• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün geciktim ama test negatif ...daha önce boyle olup hamile olan var mı :(

inşallah hamileyimdir çok dua et :KK43: gözün aydın bu arada çok sevimdim :)
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla. Benim gebeligim son 1 aydir sikintili geciyor kanamayla hastaneye yattim ikiz oldugunu fakat birinin yasamadugini ogrendim. Simdide kahve rengi akintilarim devam ediyor bugun dr kontrolum vaf insallab hakkimizda hayirlisini nasip etsin rabbim. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla. Benim gebeligim son 1 aydir sikintili geciyor kanamayla hastaneye yattim ikiz oldugunu fakat birinin yasamadugini ogrendim. Simdide kahve rengi akintilarim devam ediyor bugun dr kontrolum vaf insallab hakkimizda hayirlisini nasip etsin rabbim. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
nası yani yaşamayn bebek ne oldu :( allah sabır versin canım

Bunu ben bilemem ben adet belirtisi yasamistim hep adet olacagimi dusundum . Bunun icin bi kac gun gecikince kan testi yaptirip ogrenebilirsin. Ben hic hamilelik belirtisi yasamadim zaten . Hep adet olmayi bekledim.
bende ilk hamileliğimde aynen öle hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım adem olmayı bekledim şimdi de öle cumartesiden beri çok ağrım var ama tık yok belkide psikolojik :(

inşallah haber ver ne belirtiler vardı sende
adet olucam gibi yarımn saatte bir tuvalete gidiyom acaba geldimi diye :) ama dediğim gibi psikolojik te yapıyo olabilir. bana çok imkansız geliyo ilk hamileliğimde çok uğraştık biz 2 yıl korunmadık olmadı çok dr gezdim o yüzden olamaz gibi geliyo

N NRSLN ikinci bebek icerde kendiliginden kuculecekmis .

ozgenmete59 ozgenmete59 bir kisinin farkli hamilelikleri bile ayni gecmiyor iste . O yuDen gereckten tum hamilelikler farkli yani tum etkileri hissetsen bile bazen vucudunuz bize oyun oynayabiliyor . Hayirlisinilsun

adet olucam gibi yarımn saatte bir tuvalete gidiyom acaba geldimi diye :) ama dediğim gibi psikolojik te yapıyo olabilir. bana çok imkansız geliyo ilk hamileliğimde çok uğraştık biz 2 yıl korunmadık olmadı çok dr gezdim o yüzden olamaz gibi geliyo
hiiiç belli olmaz bu işler kısmet allah yazdı belkide bu ay olacak :) doktor bize normal yolla asla olmaz tüp yaptırın dedi amabizim arkadaşlarada aynısı denmişti onların sperm düşüktü bizim gibi başka doktora gittiler eşi ilaç kullandı şimdi kocaman oğlu var bizde o ilaçlardan kullanıyoruz şimdi :) umut dünyası

N NRSLN ikinci bebek icerde kendiliginden kuculecekmis .

ozgenmete59 ozgenmete59 bir kisinin farkli hamilelikleri bile ayni gecmiyor iste . O yuDen gereckten tum hamilelikler farkli yani tum etkileri hissetsen bile bazen vucudunuz bize oyun oynayabiliyor . Hayirlisinilsun
inşallah sağlıkla kucagına alırsın allah yardımcın olsun canım

merhaba bayanlar benim sat 13 ekimdi yanı 5 gun geciktim. test yaptım (idrar ) negatif çıktı..adet olacakmışım gibi karnım ve kasıklarım da agrı da var..daha önce aynı durumu yasayıp hamile olan var mı ...yardım ederseniz sevinirim çok tesekkür ederim simdiden tesekkürler :)
Bende gecen ay ayni oldum kimyasal gebelik yasiyormusum idrar negatif cikiodu

hiiiç belli olmaz bu işler kısmet allah yazdı belkide bu ay olacak :) doktor bize normal yolla asla olmaz tüp yaptırın dedi amabizim arkadaşlarada aynısı denmişti onların sperm düşüktü bizim gibi başka doktora gittiler eşi ilaç kullandı şimdi kocaman oğlu var bizde o ilaçlardan kullanıyoruz şimdi :) umut dünyası
Aynen öle cnm hiç umudunu kaybetme ben çok dr gezdim çok ilaç aldım artık dr aşılama yapıcaz dedi eşimde kabul etmedi yaşımız daha genç diye kabul etmedik dr da bıraktık 1 ay sonra ben kendiliğimden hamile kaldım Allah çok büyük

Back