5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben tuz attım ama tansiyonum çok düştü kendimi iyi hissetmedim o yüzden dün akşamdan bu akşama kadat 1.2 kilo gitti ama 3 litre su içtim

Yapamıyorsan yapma canım herkese uygun bir diyet değil zaten ama bu tür diyetleri yaparken ay ben dayanamam tuz attım ya da yağsız yemek sevmem yağ da döktüm gibi şeylere girmemek lazım. Yani diyetin özü neyse o. Olmuyorsa sitede bir sürü diyet var onları da deneyebilirsin. Ki yağı da geçtim tuzdan bahsediyoruz burada daha kötüsü yani. :)

Tuz yağdan nasıl daha kötü oluyor merak ettim ?
Ben memnunun bu şekilde yapmaktan çok şükür etkisini de görüyorum.

Herkese selamlar 5 gun diyeti nde 74.6 ile basladim 71 ile bitirdim 2 gün serbest gecti 72 ile yeniden başlıyorum. İlki acemice gecti ama bu haftadajibe daha dikkat edicem. Herkese saygı ve sevgiler

Tuz yağdan nasıl daha kötü oluyor merak ettim ?
Ben memnunun bu şekilde yapmaktan çok şükür etkisini de görüyorum.

Tuzu gerçekten savunabiliyorsan zaten cevap vermeme dahi lüzum yok bu konuda. Öyle devam et güzelim.

Verebilecek cevap bulamadın sanırım...
Ben hiçbirşeyi savunmadım tansiyonum düştü tuz kullandım.. Çok şükür de tuz kullandığım halde verdiğimi belirttim ama sana ne oldu anlayamadım... Sonuçta hepimiz aynı amaç için buradayız. Birbirimizi motive etmek yerine yermeyi seçiyorsun..
EceZ

Yahu bildiğin gibi yap allah allah daha ne etiketliyorsun takıntılı mısın taktı kadın bana ya. Tamam kardeşim sana nasıl oluyorsa öyle yap kolay gelsin hayatta başarılar.

Bende bugun baslamistim ama kb diyeti buldum hem aç kalmıyorsun hemde ögrenci oldugum icin daha iyi geldi bana

Merhaba kızlar günaydın herkese
Bu diyeti uygulayan yok mu ben dün başladım hiç kaçamak yapmadim çok zor geçti midem alt üst oldu a vazgecmwdim ve bu sabah itibariyle 1.kg gitmiş bakalım 2.günün sonunda neler olucak

7 gün yapılıyor ilk gün meyve 2.gün sebze 3.gün meyve sebze diye devam eden bir diyet. 11 Marta kadar 4 kilo vermem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…