• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 gün önce test yapıp sonucu pozitif olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dmla123

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
41
28
8
34
Arkadaşlar merhaba üç gündür sağ kasık batması ağızda metalik tat ve sık idrara çıkma var daha önce bu şekilde belirtilerim oldu ama düşükle sonuçlandı adetime 5 gün var test yapsam erkenmi olur

Arkadaşlar merhaba üç gündür sağ kasık batması ağızda metalik tat ve sık idrara çıkma var daha önce bu şekilde belirtilerim oldu ama düşükle sonuçlandı adetime 5 gün var test yapsam erkenmi olur
Bende de var canım bu belirtiler yaptım çıkmadı reglime 5 gün var benimde bekle bence hayal kırıklığı yaşamaktansa

Bende de var canım bu belirtiler yaptım çıkmadı reglime 5 gün var benimde bekle bence hayal kırıklığı yaşamaktansa
Evet çok erken insan dayanamıyor işte inşallah hamileyizdir canım senin içinde dua edicem gecikince yapmak en mantıklısı sende tekrarlamalısın gecikirse

Çok erken test için ben 2 gün kala kan verdim negatif cıkmıştı adetim 5 gün geçikince öğrendim hamileliğimi. Bekle en azından adet günü kan ver

Canım ne yaptın varmı hamilelik

Ben adetima alti gun kala yapmistim cikmisti ama herkesin yumurtlama.gunu bir degil ben demej erken yumurtlamiskm

Back
X