5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

anladım haklısın sen de mide naısl kaldırsın :)

var canım ama az bildirim yapcem birazdan.

Bende hep ilk 3 gun kilo veriyorum sonra vermem duruyo butun şok diyetlerde bu ayni benim icin o yüzden sürekli tartilmiyorum morelim bozuluyo sende bir sonraki diyette oyle yap heyecanli oluyo toplamda kac kilo verdin

bende senin gibiyim canım 3. gün sonrası fos bakalım bu kez nolcakk

pambuk-apla ben şok diyet yeni yaptım performansımı merak ettim ama tartılmadanda duramazdım herhalde 79,6 dan 77,5 e düştüm ama hala herşey bitti sayılmaz ;-)

bence şok diyet sonrası için sonucun enfestooo

Inşallah cok kilo veririz
Yalniz yumurta gunu baya zorluyo birazdan yürüyüş yapıcam cocuklarla yoksa hic cnm spor yapmak istemiyo, ev halkina çörek yaptim ben yiyemiyo rum bari onlar yesin daha doğrusu esim bayramdan sonrada izinli buzluga atiyim da cikarip isitirim diye düşündüm bugunde bi mutfaktan cikamadim hic isim bitmedi bi türlü

İkinci gunumde basarili tamamlandi sukur.ben yumurta gununu yapamiyorum olumsuz anlamda cok erkiliyo beni oyuzden yogurtla tamamliycam son gunumu.tartilmadim ama iki gun once kapanmayan fermuar kapandi iyi bi gelisme :)

İkinci gunumde basarili tamamlandi sukur.ben yumurta gununu yapamiyorum olumsuz anlamda cok erkiliyo beni oyuzden yogurtla tamamliycam son gunumu.tartilmadim ama iki gun once kapanmayan fermuar kapandi iyi bi gelisme :)
Oo çok güzel bir gelişme sevindim senin adina
Benimde gomleklerim hafif bol gelmeye başladı az kilo versek bile en azindan midemizi kucultuyoruz dimi

Günaydın kızlar cok bekletmeden hemen sonucumu yazayım 76,7 yani 2,7 kilo vermisim 1,5 senedir bu kiloya inmemistim sevindim diyebilirim 2 gun dinlenip ptesi yine devam benimle tekrar baslamak isteyenler adimi etiketliyebilir çok keyifli bir diyet bayrama kadar 70 e dusmem lazim yengemle iddiaya girmistim

Helal olsun kız baslayalim tabi bayrama kadar ne kadar verirsek kardir birlikten kuvvet dogar cnm

N nnnadal aynen cnm 2 kilo gider gibi geliyo banada 74 ü görürüz inşallah ikimizde senin vücut tipin nasıl elmami armut mu ben hep ustten kilo aldigimdan cok kilolu gözüküyorum elma tipliyim

N nnnadal aynen cnm 2 kilo gider gibi geliyo banada 74 ü görürüz inşallah ikimizde senin vücut tipin nasıl elmami armut mu ben hep ustten kilo aldigimdan cok kilolu gözüküyorum elma tipliyim
Tipleri nasil ayirt edeceyimi bilmiyorum ben mesala nasilim her halde armut gibiyim sanirsam)

Ama ben en cok karin basenden klo aliyorum hep belim incedir yukaridanda kloluyum ama awagidan daha cok gibi sanki iri kemikliyim biraz omuzlarimda geniw sizce elmamiyim armutmu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…