• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 gün önce erken gebelik testi yapıp hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylnrms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
31
32
3
30
Merhaba forumda yeniyim. Sizlere de danışmak istedim. Sat 6 mayıs, bat 6 haziran. Yani regle 4 gün var. Dün days comfort erken gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu kadar erken silik çizgi yanıltıcı olur mu? Daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim🤗Eki Görüntüle 2641547

Yok canım erken gebelik testi adı üstünde tebrik ederim 😍

Çok teşekkür ederim. Hastaneye henüz gitmedim. Adet gecikirse gitmeyi düşünüyorum. Burada testi bu şekilde olup hamile olmadığını öğrenenlerin yazılarını okumuştum şu an tedirginim biraz o yüzden.

Merhaba forumda yeniyim. Sizlere de danışmak istedim. Sat 6 mayıs, bat 2 haziran. Yani regle 4 gün var. Dün days comfort erken gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu kadar erken silik çizgi yanıltıcı olur mu? Daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim🤗Eki Görüntüle 2641547
Hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydi

Gun asırı test yap ancak oyle anlayabılırsın
Bende yaptım ama negatif çıktı adetime iki gün var çok ağrım vardı dün kahverengi akıntı geldi bugün geçti hamilelik umudum hala var sorma tekrar test yapıp pozitif çıkan oluyor mu acaba

Benim çok ağrım var adet olcam sandım hep kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var Böyle belirti yaşayan oldumu
Kaçıncı gününde kahverengi akıntı geldi canım benimde 4 günüm var adette sivilcem çıkmaz yüzüm dolmuş

Merhaba forumda yeniyim. Sizlere de danışmak istedim. Sat 6 mayıs, bat 2 haziran. Yani regle 4 gün var. Dün days comfort erken gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm. Bu kadar erken silik çizgi yanıltıcı olur mu? Daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim🤗Eki Görüntüle 2641547
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle aonuölanır👏👏☺️ben adete 6 gün kala normal idrar testi ile aynı bu kırmızılıkta öğrenmiştim. Var bence 🥰

Gun asırı test yap ancak oyle anlayabılırsın
Bugün tekrar test yaptım 3 gün kaldı adetime. Bu sefer erken olanlardan değil de 5 liralık normal testlere yaptım. Daha belirgin bir silik çizgi çıktı.

Eklentiler

• 20200530_100013-01.jpeg
    20200530_100013-01.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 506
  • 20200530_100027.jpg
    20200530_100027.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 725
Benim çok ağrım var adet olcam sandım hep kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var Böyle belirti yaşayan oldumu
Bilmiyorum canım benim akıntım yok. Göğüs hassasiyeti ve hafif karın ağrısı var bir de yorgunluk.

Bende yaptım ama negatif çıktı adetime iki gün var çok ağrım vardı dün kahverengi akıntı geldi bugün geçti hamilelik umudum hala var sorma tekrar test yapıp pozitif çıkan oluyor mu acaba
İnşallah hamilesindir canım. Belli olmuyormuş kişiden kişiye değişiyor test sonuçları.

Hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydi
Teşekkür ederim canım inşallah doğrudur testler. Adet öncesi belirtileri gibi aslında. Göğüs hassasiyeti şişlik karında hafif kramplar. Hala da emin olamadığım için belirti sayılır mı bilmiyorum.

Teşekkür ederim canım inşallah doğrudur testler. Adet öncesi belirtileri gibi aslında. Göğüs hassasiyeti şişlik karında hafif kramplar. Hala da emin olamadığım için belirti sayılır mı bilmiyorum.
Benimde böyle aşırı sancım var şişkinlik var ama test negatif çıkınca aklım karıştı bi umut belki diyorum

Back