5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

pambuk-apla buseb kızlar içim rahatladı sadece 400-450 calori arası birşey almışım
merhaba arkadawlar gercekten 5 klo zayifladinizmi yazilar cok oldugu icin okuyamadim bide birwey sorucam neyle bawlarsan devam et yani nasil mesala sabah hangi meyvelerden yedimse oglende oyle yemeliyim akwamda aynisini oylemi

Hayat sarkisi merhaba hoşgeldin bende ilk defa bu hafta yapıyorum ilk 3 günde 2 kilo gitti bugün meyve günüde bitti yarın tekrar kilomu yazarım tuz kullanmadım güne hangi meyveyle başladıysam öğlen ve akşamda onu yedim sebzede ve ettede aynı sekilde yaptım 5 olmasa kilo verdiğimiz kesin sende başlayacak mısın?

çok az olmuş kalorisi bence. şok diyetlerden bin beter. ama insan dahasını yiyemiyorki hep aynı şey yediği için. ben de dün 1 büyük 4 orta boy patates yedim tüm gün.
Aynen cnm o kadar meyve bile cok geldi, bende patatesi oyle yedim ve en sevdiğim gündü bimin cesnisindende serpmistim harika olmuştu
pambuk-apla buseb kızlar içim rahatladı sadece 400-450 calori arası birşey almışım
Korkma cnm zaten meyve yiyoruz asil yarın ne yapicaaz yumurta gunu biraz acikiriz gibi

merhaba arkadawlar gercekten 5 klo zayifladinizmi yazilar cok oldugu icin okuyamadim bide birwey sorucam neyle bawlarsan devam et yani nasil mesala sabah hangi meyvelerden yedimse oglende oyle yemeliyim akwamda aynisini oylemi

Yemeklere tuz vura biliyormuyuz?)
Hg cnm bende ilk kez bu diyeti yapıyorum 5 kilo vermem ama 3 veririm gibime geliyor şok diyetlerle en fazla 3 veriyorum tuz odem yapiyor ben bimin cesnisi ni kullanmıştım cok az baharat amaçlı

Yumurtaları haslayip baharatlariz istediğimiz kadar nede olsa demi son gün dayaniriz

Bende wimdi deyil ama eylulde denemek istiyorum tuzsuz nasil yiycem bilemedim)))

CANIM CEVAPLAFIGIN ICIN TWK SEBZE MEYVE ET GUNLERINDE NASIL BAWLARSAN OYLE DEVAM ET YAZIYORYA YANI SABAH HANIGI MEYVELERDEN YESEK OGLEN VE AKWAMDA ONLARDAN YEMELIYIZ SADECE DOGRUMU ANLADIM acaba?

Cok istiyorum kararliyim ama bazi sebeplerden wimdi yapamiyorum ama eylulde inwallah kesin yazarim bura yapinca sizde yazin sonda bakalim ne olacak) cok zayiflamak istiyorum klom 76di biraz zayifladim nisandan buyana wimdi 72 - 73 arasinda gidip geliyorum eskiden sorarsan cogu zaman 60 kloydum(( boyumda bir 1.60 yada 1.61

Bide sebze yemeyi ne yesem bilemedim yagsiz tuzsuz)) woyle patates yumurta havuc hawlasam uzerine maydonoz dere otu falan bide konserve bezelye olurmu olmazmi?

CANIM CEVAPLAFIGIN ICIN TWK SEBZE MEYVE ET GUNLERINDE NASIL BAWLARSAN OYLE DEVAM ET YAZIYORYA YANI SABAH HANIGI MEYVELERDEN YESEK OGLEN VE AKWAMDA ONLARDAN YEMELIYIZ SADECE DOGRUMU ANLADIM acaba?
dogru anlamışsin cnm aynen oyle ne ile basliyorsak onunla devam ediyoruz

Bide sebze yemeyi ne yesem bilemedim yagsiz tuzsuz)) woyle patates yumurta havuc hawlasam uzerine maydonoz dere otu falan bide konserve bezelye olurmu olmazmi?
Yumurta, yağ haric sebze salatası olabilir bende kremali mantar çorbası yemistim.Bence denemeye deger bir diyet

5 gunden Günaydın kızlar cok mutluyum aynada kendimi incelmis görüyorum hissediyorum umarım öyledir tartida da bir büyük bardak ilik limonlu su ictim

Malesef bugün kilomda hiçbir değişme yok dün çok kahve ve bitki çayı içtim bugün limonlu suyumu içtim 2 tane haşlanmış yumurtamı yedim 2 bardakta çay içtim ama bu sabah midemi kötü hissediyorum

Malesef bugün kilomda hiçbir değişme yok dün çok kahve ve bitki çayı içtim bugün limonlu suyumu içtim 2 tane haşlanmış yumurtamı yedim 2 bardakta çay içtim ama bu sabah midemi kötü hissediyorum

günaydın canım hızla kilo kaybettiğin için vücut kendini duraklamaya almış olabilir. senden ricam bugün yumurta gününde çok yumurta ye mideni şaşırtki hemen bu kıtlık psikolojisinden çıksın. yoksa uzun süre kilo vermen durabilir. yani bayaa doyana kadar her öğün ye yumurtanı hatta sabah biraz böyle şişsen de olur canım fazladan 1 tane daha yiyip

buseb kız ben dün meyveyide çok yemiştim zaten sabah 2 yumurtamı yedim dahada fazlasını midem kaldırmaz senin kiloda değişim var mı uzun süreden beri vücut bu kiloya düşmemişti ya haftasonu ara veririm hatta önümüzdeki hafta bile yapmayabilirim hele bi verdiklerim otursun sonraki hafta yaparım tekrar önerin için teşekkür ederim

Bende hep ilk 3 gun kilo veriyorum sonra vermem duruyo butun şok diyetlerde bu ayni benim icin o yüzden sürekli tartilmiyorum morelim bozuluyo sende bir sonraki diyette oyle yap heyecanli oluyo toplamda kac kilo verdin

pambuk-apla ben şok diyet yeni yaptım performansımı merak ettim ama tartılmadanda duramazdım herhalde 79,6 dan 77,5 e düştüm ama hala herşey bitti sayılmaz ;-)
Tabiki cnm umudunu kaybetme ve bugün tempolu spor yap bende yapicam yarini sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…