- 30 Haziran 2013
- 21.675
- 1
- 17.545
- 498
- Konu Sahibi ipek bocegim
Canim kimyasal demek dollenme oluyo rahme geliyo bi kac gun kalio orda sonra tutunamio atilio adet oluyosun ama. 5 6 gun gecikiyosunO ne demek canim anlamadim.nasil anlasildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kimyasal demek dollenme oluyo rahme geliyo bi kac gun kalio orda sonra tutunamio atilio adet oluyosun ama. 5 6 gun gecikiyosunO ne demek canim anlamadim.nasil anlasildi
SONUÇ 0,3 maalesef cnm yarın dr a gidicem sağlık ocağındaki dr kesinlikle hap alma dedi ne olur ne olmaz diye çünkü bizim adetim yaklaştı diye 1 defa korunmasız ilişki oldu o yüzden geç döllenme olabilirmiş falan filan hiç sanmıyorum amaCanim soucu hemen yazarsan sevinurim
Merak ettim.hayirlisi olsun
Belli olmax belki de gec dogrudur.hayirlisi olsun canim hepimiz icin.ben de yarina kadar olmazsam yarin kan vercem bakalimSONUÇ 0,3 maalesef cnm yarın dr a gidicem sağlık ocağındaki dr kesinlikle hap alma dedi ne olur ne olmaz diye çünkü bizim adetim yaklaştı diye 1 defa korunmasız ilişki oldu o yüzden geç döllenme olabilirmiş falan filan hiç sanmıyorum ama
Hadi bklm inşallah sen güzel hbrler verirsin bende randevu aldım yarın 10,30 da gidicem dr aBelli olmax belki de gec dogrudur.hayirlisi olsun canim hepimiz icin.ben de yarina kadar olmazsam yarin kan vercem bakalim
Bende gityim bugun 0.1cikti negatif vajinal ultrason cekti.dorum yok kist falan yokmus ama haka olmadim.adet sokturuvu vereyim dedi istemedm 1hafta daha bekliycem hayirlisikızlar ben ne yapmışım biliyomusun online test sonuçlarına bakıpta sağlık ocağını aradım 0,3 değerim dedim meğersem o baktığım sonuç 6.ayda yapılan test sonucuymuş ve dünkü henüz çıkmamış şimdi hbrm oldu ve içim bi tuhaf oldu yaa ne bilim çok heyecanlandım
cnm noldu geldimi seninki bende hala yok 10,30 da randevum var bnm de bakalım ne çıkıcakBende gityim bugun 0.1cikti negatif vajinal ultrason cekti.dorum yok kist falan yokmus ama haka olmadim.adet sokturuvu vereyim dedi istemedm 1hafta daha bekliycem hayirlisi
Gecmis olsun canim benim de hala gelmedi 12 gun gciktim.vajinal ultrason cekti temiz cikti..anlamadim valla mevsim degisikliginden sanirimGiitim dr a ve kocamann bi kistim olduğunu öğrendim :) genede gebelik testi istedi nedense bakalım artık sonuç ne olacak