5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Az yemek bol hareketle az da olsa zamanında doğum kilolarından Kurtulmustum yine eski usul devam edeyim

O zaman gerenk yok
Ibrahim saracoglunun lahana maydonoz kuru var onu yapmanizi tavsiye ederim yemeginizden kismayin bunyenizi zora sokmayin yemekten kismadan bunu yapin bisey kaybetmezsiniz daha cok kazanirsiniz kilo versenizde almaniz kolay olmaz yada hic almazsiniz ama bunu yaparak daha sonra kilolari kat kat alacaginiz kesin mantikli degilmi?

Peki senin uyguladığın veya uygulamayı düşündüğün diyet var mı

Peki senin uyguladığın veya uygulamayı düşündüğün diyet var mı
Yarin malzemeleri alip bu soyledigim kure baslicam 3 kilo fazlam var ama ben kalici vermek istiyorum bi daha almamak uzere umarim ise yarar istersen birlikte baslayalim ne dersin?
Icinde lahana maydonoz ve limon var hepside saglikli seyler ve yag yakimina yardimci seyler iyi gelecegini umit ediyorum

Bu kur 7 gun uygulanip 3 gun ara veriliyor 3 kere 7 defa uygulaniyor sen inrmternetten ayrintili okuyabilirsin. Ben okudum anladim yarin malzemeyi alicam kismtese carsamba gunu baslarim. Bu kur kilo vermeye yardimci vucuttaki toksinleri atiyor senede 1 veya 2 kere yapin diyor

Halsiz bırakmaz di mi bu diyet gibi :))
Hic zannetmiyorum yemegimizden kismicaz ki ama biraz dikkat ederiz tabi unlu sekerliden kaciniriz. Bi de 1 ayda selulitlerden bile kurtuluyomusuz sen okudunmu ibrahim saracoglunun bu yazisini tamam sen ac benide etiketle kilo falan da not alcanmi ben 160 boy 56 kilo yas 24

Oooo boyumuzaynı kilo muz da aynı sayılır 57 yim biraz baktım lahana çorbası daha yatkın geldi bana lahana ve soğan ikilisi hem soğan kadın hastalıkları için de faydalı daha hoşuma gitti

Benim dedigim icime cok sindi nedense eger ise yaramazsa daha sonrada corbasini deneriz. Senin yas kac

Günaydin arkadaslar
dün biraz miz mizlandim ama bu Sabah yüzüm güldü2 gün bitti ve tam 1 Kilo verdim .
bugün ücüncü günüm yani et günü hadi Allah kolaylik versin diyip basladik. daha fazla Eksi görürüz insallah

Günaydın,
Tam bir yüzkarasıyım. Kendime çok kızgınım. Dün sebze günümdü ve ben tüm gün salata yedim,yağsız tuzsuz fakat çok kaçamak yaptım hipoglisemi yüzünden çikolata yedim,oğlumun cipsinden atıştırdım. Ağlamak istiyorum resmen. Bugün wt günüm ve umarım yoldan çıkmam.

Günaydın yine ben dün et günü zarzor atlattım çünkü fazla et sevmiyorum. 3 gün sonu verilen 1,20 kg oldu .buna şükür :)) bugün meyve var menüde elma kivi greyfurt ananas olarak ilerliyorum .böyle giderse 2 kilo veremicem ( 1,5 da hiç yok tan iyidir

Benimde bugün et günüm bende dün hep kaçamak yaptım halley yedim birde bir kase yoğurt çorbası yedim ama nekadar diyetle ilgili bilmem yürüyüşte yapıyorum 1 kg vermişim umarım daha çok veririm yolum daha uzun

Yine iyisiniz,en azından kilo vermişsiniz:)
Tartı da bana muhalefet olsun diye dünden beri bozuk,bu yüzden kendimden haberim yok.
Aa ben de et yiyemem diye köfte ve tavuk eti aldım,yedim. Kırmızı et şart mıydı yoksa?
Spor da yapamıyorum,umarım her şeye rağmen kilolar gider:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…