün toplamda 3 adet patates yedim. Hiçbir oğünde de doyduğumu hatırlamıyorum Yarında aynısı olacak bence. Sen doyana kadar yiyor musun ?
Ben de bugun toplamda 4 tane patates yedim buyuk boy vee iki kez sade kahve bir ihlamur bir yesil cay ictim ben de su an açim mesela ama yapacak bir sey yok.. ki bence de yarin oyle olacak ama seninle yazisiyoruz ya burada, daha cok bagli kalasim geliyor diyete sayende konustukca, sana hesap vermek zorundaymisim gibi hissediyorum cok iyi oldu birlikte baslamamiz

Bağlı kalma açısından çok iyi oluyor bencede. Yarın sabah tekrar tartılacağım ben bakalım durumlar ne Bende 2 yeşil çay 1 nescafe classic içtim gün içinde. 2 Litrede su.

Ya merhaba, bu diyette gün içinde light sütlü kahve tüketmek serbest mi yoksa sadece sade mi içmemize izin var. Hani birebir uygulamak istiyorum tam etki göstersin diye, net bir cevp verebilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…