- 18 Kasım 2014
- 10
- 0
- 36
- 42
- Konu Sahibi ipek bocegim
-
Bende seninle aynı durumdayım 5 günüm geçti ancak test negatif kan tahlili yaptırmaya korkuyorummerhaba bayanlar benim sat 13 ekimdi yanı 5 gun geciktim. test yaptım (idrar ) negatif çıktı..adet olacakmışım gibi karnım ve kasıklarım da agrı da var..daha önce aynı durumu yasayıp hamile olan var mı ...yardım ederseniz sevinirim çok tesekkür ederim simdiden tesekkürler :)
Aynen öle bakalım bende beklcem biraz daha gerçi bugün ağrım falan da yok ama hayırlısıBenim de cok agrim var karnim kasiklarim birazdan olacakmisim gibi agriyor..kanda cikar mi acaba cesaret edemiyorum ona da yaaaa...bekliyelim bakalim biraz daha
benim 3.gunum (gecikma gunu) napsamki bekleyimmi test icin?Bende seninle aynı durumdayım 5 günüm geçti ancak test negatif kan tahlili yaptırmaya korkuyorumağrım da çok fazla ama gelen bişi yok
bilemiyomki cnm o kdr çok şey yazılıyoki kiminin ki çıkıyo kiminin ki çıkmıyo :) istersen bi kaç gün daha bekle bende cuma gününe kdr olmaszsam dr a gidicembenim 3.gunum (gecikma gunu) napsamki bekleyimmi test icin?
bncede öle ama geç döllenme olduğunda idrar da çabuk çıkmıyomuş5 gün geçmiş geç döllenme de olsa şimdiye hafifte olsa çıkması lazımdı
Hayirlisi olsun canim hakkimizda..bilemiyomki cnm o kdr çok şey yazılıyoki kiminin ki çıkıyo kiminin ki çıkmıyo :) istersen bi kaç gün daha bekle bende cuma gününe kdr olmaszsam dr a gidicem
inşallah cnm hepimiz için hayırlısıHayirlisi olsun canim hakkimizda..
istiyosun galiba inşallah vardır tatlımm hakkında hayırlısı olsunnn :)bncede öle ama geç döllenme olduğunda idrar da çabuk çıkmıyomuş
:) bilmiyorumki kafam karışık cnm yaa oğlum 3 yaşında eşim henüz istemiyor ama ben istiyom sanırım artık vakti gibi geliyor varsa büyük bir sürpriz olacak çünkü oğlumda 2 yıl korunmamamıza rğmen olmamıştıistiyosun galiba inşallah vardır tatlımm hakkında hayırlısı olsunnn :)
benimde adetim normalde yarın ama hiç adet belirtisi yok ve karnımda şişlik ve kasılma ve cok fazla gaz var özellikle sabahları belimde ağrıyo ama adet agrısı değil aceba hamile olabilir miyim ?Merhaba herkese. Ben adetin gectikten 2 gun sonra kan verdim 0,93 cikti degerim araya bayram girdi aile hekimim bu sonuc biraz supheli bayram sonrasi gel dedi. Bayramin son gunu gecikmemin 9. Gunuydu idrar testi yaptim silik cikti. Tabi bu 9 gun icinde 1-2 kere denedim idrar testini ama cikmadi. Bayram donusu tekrar kan verdim ertesi gun degerim 366 cikmisti yani testler deger yeteri kadar yukselmeden sonucu net vermiyor. Simdi Hamileyim tabi bunun kesinlestirmek icin kan vermenizde fayda var kesin oyle ogrenebilirsiniz. Herkes icin hayirlisini dilerim.
Bunu ben bilemem ben adet belirtisi yasamistim hep adet olacagimi dusundum . Bunun icin bi kac gun gecikince kan testi yaptirip ogrenebilirsin. Ben hic hamilelik belirtisi yasamadim zaten . Hep adet olmayi bekledim.benimde adetim normalde yarın ama hiç adet belirtisi yok ve karnımda şişlik ve kasılma ve cok fazla gaz var özellikle sabahları belimde ağrıyo ama adet agrısı değil aceba hamile olabilir miyim ?
inşallah hamileyimdir çok dua etBunu ben bilemem ben adet belirtisi yasamistim hep adet olacagimi dusundum . Bunun icin bi kac gun gecikince kan testi yaptirip ogrenebilirsin. Ben hic hamilelik belirtisi yasamadim zaten . Hep adet olmayi bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?