- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.581
merhaba arkadawlar gercekten 5 klo zayifladinizmi yazilar cok oldugu icin okuyamadim bide birwey sorucam neyle bawlarsan devam et yani nasil mesala sabah hangi meyvelerden yedimse oglende oyle yemeliyim akwamda aynisini oylemi
Aynen cnm o kadar meyve bile cok geldi, bende patatesi oyle yedim ve en sevdiğim gündü bimin cesnisindende serpmistim harika olmuştuçok az olmuş kalorisi bence. şok diyetlerden bin beter. ama insan dahasını yiyemiyorki hep aynı şey yediği için. ben de dün 1 büyük 4 orta boy patates yedim tüm gün.
Korkma cnm zaten meyve yiyoruz asil yarın ne yapicaaz yumurta gunu biraz acikiriz gibi
merhaba arkadawlar gercekten 5 klo zayifladinizmi yazilar cok oldugu icin okuyamadim bide birwey sorucam neyle bawlarsan devam et yani nasil mesala sabah hangi meyvelerden yedimse oglende oyle yemeliyim akwamda aynisini oylemi
Hg cnm bende ilk kez bu diyeti yapıyorum 5 kilo vermem ama 3 veririm gibime geliyor şok diyetlerle en fazla 3 veriyorum tuz odem yapiyor ben bimin cesnisi ni kullanmıştım cok az baharat amaçlıYemeklere tuz vura biliyormuyuz?)
Bende wimdi deyil ama eylulde denemek istiyorum tuzsuz nasil yiycem bilemedim)))Aynen cnm o kadar meyve bile cok geldi, bende patatesi oyle yedim ve en sevdiğim gündü bimin cesnisindende serpmistim harika olmuştu
Korkma cnm zaten meyve yiyoruz asil yarın ne yapicaaz yumurta gunu biraz acikiriz gibi
Hg cnm bende ilk kez bu diyeti yapıyorum 5 kilo vermem ama 3 veririm gibime geliyor şok diyetlerle en fazla 3 veriyorum tuz odem yapiyor ben bimin cesnisi ni kullanmıştım cok az baharat amaçlı
Cok istiyorum kararliyim ama bazi sebeplerden wimdi yapamiyorum ama eylulde inwallah kesin yazarim bura yapinca sizde yazin sonda bakalim ne olacak) cok zayiflamak istiyorum klom 76di biraz zayifladim nisandan buyana wimdi 72 - 73 arasinda gidip geliyorum eskiden sorarsan cogu zaman 60 kloydum(( boyumda bir 1.60 yada 1.61Hayat sarkisi merhaba hoşgeldin bende ilk defa bu hafta yapıyorum ilk 3 günde 2 kilo gitti bugün meyve günüde bitti yarın tekrar kilomu yazarım tuz kullanmadım güne hangi meyveyle başladıysam öğlen ve akşamda onu yedim sebzede ve ettede aynı sekilde yaptım 5 olmasa kilo verdiğimiz kesin sende başlayacak mısın?
Bide sebze yemeyi ne yesem bilemedim yagsiz tuzsuz)) woyle patates yumurta havuc hawlasam uzerine maydonoz dere otu falan bide konserve bezelye olurmu olmazmi?Hayat sarkisi merhaba hoşgeldin bende ilk defa bu hafta yapıyorum ilk 3 günde 2 kilo gitti bugün meyve günüde bitti yarın tekrar kilomu yazarım tuz kullanmadım güne hangi meyveyle başladıysam öğlen ve akşamda onu yedim sebzede ve ettede aynı sekilde yaptım 5 olmasa kilo verdiğimiz kesin sende başlayacak mısın?
dogru anlamışsin cnm aynen oyle ne ile basliyorsak onunla devam ediyoruzCANIM CEVAPLAFIGIN ICIN TWK SEBZE MEYVE ET GUNLERINDE NASIL BAWLARSAN OYLE DEVAM ET YAZIYORYA YANI SABAH HANIGI MEYVELERDEN YESEK OGLEN VE AKWAMDA ONLARDAN YEMELIYIZ SADECE DOGRUMU ANLADIM acaba?
Yumurta, yağ haric sebze salatası olabilir bende kremali mantar çorbası yemistim.Bence denemeye deger bir diyetBide sebze yemeyi ne yesem bilemedim yagsiz tuzsuz)) woyle patates yumurta havuc hawlasam uzerine maydonoz dere otu falan bide konserve bezelye olurmu olmazmi?
Malesef bugün kilomda hiçbir değişme yok dün çok kahve ve bitki çayı içtim bugün limonlu suyumu içtim 2 tane haşlanmış yumurtamı yedim 2 bardakta çay içtim ama bu sabah midemi kötü hissediyorum
Bende hep ilk 3 gun kilo veriyorum sonra vermem duruyo butun şok diyetlerde bu ayni benim icin o yüzden sürekli tartilmiyorum morelim bozuluyo sende bir sonraki diyette oyle yap heyecanli oluyoMalesef bugün kilomda hiçbir değişme yok dün çok kahve ve bitki çayı içtim bugün limonlu suyumu içtim 2 tane haşlanmış yumurtamı yedim 2 bardakta çay içtim ama bu sabah midemi kötü hissediyorum
Tabiki cnm umudunu kaybetme ve bugün tempolu spor yap bende yapicam yarini sabırsızlıkla bekliyorumpambuk-apla ben şok diyet yeni yaptım performansımı merak ettim ama tartılmadanda duramazdım herhalde 79,6 dan 77,5 e düştüm ama hala herşey bitti sayılmaz ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?