- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.841
Ben tuz attım ama tansiyonum çok düştü kendimi iyi hissetmedim o yüzden dün akşamdan bu akşama kadat 1.2 kilo gitti ama 3 litre su içtim
Tuz yağdan nasıl daha kötü oluyor merak ettim ?Yapamıyorsan yapma canım herkese uygun bir diyet değil zaten ama bu tür diyetleri yaparken ay ben dayanamam tuz attım ya da yağsız yemek sevmem yağ da döktüm gibi şeylere girmemek lazım. Yani diyetin özü neyse o. Olmuyorsa sitede bir sürü diyet var onları da deneyebilirsin. Ki yağı da geçtim tuzdan bahsediyoruz burada daha kötüsü yani. :)
Ben o şekilde salata yaparak yedim faydası oldu tabii ki ama bu hafta yeniden başlıyorum (yarin) 74.6 ile basladim. 71 ile bitirdimBen mi yanlış anladım acaba tek tip besleneceğiz sanıyorum
Tuz yağdan nasıl daha kötü oluyor merak ettim ?
Ben memnunun bu şekilde yapmaktan çok şükür etkisini de görüyorum.
Verebilecek cevap bulamadın sanırım...
Ben hiçbirşeyi savunmadım tansiyonum düştü tuz kullandım.. Çok şükür de tuz kullandığım halde verdiğimi belirttim ama sana ne oldu anlayamadım... Sonuçta hepimiz aynı amaç için buradayız. Birbirimizi motive etmek yerine yermeyi seçiyorsun..
EceZ
Pazartesi başlayacak var mı kızlar ??? Birbabayiğit arıyorummm
Gm diyeti ne oluyo canimSelamlar ben şimdi gm diyetine başlıyorum. 5 gun diyetine de çok benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?