- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi ipek bocegim
-
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla. Benim gebeligim son 1 aydir sikintili geciyor kanamayla hastaneye yattim ikiz oldugunu fakat birinin yasamadugini ogrendim. Simdide kahve rengi akintilarim devam ediyor bugun dr kontrolum vaf insallab hakkimizda hayirlisini nasip etsin rabbim. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsininşallah hamileyimdir çok dua etgözün aydın bu arada çok sevimdim :)
nası yani yaşamayn bebek ne olduAllah tum isteyenlere nasip etsin insallah hayirlisiyla. Benim gebeligim son 1 aydir sikintili geciyor kanamayla hastaneye yattim ikiz oldugunu fakat birinin yasamadugini ogrendim. Simdide kahve rengi akintilarim devam ediyor bugun dr kontrolum vaf insallab hakkimizda hayirlisini nasip etsin rabbim. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
İnşallah Allahım gönlüne göre versin cnm bende kan verdim öğlenden sonra çıkıcak sonuçlar umuddum yok ama bakalıminşallah hamileyimdir çok dua etgözün aydın bu arada çok sevimdim :)
bende ilk hamileliğimde aynen öle hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım adem olmayı bekledim şimdi de öle cumartesiden beri çok ağrım var ama tık yok belkide psikolojikBunu ben bilemem ben adet belirtisi yasamistim hep adet olacagimi dusundum . Bunun icin bi kac gun gecikince kan testi yaptirip ogrenebilirsin. Ben hic hamilelik belirtisi yasamadim zaten . Hep adet olmayi bekledim.
inşallah haber ver ne belirtiler vardı sendeİnşallah Allahım gönlüne göre versin cnm bende kan verdim öğlenden sonra çıkıcak sonuçlar umuddum yok ama bakalım
nası yani yaşamayn bebek ne olduallah sabır versin canım
adet olucam gibi yarımn saatte bir tuvalete gidiyom acaba geldimi diye :) ama dediğim gibi psikolojik te yapıyo olabilir. bana çok imkansız geliyo ilk hamileliğimde çok uğraştık biz 2 yıl korunmadık olmadı çok dr gezdim o yüzden olamaz gibi geliyoinşallah haber ver ne belirtiler vardı sende
hiiiç belli olmaz bu işler kısmet allah yazdı belkide bu ay olacak :) doktor bize normal yolla asla olmaz tüp yaptırın dedi amabizim arkadaşlarada aynısı denmişti onların sperm düşüktü bizim gibi başka doktora gittiler eşi ilaç kullandı şimdi kocaman oğlu var bizde o ilaçlardan kullanıyoruz şimdi :) umut dünyasıadet olucam gibi yarımn saatte bir tuvalete gidiyom acaba geldimi diye :) ama dediğim gibi psikolojik te yapıyo olabilir. bana çok imkansız geliyo ilk hamileliğimde çok uğraştık biz 2 yıl korunmadık olmadı çok dr gezdim o yüzden olamaz gibi geliyo
inşallah sağlıkla kucagına alırsın allah yardımcın olsun canımN NRSLN ikinci bebek icerde kendiliginden kuculecekmis .
ozgenmete59 bir kisinin farkli hamilelikleri bile ayni gecmiyor iste . O yuDen gereckten tum hamilelikler farkli yani tum etkileri hissetsen bile bazen vucudunuz bize oyun oynayabiliyor . Hayirlisinilsun
Bende gecen ay ayni oldum kimyasal gebelik yasiyormusum idrar negatif cikiodumerhaba bayanlar benim sat 13 ekimdi yanı 5 gun geciktim. test yaptım (idrar ) negatif çıktı..adet olacakmışım gibi karnım ve kasıklarım da agrı da var..daha önce aynı durumu yasayıp hamile olan var mı ...yardım ederseniz sevinirim çok tesekkür ederim simdiden tesekkürler :)
Aynen öle cnm hiç umudunu kaybetme ben çok dr gezdim çok ilaç aldım artık dr aşılama yapıcaz dedi eşimde kabul etmedi yaşımız daha genç diye kabul etmedik dr da bıraktık 1 ay sonra ben kendiliğimden hamile kaldım Allah çok büyükhiiiç belli olmaz bu işler kısmet allah yazdı belkide bu ay olacak :) doktor bize normal yolla asla olmaz tüp yaptırın dedi amabizim arkadaşlarada aynısı denmişti onların sperm düşüktü bizim gibi başka doktora gittiler eşi ilaç kullandı şimdi kocaman oğlu var bizde o ilaçlardan kullanıyoruz şimdi :) umut dünyası
evet cnm haklısın zaten belirti aramak istemiyom kendimde daha çok kafam takılıyo ama olmuyo işteinşallah sağlıkla kucagına alırsın allah yardımcın olsun canım
aynen düşündükçe belirti buluyorum kendimde yok şu oluyo yok bu akışına bırakmak galiba en iyisi ama olmuyo işte :)evet cnm haklısın zaten belirti aramak istemiyom kendimde daha çok kafam takılıyo ama olmuyo işte
aynen öle valla takmamayı becerebilsek keşkeaynen düşündükçe belirti buluyorum kendimde yok şu oluyo yok bu akışına bırakmak galiba en iyisi ama olmuyo işte :)
sonuç 0,3[/QU
gelmezse tekrarlamamı istediler ama böle bişi olacağını sanmıyorum ben yarın dr a gideyim bari
Aaaayyyy sonucu hemen yaz canim merak ederim...hayirlisibirazdan kan vermeye gidiyorum saat 2 de sonucu alıcam bakalım hayırlısı
Sonucu hemwn yaz canim merak ediyorum..hayirlisi olsunbirazdan kan vermeye gidiyorum saat 2 de sonucu alıcam bakalım hayırlısı
Canim soucu hemen yazarsan sevinurimbirazdan kan vermeye gidiyorum saat 2 de sonucu alıcam bakalım hayırlısı
O ne demek canim anlamadim.nasil anlasildiBende gecen ay ayni oldum kimyasal gebelik yasiyormusum idrar negatif cikiodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?