• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün geciktim ama test negatif ...daha önce boyle olup hamile olan var mı :(

Canim soucu hemen yazarsan sevinurim
Merak ettim.hayirlisi olsun
SONUÇ 0,3 maalesef cnm yarın dr a gidicem sağlık ocağındaki dr kesinlikle hap alma dedi ne olur ne olmaz diye çünkü bizim adetim yaklaştı diye 1 defa korunmasız ilişki oldu o yüzden geç döllenme olabilirmiş falan filan hiç sanmıyorum ama

SONUÇ 0,3 maalesef cnm yarın dr a gidicem sağlık ocağındaki dr kesinlikle hap alma dedi ne olur ne olmaz diye çünkü bizim adetim yaklaştı diye 1 defa korunmasız ilişki oldu o yüzden geç döllenme olabilirmiş falan filan hiç sanmıyorum ama
Belli olmax belki de gec dogrudur.hayirlisi olsun canim hepimiz icin.ben de yarina kadar olmazsam yarin kan vercem bakalim :KK51:

kızlar ben ne yapmışım biliyomusun online test sonuçlarına bakıpta sağlık ocağını aradım 0,3 değerim dedim meğersem o baktığım sonuç 6.ayda yapılan test sonucuymuş ve dünkü henüz çıkmamış şimdi hbrm oldu ve içim bi tuhaf oldu yaa ne bilim çok heyecanlandım

kızlar ben ne yapmışım biliyomusun online test sonuçlarına bakıpta sağlık ocağını aradım 0,3 değerim dedim meğersem o baktığım sonuç 6.ayda yapılan test sonucuymuş ve dünkü henüz çıkmamış şimdi hbrm oldu ve içim bi tuhaf oldu yaa ne bilim çok heyecanlandım
Bende gityim bugun 0.1cikti negatif vajinal ultrason cekti.dorum yok kist falan yokmus ama haka olmadim.adet sokturuvu vereyim dedi istemedm 1hafta daha bekliycem hayirlisi :KK43::KK61:

Giitim dr a ve kocamann bi kistim olduğunu öğrendim :) genede gebelik testi istedi nedense bakalım artık sonuç ne olacak

Giitim dr a ve kocamann bi kistim olduğunu öğrendim :) genede gebelik testi istedi nedense bakalım artık sonuç ne olacak
Gecmis olsun canim benim de hala gelmedi 12 gun gciktim.vajinal ultrason cekti temiz cikti..anlamadim valla mevsim degisikliginden sanirim :KK51:

Back