- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.061
O zaman gerenk yokSu ve kas kaybi olusuyor tabikide kilo gider sonra fazla fazla geri alcaksiniz
Ibrahim saracoglunun lahana maydonoz kuru var onu yapmanizi tavsiye ederim yemeginizden kismayin bunyenizi zora sokmayin yemekten kismadan bunu yapin bisey kaybetmezsiniz daha cok kazanirsiniz kilo versenizde almaniz kolay olmaz yada hic almazsiniz ama bunu yaparak daha sonra kilolari kat kat alacaginiz kesin mantikli degilmi?O zaman gerenk yok
Peki senin uyguladığın veya uygulamayı düşündüğün diyet var mıIbrahim saracoglunun lahana maydonoz kuru var onu yapmanizi tavsiye ederim yemeginizden kismayin bunyenizi zora sokmayin yemekten kismadan bunu yapin bisey kaybetmezsiniz daha cok kazanirsiniz kilo versenizde almaniz kolay olmaz yada hic almazsiniz ama bunu yaparak daha sonra kilolari kat kat alacaginiz kesin mantikli degilmi?
Yarin malzemeleri alip bu soyledigim kure baslicam 3 kilo fazlam var ama ben kalici vermek istiyorum bi daha almamak uzere umarim ise yarar istersen birlikte baslayalim ne dersin?Peki senin uyguladığın veya uygulamayı düşündüğün diyet var mı
Tmm cnm beş kilo vermem lazım diyet günlüklerini topik açalım miYarin malzemeleri alip bu diyete baslicam 3 kilo fazlam var ama ben kalici vermek istiyorum bi daha almamak uzere umarim ise yarar istersen birlikte baslayalim ne dersin
Olabilir ama ben bilmiyorum nasil acilacaginiTmm cnm beş kilo vermem lazım diyet günlüklerini topik açalım mi
Ben açayım yarın seni etiketlerin gelirsinOlabilir ama ben bilmiyorum nasil acilacagini
Hic zannetmiyorum yemegimizden kismicaz ki ama biraz dikkat ederiz tabi unlu sekerliden kaciniriz. Bi de 1 ayda selulitlerden bile kurtuluyomusuz sen okudunmu ibrahim saracoglunun bu yazisini tamam sen ac benide etiketle kilo falan da not alcanmi ben 160 boy 56 kilo yas 24Halsiz bırakmaz di mi bu diyet gibi :))
Oooo boyumuzaynı kilo muz da aynı sayılır 57 yim biraz baktım lahana çorbası daha yatkın geldi bana lahana ve soğan ikilisi hem soğan kadın hastalıkları için de faydalı daha hoşuma gittiHic zannetmiyorum yemegimizden kismicaz ki ama biraz dikkat ederiz tabi unlu sekerliden kaciniriz. Bi de 1 ayda selulitlerden bile kurtuluyomusuz sen okudunmu ibrahim saracoglunun bu yazisini tamam sen ac benide etiketle kilo falan da not alcanmi ben 160 boy 56 kilo yas 24
bu mesajini görmemiştim tamam senin dediğini yapalimYapacagimiz lahana corbasi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?