Merhaba forumda yeniyim. Sizlere de danışmak istedim. Sat 6 mayıs, bat 6 haziran. Yani regle 4 gün var. Dün days comfort erken gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu kadar erken silik çizgi yanıltıcı olur mu? Daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirimEki Görüntüle 2641547
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 5 gün önce erken gebelik testi yapıp hamile kalanlar
- Konu Sahibi Aylnrms
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #erkengebeliktesti hamilekalanlar hamilelik 2020
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydiMerhaba forumda yeniyim. Sizlere de danışmak istedim. Sat 6 mayıs, bat 2 haziran. Yani regle 4 gün var. Dün days comfort erken gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu kadar erken silik çizgi yanıltıcı olur mu? Daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirimEki Görüntüle 2641547
Bende yaptım ama negatif çıktı adetime iki gün var çok ağrım vardı dün kahverengi akıntı geldi bugün geçti hamilelik umudum hala var sorma tekrar test yapıp pozitif çıkan oluyor mu acabaGun asırı test yap ancak oyle anlayabılırsın
Benim çok ağrım var adet olcam sandım hep kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var Böyle belirti yaşayan oldumuHayırlı olsun canım belirtilerin varmıydi
- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Kaçıncı gününde kahverengi akıntı geldi canım benimde 4 günüm var adette sivilcem çıkmaz yüzüm dolmuşBenim çok ağrım var adet olcam sandım hep kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var Böyle belirti yaşayan oldumu
- 7 Şubat 2020
- 376
- 290
- 23
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle aonuölanırben adete 6 gün kala normal idrar testi ile aynı bu kırmızılıkta öğrenmiştim. Var benceMerhaba forumda yeniyim. Sizlere de danışmak istedim. Sat 6 mayıs, bat 2 haziran. Yani regle 4 gün var. Dün days comfort erken gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu kadar erken silik çizgi yanıltıcı olur mu? Daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirimEki Görüntüle 2641547
Bugün tekrar test yaptım 3 gün kaldı adetime. Bu sefer erken olanlardan değil de 5 liralık normal testlere yaptım. Daha belirgin bir silik çizgi çıktı.Gun asırı test yap ancak oyle anlayabılırsın
Eklentiler
Teşekkür ederim canım ❤ inşallah.Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle aonuölanırben adete 6 gün kala normal idrar testi ile aynı bu kırmızılıkta öğrenmiştim. Var bence
Bilmiyorum canım benim akıntım yok. Göğüs hassasiyeti ve hafif karın ağrısı var bir de yorgunluk.Benim çok ağrım var adet olcam sandım hep kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var Böyle belirti yaşayan oldumu
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı nedense hala belki diyorumBilmiyorum canım benim akıntım yok. Göğüs hassasiyeti ve hafif karın ağrısı var bir de yorgunluk.
İnşallah hamilesindir canım. Belli olmuyormuş kişiden kişiye değişiyor test sonuçları.Bende yaptım ama negatif çıktı adetime iki gün var çok ağrım vardı dün kahverengi akıntı geldi bugün geçti hamilelik umudum hala var sorma tekrar test yapıp pozitif çıkan oluyor mu acaba
Teşekkür ederim canım inşallah doğrudur testler. Adet öncesi belirtileri gibi aslında. Göğüs hassasiyeti şişlik karında hafif kramplar. Hala da emin olamadığım için belirti sayılır mı bilmiyorum.Hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydi
Adeti beklemem lazım sanırımİnşallah hamilesindir canım. Belli olmuyormuş kişiden kişiye değişiyor test sonuçları.
Benimde böyle aşırı sancım var şişkinlik var ama test negatif çıkınca aklım karıştı bi umut belki diyorumTeşekkür ederim canım inşallah doğrudur testler. Adet öncesi belirtileri gibi aslında. Göğüs hassasiyeti şişlik karında hafif kramplar. Hala da emin olamadığım için belirti sayılır mı bilmiyorum.
- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
İnşallah hamilesindir canımTeşekkür ederim canım inşallah doğrudur testler. Adet öncesi belirtileri gibi aslında. Göğüs hassasiyeti şişlik karında hafif kramplar. Hala da emin olamadığım için belirti sayılır mı bilmiyorum.
İnşallah canım ❤İnşallah hamilesindir canım
Regl oldunuzmu acabaİnşallah canım ❤